Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har akkurat fått levert og montert balkongtrekk til en av våre altaner. Etter først å ha mottatt de bestilte stoffprøvene, tok vi mål som godt beskrevet på Mahho sin hjemmeside, og sendte bestilli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Passade perfekt. Jag hade av ouppmärksamhet endast beställt öljetter vid kortänderna och trodde att det skulle bli saggigt. Men det kraftiga tyget gör att inga öljetter i över och underkant behövdes.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den Rückenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunähen oder horizontal im o... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Priset motiverar att kvaliteten bör vara väldigt hög, vilket det inte känns som. Tygkvaliteten känns väldigt bra dock. Däremot är det som får det att kännas som en klar 2 istället för 3 (max 4) är att... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 53% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,2

Todas as avaliações

69 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er meget fornøyd med kvaliteten på…

Vi er meget fornøyd med kvaliteten på putene til vår rotting sofa på terrassen. Med disse nye putene føles det som vi fikk nye møbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt lenger enn forventet. Men det spiller ingen rolle når resultatet ble så bra 🥰

29 de maio de 2025

Sehr schöne Kissen

Sehr schöne Kissen, passen perfekt ! Super Qualität kann ich nur weiterempfehlen, gute und schnelle Kommunikation, schnelle Lieferung! 👍🏻

8 de maio de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kvalitet og uforskammet kundeservice

Kvaliteten af produktet levede langt fra op til det der stod på hjemmesiden. Her stod materialet som "Vandtæt, slidstærkt og overfladebehandlet" og "lang levetid og kan bruges både inde og ude. Vandsøjletryk: 1000 mm (Vandtæt)." Imidlertid bliver stoffet helt gennemblød efter bare et minuts let regn, og Mahoos kundeservice skrev til mig at stoffet tager skade og bliver misfarvet, hvis ikke man henter det ind med det samme, når det regner.  Da jeg klagede over at et "vandtæt" produkt bliver gennemblødt med det samme, skrev kundeservice til mig at det var "brugsfejl" og holdt derefter op med at svare på mails.

19 de maio de 2025
logotipo da Maaho

Resposta da Maaho

Hej Mark Lorenzen,

Tak for din anmeldelse.

Som du selv har skrevet til os, så er det ikke "et minuts regn" dine hynder har været udsat for.

Det er helt korrekt, at vi definerer vandtæt ved et vandsøjletryk på 1000mm og vandafvisende ved 300mm. Det er normen for hynder.

Vi anbefaler derfor at det opbevares tørt når det ikke bruges.
Hvis man ikke når at få sine hynder ind i regnvejr, så anbefaler vi, at man sætter dem på højkant hurtigst muligt. Det gør at de afvander hurtigere.

Venlig hilsen
Morten
Maaho

Kom tidigare än lovat

Lång leveranstid, kom dock tidigare än utlovat som gjorde mig glad o överraskad, jättefin dyna, hade beställt 185x60cm till en sittbänk. Fick en som va 5 cm för kort men de funkade ändå. Så överlag jättenöjd.

24 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Estamos analisando esta avaliação conforme o procedimento de sinalização da Trustpilot.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I bedste fald, groft misvisende

Bestilte et altansejl hos Maaho for over en måned siden. På trods af Maahos reklamer og nyhedsbreve, der lover hurtig levering (inden for 2 dage jf. nyhedsbrev), har jeg hverken modtaget mit produkt eller fået klar besked om forsinket levering.

Derudover var det umuligt at få kontakt via telefon, selvom de påstår at have telefonsupport i åbningstiden – telefonen blev ikke besvaret trods gentagne opkald.

Først efter skriftlig henvendelse oplyste Maaho, at hurtig levering kun gælder, hvis man tilkøber "Express", hvilket ikke fremgik af deres reklamer eller nyhedsbreve.

Da jeg påpegede disse urigtige oplysninger og udtrykte min utilfredshed, valgte Maaho at annullere min ordre uden gyldig grund og uden at tilbyde en løsning.

En særdeles useriøs oplevelse, hvor virksomheden efter min vurdering handler i strid med både købeloven og god markedsføringsskik.

Jeg kan ikke anbefale Maaho til andre og vil opfordre forbrugere til at være meget påpasselige ved handel med dem.

3 de abril de 2025
logotipo da Maaho

Resposta da Maaho

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager, at du ikke er tilfreds med vores service.

Alle vores produkter bliver specialsyet efter kunders specifikke ønsker og mål, og derfor er den dato, vi melder ud først også, som vi skriver, en forventet leveringsdato. Datoen er baseret på vores dygtige syerskers bedste vurdering, ud fra hvad der ligger inde af ordrer.
Den kan skubbe sig i begge retninger og vi holder løbende vores kunder informeret. Vores mål og interesse ligger naturligvis i at sende hurtigst muligt og vi tilstræber os på dette.

Når vi sender ordren, vil du modtage en mail fra os med et trackingnummer, så du kan følge transporten.

Vores telefon support holder åbent dagligt på telefon 9245 6000.

Som du selv påpeger, så tilbyder helt ekstraordinært en ekspres produktion, til dem som ikke kan vente. Her garanterer vi at afsende ordren indenfor 4 hverdage fra bestillingen. En service vi er umådelige stolte af, da vi er de eneste i Europa som kan tilbyde dette.
Du fik selvfølgelig også tilbuddet om denne service, da du bestilte din ordre.

Venlig hilsen
Morten

2te.Brstellung

2te.Brstellung, hat leider viel länger in der Lieferung gedauert aber wieder ein gutes Kissen erhalten,nichts Gegenteiliges zu sagen,alles so wie zuvor beschrieben und passgenau..gerne wieder

25 de abril de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Virkelig lang leveringstid selvom der…

Virkelig lang leveringstid selvom der står hurtig levering på hjemmesiden (4-6 uger har vi ventet). Ikke det jeg havde forestillet mig. Skriver til kundeservice da jeg tror at det er en fejl men får en "kold" mail tilbage om at jeg kan læse svaret på mit spg i ordrebekræftelsen. Kvaliteten ser OK ud men ikke noget specielt

15 de abril de 2025

Perfekt passform.

Mycket detaljerade frågor vid beställningen. Vilket gjorde att slutprodukten blev precis så bra som jag hade hoppats på. Passade perfekt som dyna på locket till min brudkista. Även tiden för leverans stämde bra. Varan kom till påsk som jag hade fått besked om.

18 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais