Denne hjemmeside er ren svindel, hvis formål er at narre en til at købe noget hos dem ved at bruge billeder af tøj som slet ikke ligner det man efterfølgende modtager. Jeg bestilte en jakke som viste... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ligner hollandsk firma men der går flere uger inden det ankommer og det er helt klart temu-tøj, sendt direkte fra Kina. I min verden er det svindel! Størrelser er alle forskellige selvom tøjet er... Ver mais
Ventede over 3 uger på min ordre, som jeg måtte rykke for. Nåede ikke frem til konfirmationsfest, og da var det for sent af afbestille ordren. Tøjet elendig kvalitet. På deres hjemmeside står der inte... Ver mais
Der kommer ikke noget frem når jeg vil besøge websitet, så det må (også)være svindel.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
LY Copenhagen er et dansk ejet selskab, som tilbyder det nyeste modetøj til kvinder-piger i alderen 15-30. LY Copenhagen forhandler de største trends/brands indenfor scandinavian af anerkendte designer og deres eget brand, som bliver udviklet hele tiden. Lycopenhagen.dk bliver inspireret hver eneste dag, i at levere den bedste service til alle kunder og forkæler alle med en unik oplevelse, hvilket gør Lycopenhagen.dk endnu mere attraktiv for nye kunder såvel som for tilbagevendende kunder.
Informações de contato
Agtoftsvej 9F, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- +45 71 74 74 31
- Kundeservice@lycopenhagen.dk
- lycopenhagen.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedste tøjbutik nogensiden
Bedste tøjbutik nogensiden. Super service, skønt tøj og Christina som altid smiler. Det kan ikke gøres bedre :)

Fantastisk service
Fantastisk service, og rigtig hurtig levering. Anbefales klart til andre☀️

Resposta da Lycopenhagen.dk
Virkelig god service og varer!

Vi ses igen
Super service, selvom i havde travlt, bestilte fredag,fik leveret hjemme mandag 👏🏻👏🏻👏🏻
Lækkert tøj, lækkert udvalg, jeg har savnet butikken.. Vi ses igen 🤩

Resposta da Lycopenhagen.dk
Rigtig dejlig oplevelse og hvor er det…
Rigtig dejlig oplevelse og hvor er det godt i et kommet i gang igen. Blev glad ved st læse jeres info om købet, det viser at i har fantastisk kundetække 😀

Resposta da Lycopenhagen.dk
Super hurtig levering med gratis…
Super hurtig levering med gratis udbringning i Sønderborg kommune, det var rigtig fint!

Resposta da Lycopenhagen.dk
Topservice i en lækker butik
Topservice i en lækker butik, med et bredt udvalg.
Christina har en sjælden evne, til at få kunden til at føle sig meget godt tilpas - og det starter, så snart man træder indenfor i butikken. Samtidig har hun stor forståelse for kunden og de behov kunden måtte have.
En evne kun få besidder.

Min ynglings butik
Min ynglings butik. Mega fedt tøj som ikke fåes i andre butikker i byen. Altid super service og jeg føler altid der er tid til mig.

Fremragende betjening
Har fået en fremragende betjening. Vil helt sikkert kigge forbi, når jeg kommer til Sønderborg igen.

Tip top service
Har nu handlet 2 gange fra jeres web butik. Begge gange tip top kundeservice. Lækkert tøj, der ikke er alt for dyrt.
Jeg vender sikkert tilbage og handler igen

Lækker butik !
Lækker butik !
Den fysiske butik er så lækker at gå rundt i, god hjælp og service.
De gange jeg har handlet online har der aldrig været problemer

Resposta da Lycopenhagen.dk
Kan klart anbefale denne skønne butik
Kan klart anbefale denne skønne butik. Sødt og professionelt personale. 💕💕💕

Resposta da Lycopenhagen.dk
Super hurtig levering og rigtig fin…
Super hurtig levering og rigtig fin vare :) !

Resposta da Lycopenhagen.dk
Fuldstændig fantastisk god service og…
Fuldstændig fantastisk god service og lækre varer!
Hurtig levering
Kan klart anbefale Ly Copenhagen

Købte et par bukser
Købte et par bukser, de var der to dage efter. Hurtig levering og er super glad for min nye bukser. 😊😊👍👌
Fantastisk service
Købte en nederdel i butikken, og desværre var det en produktionsfejl på nederdelen. Jeg kontaktede butikken, og de har igennem hele forløbet været fantastiske og meget servicemindet, så at jeg, har kunnet få en løsning jag har kunnet være tilfreds med.
Kun ros fra mig til Lycopenhagen 🌟🌟🌟🌟🌟

Kan anbefales
Godt udvalg, god service og hurtig levering. Så bliver det ikke bedre 😉

Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse, at handle hos ly - både i butikken og på shoppen 🌻

En meget tilfreds kunde!
Lækkert udvalg, hurtigt svarende butik og generelt en rigtig god oplevelse at handle hos dem. Vender helt sikkert tilbage!

Resposta da Lycopenhagen.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.