Veja o que dizem as avaliações
Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den Rückenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunähen oder horizontal im o... Ver mais
Priset motiverar att kvaliteten bör vara väldigt hög, vilket det inte känns som. Tygkvaliteten känns väldigt bra dock. Däremot är det som får det att kännas som en klar 2 istället för 3 (max 4) är att... Ver mais
Detalhes da empresa
Østbangade 3, 2100, København Ø, Dinamarca
- DK: +45 9245 6000
- hello@maaho.com
- maaho.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 53% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget fin
Superfin hynde til vores entrebænk. Perfekt at kunne bestille på mål.
Køb af læderhynde
Købte en læderhynde 60x100 cm med knapper og syninger. Flot læderkvalitet og fint arbejde. God løbende information om leveringstidspunkt.
Snel (heel snel eigenlijk)geleverd
Snel (heel snel eigenlijk)geleverd voor een hele goeie prijs. Ze zien er mooi uit en zitten lekker. Ik vind het echt een aanrader en het opsturen van kleurstalen voirafgaand ook perfect!
Udtrykket ikke som forventet
Vær obs på at hynder sys med et meget tydelig lynlås i en anden farve end stoffet. Så den er meget tydelig. Fyldet fylder mindre end andre pudder .
Vi brugte en del penge på nye hynder til vores havemøbler og er desværre ikke tilfreds.
Fineste produkt 😌
Lidt længere ventetid end forventet, men total i orden produkt 🤩 Den hynde, pynter så fint på min datters møbel 😍
Balkongtrekk som forventet.
Vi har akkurat fått levert og montert balkongtrekk til en av våre altaner. Etter først å ha mottatt de bestilte stoffprøvene, tok vi mål som godt beskrevet på Mahho sin hjemmeside, og sendte bestillingen. Hurtig og grei levering. Og produktet tilfredsstiller våre forventninger, og ser ut til å være av god kvalitet. Vår beste anbefaling av både produkt og firma!
Helt fantastisk service og kontakt fra…
Helt fantastisk service og kontakt fra start til slut og perfekt resultat med altan-sejl på vores tagterrasse.
Passade perfekt
Passade perfekt. Jag hade av ouppmärksamhet endast beställt öljetter vid kortänderna och trodde att det skulle bli saggigt. Men det kraftiga tyget gör att inga öljetter i över och underkant behövdes. Så snyggt och jag är verkligen nöjd.
Lækker hynde på specialmål
Lækker hynde på specialmål og med en flot finish. Vi startede med at få nogle fine stofprøver så vi kunne vælge betræk og da det var afgjort var det nemt at bestille både på mål, kant typer etc. efter et par uger kom hynden lige som vi havde ønsket den.
Duge lugter og sløv forvirret kundeservice
Jeg havde købt duge for omkring 2000 kr. Jeg havde noget dialog med kundeservice vedr. overfladen på dugene, som jeg var i tvivl om, fordi de så fnuldret ud. Efter meget langsom og tung korrespondance bad maaho mig om at sende alle dugene retur, så de kunne se dugene. På dette tidspunkt oplyste jeg , at jeg faktisk havde formået at stryge fnuldret væk. De ville alligevel gerne have dugene retur og se dem. I mellemtiden havde jeg nået at bruge to af dugene, og kunne oplyse maaho om, at den ene dug fik en frygtelig lugt, hvis den blev våd. Der blev spildt et glas vand på den, og den lugtede af gammel kælder / omklædningsrum så intenst, at hele rummet kom til at lugte (efter at have vasket lugtedugen i min vaskemaskine, stank vaskemaskinen så meget af råd/kælder, at jeg måtte køre tre renseprogrammer, før jeg kunne vaske andre ting i maskinen igen). Til punktet omkring lugtedugen har maaho svaret: "Dugene er overfladebehandlede for at beskytte materialet og hjælpe farverne med at bevare deres kvalitet over tid. Når dugen bliver våd, kan overfladebehandlingen afgive en særlig lugt, hvilket er normalt for denne type produkt". Og af en grund, vil de ikke ombytte dugen. Og desuden skal jeg betale en gang fragt igen, hvis jeg vil have mine duge til 2000 kr. sendt retur til mig igen. Det havde de lige glemt at oplyse, da de forlangte, at jeg sendte dem retur til dem.
Så der er generelt kludder i deres kundeservice, jeg skrev med flere forskellige, som åbenbart ikke koordinerede internt, så de gav modstridende beskeder til mig. Jeg forventer, at maaho skriver et meget diplomatisk svar på min anmeldelse herinde - sådan gør firmaer jo for at beskytte sig, men hvis du overvejer at handle hos maaho og læser dette, vil jeg fraråde det. Jeg vil ikke handle der igen, og jeg betragter mig selv som en fornuftig og rimelig person med lang uddannelse og rigtig mange gode handelsrelationer.

