Jeg kjøpte en voks fra renati som skulle være 100 ml, den jeg fikk var på 80 ml. Sendte en mail ang. dette, først så prøvde de å si at jeg hadde fått riktig produkt men etter at jeg sendte de et bil... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte 2 Wella Professional Contura HS 61 Trimmere. Var i kontakt med hyggelig kundeservice personell som svarte tålmodig på spørsmål ang disse trimmerne. Varene kom kjapt, hele og fine. Har b... Ver mais
kjøpte groomarang the ultimate, og prøve dei ulike tingene. Negleklipperne fungerte ikkje, pinsetten klarte ikkje å gripe tak i noke, de skarpe tingene var ok, det eneste bra var saksa. De ulike tinge... Ver mais
A empresa respondeu
Varene kom fort. Fikk hva jeg bestilte. Men vær forsiktig med produkter fra Njord hvis huden din er litt sart. Jeg kjøpte face wash, face scrub og moisturiser. Etter 4-5 dager ble huden veldig tør og... Ver mais
Vi selger de mest populære merkene innen hygieneartikler til menn. Hos oss finner du blant annet merker som Biotherm Homme, id Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio, Armani og Björn Borg - og selvfølgelig haugevis av andre merker. Vi har alt menn trenger til blant annet håret, barberingen, hygiene og hudpleie.
Møgelhøj 8, 8520, Lystrup, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Made4men estimerer 3-7 virkerdager før produktet leveres til kunden på deres hjemmesider. Én uke er gått, og produktet er enda ikke sendt. I en mail beskriver de at det ofte går 6-10 dager før pakken faktisk forlater lageret, da blir det raskt 10-17 dager før jeg faktisk mottar produktet. Frakttid er ofte viktig når man bestiller, og avgjørende med tanke på hvem man bestiller i fra. Om det haster og få produktet, så er ikke denne siden pålitelig.

Dessverre veldig.
Leverandøren deres som heter helt hjem? Var veldig treg og leverte pakken veldig langt unna og det tok lang tid.

Resposta da Made4men.no
Helt ubrukelig kundeservice. Jeg bestilte hårklipper som sluttet og fungere optimalt etter par ganger, og den begynte å lage rare lyder som tyder på at noe er ødelagt inne den. Har forsøkt å komme i kontakt med made4men i snart 3 måneder, men ingen svar,. Når skal dere svare meg?

Utrolig dårlig kundeservice!
Mottok en hårklipper som ikke står til forventningene til en pris av 2000kr. (Bestselger) Kundeservice vil ha video av at maskinen lugger, dette gjør jeg ikke da det er vondt. Følger ikke kjøpsloven og de mener da man har ingen rett og mister 2000kr !

Resposta da Made4men.no
Rask levering, no e den på lading, så får vi testa den 😁 fornøyd hittil 😁
Flott service and raskt levert. Produktet var perfekt :). Blir å handle mere her :)
Bestilte nesehårtrimmer, når den kom levert fungerte den ikke. Prøvde flere nye batterier men den startet rett og slett ikke. Så når jeg kontakter kundeservice angående retur av defekt vare får jeg beskjed om at dere ikke ønsker varer i retur og at dere heller vil at jeg skal sende inn video.
Det er veldig vanskelig å skrive en anmeldelse som ikke inneholder banning, så jeg stopper den her. Den kommer i retur pga i følge Norsk lov er det 14 dagers angrerett på netthandel, uansett om bedriften ønsker retur eller ikke.

Resposta da Made4men.no
Kjøpte en Andis Master Cordless LI Ion til over 3000 kr. Med et uhell havnet den i gulvet. Made4 Men har ingen mulighet til å få dette produktet reparert. Dette er veldig skuffende med en så dyr maskin.

Resposta da Made4men.no
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.