Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kjøpte en voks fra renati som skulle være 100 ml, den jeg fikk var på 80 ml. Sendte en mail ang. dette, først så prøvde de å si at jeg hadde fått riktig produkt men etter at jeg sendte de et bil... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte 2 Wella Professional Contura HS 61 Trimmere. Var i kontakt med hyggelig kundeservice personell som svarte tålmodig på spørsmål ang disse trimmerne. Varene kom kjapt, hele og fine. Har b... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

kjøpte groomarang the ultimate, og prøve dei ulike tingene. Negleklipperne fungerte ikkje, pinsetten klarte ikkje å gripe tak i noke, de skarpe tingene var ok, det eneste bra var saksa. De ulike tinge... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Varene kom fort. Fikk hva jeg bestilte. Men vær forsiktig med produkter fra Njord hvis huden din er litt sart. Jeg kjøpte face wash, face scrub og moisturiser. Etter 4-5 dager ble huden veldig tør og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clínica de Dermatologia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi selger de mest populære merkene innen hygieneartikler til menn. Hos oss finner du blant annet merker som Biotherm Homme, id Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio, Armani og Björn Borg - og selvfølgelig haugevis av andre merker. Vi har alt menn trenger til blant annet håret, barberingen, hygiene og hudpleie.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastiske nisjeprodukter

Ikke alltid billigst, men fantastisk kundeservice og rask levering.
Made4Men tilbyr nisjeprodukter ingen andre tilbyr i Skandinavia som RazoRock og Fine accoutrements. Fantastiske nisjeprodukter. Anbefales på det sterkeste!

1 de maio de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nettsiden er veldig bra der kan du…

Nettsiden er veldig bra der kan du finne mange produkter og barber maskiner som er veldig bra. Det tok ikke lagt tid for shipping. Produkter de har er veldig bra og meget bra og shippingen er så bra. De fortjener mer en 5 stjerner.

15 de abril de 2022

I bought a Moser 1400 from made4men

I bought a Moser 1400 from made4men. After realizing that the product was fake, I decided to send it back. I was almost sure that I will not get my money back but the machine was so bad that I decided to send it back anyway. They don't support getting back their product. So I paid an additional 168 NOK to send it back. I got the delivery message from postnord. I contacted the made4men to get my money. They said that it would take a while. I contacted them again after 10 days. They said they had not received the package. While postnord already says that the package is delivered.
I can assure you that this is a scam and don't trust it at all.

6 de abril de 2022
logotipo da Made4men.no

Resposta da Made4men.no

Hi Youness

Thank you for your review.

I have to start by regretting the process many times.

For a start, we do not sell fake products - they are genuine and come from Moser.

Unfortunately, we have not been able to help you, as we have not received the returned package, and you have not been able to send the necessary documentation.

We had hoped that the process had looked different, as we always want to help our customers in the best way, but unfortunately we can not do anything further when you can not send us the necessary documentation. I am sorry about that.

Best regards
Made4men

Imponerende kundebehandling

Imponerende kundebehandling. Jeg bestilte en hårtrimmer som viste seg å ha en mangel. Epostene til kundeservice ble besvart øyeblikkelig, og 6 timer senere fikk jeg beskjed fra Klarna om at beløpet ble refundert.

6 de abril de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alt er fint

Alt er fint! Hurtig ekspedert og levert. Men den siste leveransen av en eller annen grunn ble sendt til en butikk 15 km fra huset. Who knows why...

1 de abril de 2022

God kontakt og veiledning

God kontakt og veiledning. Men i 2022 må det gjøres enklere å kunne returnere en vare. Retur bør være en service made4men bør overveie. Jeg skulle sende tilbake en varer, og vurderte dette håpløst da jeg måtte på
Posthus og bruke 25% av prisen på varen for å sende retur. En enklere løsning finnes (asos, zalando etc). Jeg vil IKKE anbefale å køpe herfra pga den dårlige returpolitikk.

30 de março de 2022
logotipo da Made4men.no

Resposta da Made4men.no

Hej Benjamin

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af, at vores returpolitik har skabt en dårlig kundeoplevelse for dig.

Lige nu står man desværre selv for returfragten, hvis der er tale om en returnering.
Vi er dog ved at undersøge muligheder for at kunne tilbyde et returlabel til returnering. Jeg tager derfor din forespørgsel med videre.

Med venlig hilsen
Made4men

Meget bra!

Meget bra!
Produktet ble raskt levert, det var god pris, og jeg er fornøyd med kvaliteten. Kan absolutt handle her igjen.

4 de março de 2022

Svindel

Svindel. Nettsiden selger produkter som ikke fungerer og tar ikke retur for defekte produkter.

31 de janeiro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais