Heindorf Jewellery Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anmeldelse af mit sjælssmykke: Jeg har nu modtaget mit sjælssmykke, som er skabt af Adam Mads Heindorf gennem en dyb meditativ og skabende proces. Det er utrolig smukt og flot stykke hånd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In my father’s memory, I wanted his signet ring altered: the signet to be cut out, a gemstone put in its place, and the signet moved to the inside towards my finger. The feedback I got elsewhere ab... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The most energetic and idea-rich guy we have ever met. Mads: we will come again and we love you from the bottom of our hearts. You have even made our non-jewel-loving-daughter wear your wonderfully ma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mads Heindorf smeltede vore gamle hvidgulds ringe om til nye og med sin store kreativitet og kunstneriske sans skabte han et lille kunstværk, som vi nu bærer i mange år. Mads Heindorf er usædvanlig im... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheiro
  2. Artista
  3. Artesanato
  4. Escola de Artesanato
  5. Joalheria
  6. Escultura

Escrito pela empresa

Mads Heindorf er mester i at lave personlige smykker. Med inspiration fra et mystisk og unikt univers bliver hans kreationer fyldt med symbolik. Det er smykker, der egner sig til at blive fortolket som et digt og beundret som et kunstværk, og ikke to personer læser symbolerne ens.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kunst og nærvær.

Smykker med finurlige detaljer og helt særligt udtryk som man kan fortabe sig i.
Smykker formet af menneske med nærvær, fantasi og glæde.

Anette Jensen 2015

6 de novembro de 2015

venlig og proffessionel modtagelse

Når jeg træder ind hos Mads Heindorf bliver jeg venlig modtaget.
De er parate til at komme med deres professionelle viden omkring mine ønsker om nye håndlavet smykker eller hvis jeg ønsker en af dem fra butikken. Stor ros til rådgivningen, venligheden og det meget flotte arbejde.

2 de novembro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

intet mindre end fantastisk....

Jeg har fået lavet en vielsesring, hvor jeg rimelig hurtig fik slidt belagt guld af.... (på en skøn bryllupsrejse) Mads gjorde den flot igen. Fedt...

Desuden havde jeg en vielsesring fra en tidligere (afdød) ægtefælle.
Mads forstod vigtigheden I at bevare særlige træk, da han lavede vores ringe om til et hals smykke.
Halssmykket er nu et fantastisk minde.... Tak :o)

26 de novembro de 2014

varm og personlig betjening

Jeg blev varmt modtaget af Mads Heindorf selv, som med sit rolige sind kunne hjælpe og rådgive mig til at tage det rigtige valg. Stor ros for en skøn butik. Dejligt at kan se dem arbejde i det åbne værksted. Ros for rådgivningen og betjeningen.

Helena

24 de outubro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Historier, kunst og en guldsmed med empati

Hver eneste gang jeg har handlet hos Mads Heindorf er jeg kommet hjem med en historie der har betydning for mig. En historie Mads har fanget i et smykke, og som er blevet min efterfølgende. Butikken er et univers af kunst med betydninger, smykker som fanger mange af de basiske forhold i livet.
Jeg mødes altid af smil og interesse for hvad det er jeg gerne vil bringe ind i mit liv eller i en andens.
Gå ind i butikken på Gothersgade og oplev dette univers fra 1st parket.
Mikkel

En rigtig god oplevelse

Fruen og jeg havde fået en ide om at vi ville markere vores kobberbryllupsdag med at jeg skulle have en sten i min ring og fruen skulle have 2 en for hver af vore børn, i forbindelse med et arrangement ved Mads fremlagde vi vores ide og vi følte at der var et godt spil mellem vores ide og processen frem til det færdige resultat, vi følte os tryg ved at lade Mads arbejde med de viselsringe som vi for 12½ år siden havde sat på vores fingre, resultatet blev som vi havde tænkt det.

Super flink god service

Jeg kommer ind i butikken, bliver mødt med et smil, fortæller hvad jeg skal have lavet, Mads har nogle gode ideer, så vi kommer hurtigt frem til et resultat, som jeg så henter få dage senere.

Fantastisk

Der er en super god service inde hos Mads Heindorf
han laver nogle sindsyge flotte smykker og han ved lige hvad der klæder dig bare ved at kigge på dig.
det er altid et besøg værd.

21 de junho de 2014

Unikt

Super service og godt håndværk sikke nogle flotte ringe du fik lavet til os Mads.

24 de maio de 2014

Her vil jeg komme igen!

Hvis du ønsker noget andre ikke har, så er det en god ide at købe et designsmykke hos Mads Heindorf.
Betjeningen er professionel, men meget afslappet og rigtig rar. Helt sikkert en forretning jeg kan anbefale.

18 de março de 2014

ORIGINALITET OG SJÆL UDTRYKT I SUBLIMT HÅNDVÆRK

Jeg har fornøjelsen af dels at gå med Mads Heindorfs smykker, og dels at arbejde sammen med ham.
Kvaliteten af hans håndværk, hans super proffessionelle måde at håndtere kunderne på, samt hans usædvanlige behagelige og blide væsen, gør at jeg gang på gang vender tilbage til ham.
Han er nu blevet fast sparringspartner og leverandør når jeg i min egen virksomhed har brug for ekstraordinært guldsmedehåndværk til mine internationale kunder, som ytrer stor beundring for han håndværk.
At købe et smykke er en meget personlig ting, og man køber ikke kun selve smykket. Man får også en del af kunstnerens sjæl med sig.
Jeg er stolt over at bære en del af Mads Heindorfs sjæl hver dag.

Min dybeste respekt og varmeste anbefaling,

Thomas Bickham

14 de fevereiro de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais