Jeg fik købt 3 kæmpe plastik balloner, som skulle være pustet op ifm. beskrivelsen til 91cm i diameter (36 inch). Men nå de ankommet - var de 36 cm i diameter. Jeg troede det var en fejl og skrev klag... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ved første bestilling købte jeg en helium flaske som desværre var tom. Jeg skrev til luxit og de svarede hurtigt tilbage og jeg fik pengene refunderet. Her ved anden bestilling var alle varer upåklage... Ver mais
A empresa respondeu
Helt fantastisk shop med de flotteste produkter og den bedste service! Jeg har bestilt herfra et par gange nu, og der er bare altid styr på det hele. Denne gang blev jeg endda kontaktet, da én af mine... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Luxit leverer vi festartikler der indrammer festen i smukke omgivelser til ære for både gæsterne og festens midtpunkt. Enhver fest bør gøres mindeværdig
Informações de contato
Voldbjergvej 24, 8240, Risskov, Dinamarca
- kontakt@luxit.dk
- luxit.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Effektiv og venlig kundeservice
Desværre var min vare blevet beskadiget under fragt, men under 24 timer senere har jeg modtaget en ny vare, OG jeg behøver ikke bruge tid på at sende den ødelagte vare retur. Venlig samt effektiv kundeservice fortjener 5 stjerner!

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Hurtig ekspedition og rigtig god kundeservice. Fragtfirmaet mistede min pakke og der skulle laves en reklamation på pakken. Luxit besvarede min mail samme dag som jeg sendte den og jeg fik tilsendt erstatningspakken dagen efter. Følte mig virkelig i gode hænder - SÅ dejligt :-)

Rigtig god service!
Rigtig god service!
Jeg var i tvivl om jeg skulle bestille hos Luxit grundet lidt blandet anmeldelser. Men de havde en god pris på helium,så jeg bestilte. Pakken blev afsendt samme aften. Desværre skete der ikke mere,og når jeg trackede pakken havde den ikke flyttet sig. Jeg skrev derfor til Luxit. De kunne godt se der var noget galt,så de skyndte sig og sende en ny til mig,som jeg modtog dagen efter. Så god service og hurtig respons!! Handler gerne der igen.

Resposta de Luxit.dk
Rigtig fine produkter med et venligt…
Rigtig fine produkter med et venligt personale.

Fast delivery
Fast delivery, everything as described. I am very pleased and can highly recommend this website.

Da jeg bestilte varer
Da jeg bestilte varer, stod der at 95% af alle ordrer blev leveret dagen efter. Min pakke blev så væk for Bring. Og selvom Luxit kundeservice, sendte en ny pakke til mig, og fortalte mig, at der var 95% chance for at få levering dagen efter - ja, så var jeg så heldig at være en af de 5% hvor der skulle gå 3 dage fra den gik fra Luxit lager til jeg fik varen i pakkeshop. Kundeservice var søde og venlige, men trods gode intentioner, formåede de ikke at få en pakke frem til mig til min datters fest. Jeg bestilte varer tirsdag eftermiddag d 28/2, og jeg havde først varerne i hånden 1 uge senere.

Rigtig fine kvalitetsvarer
Rigtig fine kvalitetsvarer, farverne passer perfekt. Derudover superhurtigt leveret.

Resposta de Luxit.dk
Pas på farverne på hjemmesiden snyder
Pas på farverne på hjemmesiden snyder, og kvaliteten er ikke i top. Har købt bordpynt for næsten kr. 700,00 og farve tonerne passer slet ikke til det forventede - og slet ikke sammen - så nu bliver det en stor farvelade, slet ikke den ønskede stil.

Resposta de Luxit.dk
Leveret indenfor et halv døgn.
Leveret indenfor et halv døgn.
Varerne som forventet
Rigtig flot service.

Resposta de Luxit.dk
Fine produkter til fair priser
Fine produkter til fair priser .
Det er ikke sidste gang at jeg handler her :)

Resposta de Luxit.dk
Min pakke kom overrraskende hurtigt og…
Min pakke kom overrraskende hurtigt og perfekt og de var så søde at skrive et lille brev med at have en god fest.

Fantastisk service
Rigtig hurtig levering, varer levede fuldstændig op til forventningerne 😊

Kæmpe anbefaling
Kan kun varmt anbefale Luxit hvis du har brug for noget lækkert pynt mm til din næste fest. Super kundeservice, god og hurtig betjening og afsendelse og et kæmpe udvalg af lækre produkter.

Resposta de Luxit.dk
lynlevering og bedste kundeservice!
Tusind tak for lynhurtig levering og kompetent vejledning! Helium kan virke uoverskueligt, men med Jeres fine guides, var det jo ingen sag! Flot udvalg og kundeservice i top🌟🌟🌟🌟🌟

Resposta de Luxit.dk
Modtog en helium flaske som ikke…
Modtog en helium flaske som ikke virkede, fik en rabatkode på 299 hvilket flasken kostede og så skal jeg betale fragt for 2 gang ! Udover det så måtte jeg ud og købe en helium flaske i Harald Nyborg da den ikke virkede og gavekoden jeg har modtaget kan ikke bruges til andre produkter på deres side eller til den helium flaske som jeg havde købt ! Virkelig dårlig stil. Vil ikke anbefale folk at handle her…

Absolut uduelig webshop.
***OPDATERET
Har sendt retur dette ubrugelig stykke papir printet på så grimt brunt papir, dette blev sendt retur den 29/3. Idag den 27/4 har jeg fortsat ikke modtaget mine penge retur, og jeg måtte selv betale for returen.. absolute ubrugeligt.***
Absolut uduelig webshop.
Bruger falske billeder og sender produkterne, herefter tilbyder de så fint jeg kan sende det retur.. hvis jeg selv betaler for returfragt
Jeg har billederne fra deres webshop samt det modtaget, og det ligner slet ikke hinanden. Men det jo en af deres best sellers.
1 stjerne er allerede for meget. Det er 2. Gang jeg handler hos dem.. og bestemt sidste gang… virkelig dårlig service!!
Edit: jeg har sendt dem billeder der viser at det ikke er det samme produkt jeg har modtaget men de ignorere samtlige af disse mails.

Fantastisk samarbejdspartner
Fantastisk samarbejdspartner, har hjertet med både overfor deres kunder og leverandører.
Helle
Mouse & Pen Illustration ApS

Resposta de Luxit.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.