Resposta da Maaho
Hög kvalité och god service
Hög kvalité till ett bra pris av balkongskydd. Snabb och serviceminded kundservice.
Meget fine hynder og god vejledning til…
Meget fine hynder og god vejledning til at passe på dem
Købte den fineste hynde til vores…
Købte den fineste hynde til vores siddeniche i køkkenet. Lidt lang leveringstid, (men de overholdte det inden for tiden) - det hele værd ☺️
Super kvalitet
Super kvalitet, lige efter mit mål,kan kun anbefales
Gode produkter
Jeg er faktisk virkelig imponeret over…
Jeg er faktisk virkelig imponeret over læderpuden.
Den er af høj kvalitet. Syninger, materiale og generel udførsel er helt fejlfri.
Meget varm anbefaling herfra.
Vi er meget glade for puden og bruger den dagligt.
Dårlig kundeservice og lidt sjusket sy-arbejde
Jeg bestilte en havehynde, og havde en længere mail-korrespondace i den forbindelse. Jeg gjorde opmærksom på, at det var vigtigt for mig at få leveret hynden inden en bestemt dato, hvor den skulle bruges. Jeg fik det svar, at jeg ville få leveringstiden på mail efterfølgende. Den estimerede leveringstid passede med mit ønske, så jeg gjorde ikke yderligere. Varen kom så efter den dato, jeg skulle bruge den og her var kundeservice ikke til nogen hjælp (den kom 11/5, så det var ingen hjælp at de havde sendt den før den estimerede leveringsdato, når den først blev leveret flere dage efter). De kunne ikke ringes op i deres åbningstid og jeg fik svar på mailen at: “ …de havde travlt og tak for min forståelse… “
Ingen kompensation for ikke at overholde den dato jeg havde bedt om og fået bekræftet. Nu er hunden kommet og den er okay, men med sjusket syarbejde flere steder (løse tråde og skævhed i hjørnerne). Jeg kan derfor IKKE anbefale dette firma.

Resposta da Maaho
Vi hade några enkla prisfrågor som vi…
Vi hade några enkla prisfrågor som vi inte kunde läsa oss till på webbsidan. Vi försökte då få tag i Maaho via både telefon och mejl i flera dagar utan att få svar. Efter ca 1 vecka fick vi kontakt och blev då otroligt dåligt bemötta, de var otrevliga och inte alls servieminded. Vi kommer inte att köpa något av dem utan väljer en annan leverantör istället.
Svar till Maaho:
Vi tror att ni har bra produkter, därför försökte vi få tag i er flera gånger på telefon och två gånger på mejl. Vi hoppades få den rabatt som ni just haft på er webbsida om vi beställde många balkongskydd på ett bräde. Vi hann fatta ett beslut snabbt i föreningen, men missade rabatten men någon enstaka dag. Ni fattar självklart era affärsbeslut att inte ge oss rabatten, men att sen svara en kund på det sätt ni gör får oss att med glädje betala fullt pris någon annanstans.

Resposta da Maaho
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.