Totaal onbetrouwbaar. U maakt een account aan en kunt niks doen. Maar ze laten je wel lekker je geld verbrassen alvorens ze afkomen met extra papierwerk dat maar steeds wordt geweigerd. Waardoor je... Ver mais
Meer dan 10 jaar klant bij Lynx. Geen lange wachttijden of doorverbinden bij telefonische oproep. Altijd snel en zeer vakkundig geholpen. Team viewer is hierbij behulpzaam. Spontaan na service per... Ver mais
Je travaille avec Lynx, parceque aucun autre broker belge ne vous propose un book level 2, une exécution et un pricing aussi bon. La plateforme vous propose de nombreux outils tel que des screener,... Ver mais
Deze broker zou ik aan iedereen aanraden. -opname telefoon :meestal binnen 1 minuut. -bij deze broker bel je voor inlichtingen...niet voor klachten...die zijn er niet. -je stelt een vraag en mees... Ver mais
Online beleggen bij LYNX tegen scherpe tarieven op een superieur handelsplatform. Dé Online Broker van België. Start ook met beleggen met een voorsprong.

Kouter 26, 9000, Gent, Bélgica
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
aan de telefoon moet je nooit lang wachten. de medewerkers nemen tijd voor uw vraag/probleem met kennis van zaken. bijkomende info wordt per mail nagestuurd. Top!

Resposta da LYNX Beleggen
Heel correcte en uiterst vriendelijke behandeling !
Steeds goede ervaringen bij deze broker. Klantendienst is top. Kosten zijn bij de goedkoopste op de markt. Handelsplatform voor professionelen maar ook web based versie voor particulieren.

Resposta da LYNX Beleggen
Broker met lage kosten en klantvriendelijke website. Ik werd met een probleem super geholpen ! Dus prima service via telefoon !

Goede broker. Altijd vriende
Top service
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Al jaren klant bij lynx top platform

Resposta da LYNX Beleggen
Fantastisch en aangenaam zaken doen. Zelfstandig beleggen wordt gestimuleerd, maar ze gaan nooit een vraag uit de weg. Tot hiertoe ben ik altijd vlot en vriendelijk geholpen.
Doe zo verder, top!

Resposta da LYNX Beleggen
Onlangs klant geworden bij LYNX en mij nog geen seconde beklaagd. Altijd vlot te woord gestaan en scherpe tarieven. Doe zo verder!

Resposta da LYNX Beleggen
ik waardeer vooral de foutloze werking van de site en het feit dat er geen verborgen kosten zijn zoals excessieve tarieven bij valutawissel, incasso van dividenden en recuperatie bronheffing, bij de app van een Vlaamse grootbank liggen deze letterlijk tot 100x zo hoog, negatief is dan weer de complexiteit van het Traderplatform

Resposta da LYNX Beleggen
Steeds een snelle en correcte service! Lynx biedt als enige Belgische broker het meest uitgebreide en professionele platform aan. Zorgeloos handelen op alle markten is een must!

Resposta da LYNX Beleggen
Vriendelijke mensen aan de telefoon en al mijn vragen worden correct beantwoord.
Nadien weet ik perfect wat ik moet doen.

Resposta da LYNX Beleggen
Moeilijk om momenteel meer dan 1 ster te geven, wanneer ik nu al meer dan 10 weken wachtende ben op de opening van een account.
De klantendienst (chat en telefoon) weet me heel vriendelijk te zeggen dat het binnen de week in orde komt, maar dat heb ik een maand geleden ook al
eens te horen gekregen.
----------------------------------------------
update 25/6/2021 : de rekening is toch geopend . Ik ben nu toch wat meer hoopvol.....

Resposta da LYNX Beleggen
Eerste contact via de chatfunctie : vlot, behulpzaam en met kennis (5 sterren)
Vervolgens dus de stap gezet naar opening van een rekening : was me beloofd "eerste week van april". Ik wacht inmiddels al 6 weken (2 sterren). Platform kan ik dus (nog) niet beoordelen.
Omgekeerde van Degiro. Degiro is sneller in het openen van een rekening, maar is dan weer minder goed in reageren op vragen als klant (geen chatfunctie aanwezig, moet via mail, kan meerdere dagen duren vooraleer je antwoord hebt). Wel een eenvoudig, no-nonsense en helder platform, voor de gewone belegger.

Resposta da LYNX Beleggen
Op de website maakt men de valse belofte om binnen de 5 dagen een rekening te openen. Uiteindelijk kreeg ik na anderhalve maand een mail met de vraag of ik echt wel een rekening wou openen.... Heb hier op geantwoord, maar nooit ofte nimmer ook maar een teken van leven terug mogen ontvangen. Nog enkele weken later kreeg ik bericht dat mijn aanvraag werd geweigerd, met een zeer vage reden : Op basis van het klantenacceptatiebeleid dient te worden vastgesteld dat LYNX, in uw specifieke situatie, niet kan ingaan op uw verzoek tot het openen van een effectenrekening.
Uitleg gevraagd, en een mail teruggekregen met een al even wollige uitleg.
Mijn advies : blijf zo ver mogelijk weg van Lynx. Ik ben al heel blij dat ik geen klant mag worden van hen

Resposta da LYNX Beleggen
Ik ben absoluut tevreden want ik word altijd goed geholpen als ik vragen heb.
Men neemt altijd de nodige tijd om iets uit te leggen.

Resposta da LYNX Beleggen
Heel goed platform. Enorm veel mogelijkheden. De telefonische service van Lynx is uitstekend. Tot nu toe altijd goed geholpen.