Altid hurtig og god beskrivelse af produkt, samt en personlig besked :-) Og så er Luxlashas bare virkelig godt.
Veja o que dizem as avaliações
Super tilfreds👌👌👌har brugt øjenvipper serum og den virker👌👌👌👌har prøvet så mange andre, hvor jeg har fået allergi, men den virker super godt👌👌👌👌👏 Så er det 5 ⭐️ fra mig🥰
Jeg bestilte øjenvippeserum på deres dejlige hjemmeside. Fik min vare 2 dage efter, smukt pakket ind og med en personlig håndskrevet hilsen på, så hyggeligt 😄 Kan varmt anbefale luxlashes og det er s... Ver mais
Jeg bestilte fra dem og mistede pakken under forsendelse, jeg kontaktede dem og de sørgede for en ny pakke. Virkelig god service og fremragende vipper. Ikke sidste gang jeg bestiller fra dem ihverfald... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Cosméticos
- Fornecedor de Produtos de Beleza
- Revendedor de Produtos de Beleza
- Loja de Produtos de Beleza
- Fornecedor de Cosméticos e Perfumes
- Atacadista de Cosméticos
Escrito pela empresa
Billige mink øjenvipper og faux mink vipper. Stort udvalg af kunstige øjenvipper, officiel forhandler af UKLASH øjenvippeserum.
Informações de contato
Dinamarca
- hello@compani.dk
- luxlashes.dk
Super tilfreds👌👌👌har brugt øjenvipper…
Så er det 5 ⭐️ fra mig🥰
Altid hurtig og god beskrivelse af…
Fine produkter, god pris og levering
Alt rigtigt fint og et serum der…
Alt rigtigt fint og et serum der virker! Hurtig levering
Hurtigt levering og et rigtig godt…
Hurtigt levering og et rigtig godt produkt, som jeg flere gange har købt hos Luxlashes❤️
Skønne produkter og service
Super fin service
Super fin service, og produktet lever op til mine forventninger.
Hurtig levering og gode priser
Super-god service og hurtig levering.
Hurtig levering
Meget fin og hurtig service
Sød og hurtig betjening
Hurtig levering, godt produkt
Hurtig levering, godt produkt (UK Eyelash serum), ingen problemer :-)
En rigtig god oplevelse hver gang
En rigtig god oplevelse hver gang.
Har købt UKlash for 2. gang hos Luxlashes og den virker på mig.
Altid hurtig levering.
Super god oplevelse!
Produktet kom super hurtigt! Inde i pakken lå en håndskrevet note og en rabatkode til næste ordre. Helt klart ikke sidste gang jeg køber derfra. <3
Meget tilfreds ☺️
Rigtig god og hurtig service.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.