Ik heb meerdere sieraden gekocht en alles is van hele goede kwaliteit. Ik heb met hulp van Noa de juiste sieraden voor mij kunnen uitzoeken. De levering was super snel!
Veja o que dizem as avaliações
Noa heeft een super leuke workshop gegeven bij het verjaardagsfeestje van onze dochter die 12 jaar werd. Samen met 7 meiden hebben ze hele leuke en mooie kettingen gemaakt. Noa heeft het ze goed uitge... Ver mais
Hele leuke ketting gekocht bij Noa. Helaas had ze te weinig kraaltjes en gaf ze mij 2 goede opties, een iets kortere ketting of even wachten. Ik heb gekozen voor even wachten en heb nu een week later... Ver mais
Goede communicatie en duidelijke afspraken. Ook heel fijn dat Noa thuis (of op een andere locatie) kan langskomen. De meiden (13/14 jaar) hebben een gezellige middag gehad en zijn erg blij met hun moo... Ver mais
Detalhes da empresa
Unieke sieraden, kaarsen, accessoires en meer. Wij maken unieke, handgemaakte items om jouw outfit compleet te maken! Onze sieraden zijn van stainless steel en dus helemaal waterproof. Deze zijn nikkelvrij en verkleuren niet. Al ruim 7 jaar maken wij klanten blij door heel Europa. Ook voor relatiegeschenken, cadeautjes en persoonlijke styling ben je voor ons aan het juiste adres!
Informações de contato
Kleterstraat 19, 3862CA, Nijkerk, Holanda
- info@ateliernowie.nl
- madebynoa.nl
Blij dat ik dit merk heb ontdekt!
Ik heb dit sieradenmerk ontdekt tijdens een ladiesnight in Nijkerk, wat een mooie producten! Stuk voor stuk met liefde handgemaakt, heel blij met mijn nieuwe ketting!
Hele leuke webshop & fijn contact!
Hele leuke webshop & fijn contact!
Diverse en orginele sieraden en assescoires voor een betaalbare prijs. Snelle en vriendelijke communicatie
Goede kwaliteit en fijn contact!
Ik heb al meerdere keren iets bij madebynoa gekocht. De kwaliteit is erg goed. De sieraden verkleuren niet en blijven mooi.
Ook de kleding valt mooi op maat. Er word fijn advies gegeven en leuk met je meegedacht!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.