Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har akkurat fått levert og montert balkongtrekk til en av våre altaner. Etter først å ha mottatt de bestilte stoffprøvene, tok vi mål som godt beskrevet på Mahho sin hjemmeside, og sendte bestilli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Passade perfekt. Jag hade av ouppmärksamhet endast beställt öljetter vid kortänderna och trodde att det skulle bli saggigt. Men det kraftiga tyget gör att inga öljetter i över och underkant behövdes.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den Rückenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunähen oder horizontal im o... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Priset motiverar att kvaliteten bör vara väldigt hög, vilket det inte känns som. Tygkvaliteten känns väldigt bra dock. Däremot är det som får det att kännas som en klar 2 istället för 3 (max 4) är att... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 53% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,2

Todas as avaliações

69 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godt produkt

Godt produkt, kom til tiden og var lige som det skulle være!

29 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min siddehynde er helt i top! 🤩

Jeg bestilte en siddehynde til min bænk på specialmål. JEG ELSKER DEN!❤️ Den er så flot og er lige præcis som jeg ønskede. Bestillingen var nem på hjemmesiden, og min hynde ankom hurtigere end det først var skrevet i ordren. Jeg ville til hver en tid handle her igen, såfremt jeg skal have nye bestillinger til fremtidige møbler 👍

22 de janeiro de 2026

Enormt dårlig hør

Har lige smidt det sidste hørlagen fra Maaho ud. Enorm dårlig stofkvalitet. Tynd og løs kvalitet med meget dårlig holdbarhed.

19 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Maaho. Vi modtog en hynde, hvor der var sket en menneskelig fejl, men så snart vi gjorde dem opmærksom på det, reagerede de hurtigt og professionelt. Uden tøven tog de ansvar og rettede op på fejlen ved at lave en ny hynde til os.

Kommunikationen var venlig og effektiv, og man mærker tydeligt, at Maaho prioriterer god service og tilfredse kunder. Fejl kan ske – det vigtigste er, hvordan de håndteres, og her gjorde Maaho det eksemplarisk.

Stor anbefaling herfra.

16 de janeiro de 2026

För korta dynor

Maaho levererade en för kort dyna och vägrade rätta till felet, trots att de inte levde upp till sina egna krav. Långa svarstider och svåra att driva sitt case emot, då de inte finns i Sverige. Stor varning!

6 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Måttbeställda dynor var för små

Beställde måttbeställda dynor. När de kom var de närmare 5 cm för små. Företaget vägrade att medge felet och har inte ersatt oss eller gett oss nya korrekta dynor. Vi tog hjälp av oberoende part som också håller med om bristerna i leveransen. Företaget fortsätter att vägra att ersätta dynorna som är för små. Riktigt dålig service. Köp inte!!

1 de março de 2025

Skøn oplevelse fra A til B

Lige fra de fleksible valgmuligheder på hjemmesiden, til det færdige produkt, har det bare været en fornøjelse!

Vi har modtaget en smuk hynde, præcist efter mål og ønsker. Fantastisk kvalitet :)

Også ekstra point for fornuftig indpakning (Foldet), der gjorde det muligt at bære den 172 cm bredde madras i armene ved opsamling.

Det har virkelig været alle pengene værd.

14 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fineste kvalitet og hurtig levering.

Har netop modtaget den fineste hynde lavet på mål. Materiale, farve og størrelse var præcis som vi havde håbet på. Hurtig levering, særligt taget i betragtning, at det er håndlavede hynder på mål. Absolut ikke sidste gang vi bruger Maaho :D

3 de outubro de 2025

Godt

Vi bestilte en hynde til en indbygget reol med bænk. Det var utroligt nemt selv at designe den, og det færdige produkt blev utroligt flot, og også til en god pris.

11 de outubro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Overordnet set en god oplevelse og en fin dug

Overordnet set en god oplevelse og en fin dug. Jeg har været i tvivl om, hvorvidt jeg selv skulle tillægge krympning af dugen - eller om det er noget fabrikken gør - det er ikke tydeligt angivet på alle duge.
Fordi jeg var i tvivl tillagde jeg selv krympning - og kan nu forstå, at fabrikken også gør, så derfor er jeg endt med en dug, der er for lang - også efter at jeg har vasket den første gang.

4 de outubro de 2025
logotipo da Maaho

Resposta da Maaho

Hej Anne,
Vi er glade for at høre at du er glad og tilfreds med din nye dug.
Dugen er syet efter dine mål og anvisninger.
Vi har forskellige materialer som alle krymper forskelligt. Vi sørger for at tillægge krympningen til de mål du bestiller.
Det betyder at efter 3-4 vaske så vil dugen være krympet og svare til de mål du har bestilt.
Dette kan du også læse mere om i vores produktbeskrivelser, samt i vores vaskevejledninger.

Venlig hilsen
Morten

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais