Veja o que dizem as avaliações
Alles heel netjes verzonden. Voelde me schuldig met 2x iets retour zenden. Het laatste,de sneakers van Marant passen perfect! Er is 1 minpuntje,zou het prettiger vinden als er een retourlabel bijz... Ver mais
Tijdens de Sale en mooie aankoop gedaan voor een familielid. De service en afhandeling van online was super goed geregeld. Ik had binnen 5 dagen mijn geld teruggestort gekregen. Dank u wel... Ver mais
Lutz springt er uit qua merken. Deze zijn bijzonder, veelal tijdloos en prachtig van kwaliteit. Daarnaast vind ik het personeel heel goed. Ze komen vaak met verrassende combinaties en adviezen.
Detalhes da empresa
LUTZ is een kledingzaak in Vinkeveen met internationale topmerken voor mannen en vrouwen. Wij presenteren de mooiste en de beste merken op meer dan 1.000 m2 winkel oppervlakte.
Informações de contato
Herenweg 45, 3645 DE, Vinkeveen, Holanda
- 0297212121
- info@lutz.nl
- lutz.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 37% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Vlotte en correcte service!
Netjes en verzorgd ingepakt en verzonden
Netjes en verzorgd ingepakt en verzonden
Fantastische service en webshop!
Mooie website met nog mooiere kleding. Bestelling werd snel geleverd en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van het orderproces. Ik zou iedereen aanraden hier te bestellen. Kom zeker graag terug voor meer orders.
Mooie aanbieding van deze free city…
Mooie aanbieding van deze free city broek,en snelle levering.
Zeer goede service
Zeer goede service, vriendelijk personeel, mooie en goede kwaliteit spullen
Snelle verzending en bij retour snelle…
Snelle verzending en bij retour snelle terugbetaling
Waar ik altijd van mening ben dat waar…
Waar ik altijd van mening ben dat waar gewerkt wordt, vergissingen gemaakt kunnen worden, ik deze vergissing niet erg tof vind.
Ik had mt 42 van een jurk beste en kreeg mt 40.
Meteen gebeld en het probleem aangegeven. Prima opgelost door met een antwoordnummer de jurk terug te laten sturen
Ik vraag expliciet of mt 42 er nog is. Gecheckt, waar weet ik niet, en jullie hadden hem nog en zouden hem voor mij achter houden. Superfijn! Blij mee.
Vervolgens krijg ik 2 dagen later een mail met, we hebben hem niet op voorraad.
En dat vind ik dus het jammere van deze hele situatie. Dat jullie hem m ineens niet meer hebben.
Vandaar de 3 sterren

Resposta da LUTZ
Zeer goede service
Prima!
Ordered late afternoon, delivered the next morning! Thank you for your services and great product selection ;)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.