Jeg bestilte to par øreringe, men fik ved en fejl kun tilsendt et par. Da jeg gjorde opmærksom på det, fik jeg tilsendt et nyt par + to søde ringe. Det kalder jeg god service. De bedste hilsner... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Min ordre hos magicalring den gik hurtigt i gennem jeg bestilte mandag aften og her torsdag eftermiddag kunne jeg så gå ned og hente pakken. Og det nok allerbedste ved det var at jeg kunne følge min p... Ver mais
Jeg bestilte nogle negleklistermærker herfra. Det lykkedes dog DAO at fejllevere pakken flere gange, men Magicalring har en super god kundeservice, så det var intet problem. Vi fik hurtigt fundet en l... Ver mais
Hurtig levering Jeg havde i går bestilt en venindehalskæde og allerede hertil morgen lå pakken fra dao foran min dør. Varen lever op til forventningerne og modtog endda også en lille ekstra ga... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Magicalring: Den største børnesmykke webshop i Danmark Velkommen til prinsessernes drømmeland. På webshoppen vil du finde et stort udvalg af børnesmykker, hvor der er alt fra ringe til børn og øreringe til børn til håraccessories og ure. I vores brede udvalg kan du finde mere end 2.000 varer og alle varer er på vores lager. Vi er konstant på udkig efter nye smykker vi kan tilbyde til de danske børn, så vi får nye varer på vores lager på daglig basis. Det vil typisk være mor, som sidder og handler til sin datter, og vi har naturligvis ikke glemt mødrene, så hun kan sikkert også finde noget, som passer perfekt til hende. Det kan måske endda være, at I kan finde et mor-datter smykke, så I begge kan gå med det samme smykke. Vi er specialist i børnesmykker og hårpynt til børn og unge. Stort udvalg af øreringe, halskæder, hårelastikker, hårclips, hårbøjler, sølvsmykker, armbånd, ringe, børnesminke, sengetøj, legetøj, og meget mere. Altid til gode priser og hurtig levering. Vi tryller glæde i de små hjerter. Magicalring er til Prinsesser.
Informações de contato
Nygade 10 , 4300, Holbæk, Dinamarca
- 6131 1266
- kundeservice@magicalring.dk
- magicalring.dk
Pakken kom hurtigt og ingen problemer
Super service!
Fantastisk service og hurtig levering
Super fin veninde halskæde til prisen
Super fin veninde halskæde til prisen, ekstrem hurtig levering.
God hurtig service
Hurtig levering. Fin indpakning. Dejligt med lille ekstra overraskelse og lille "brev" I pakken. Rigtig fin oplevelse. Min datter blev glad.
Hurtigt levering

Super hurtig levering
Super hurtig levering, og en ekstra lille gave med i denne jule tid.

Resposta da Magicalring
Hurtig levering & rigtigt god…
Hurtig levering & rigtigt god kundeservice!
Fem stjerner herfra
🌟🌟🌟🌟🌟

Virkelig god service..
Virkelig god service..
Bestilte 2 bff halskæder, den ene var desværre ikke på lager alligevel.. Men fik en fin mail med en undskyldning og med en kompensation på en anden halskæde med næsten frit valg.
Og modtog pakken super hurtigt.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Pernille

Resposta da Magicalring
Hurtig levering og en lille…
Hurtig levering og en lille overraskelse med i pakke 😊

Resposta da Magicalring
Varen lever op til forventningerne og modtog endda også en lille ekstra gave!
Bestemt ikke sidste gang jeg køber herfra 👍🏼😊

Resposta da Magicalring
Første gang jeg laver anmeldelse af en…
Første gang jeg laver anmeldelse af en side, men det fortjener de.
Super god side, bestilte mandag aften og onsdag eftermiddag kunne jeg afhente - hurtig service, hurtig levering og rigtig fint produkt - bestilte en veninde halskæde min datter skulle give sin bedste veninde og de to piger elsker deres enhjørning veninde halskæde, og den lille ekstra gratis gave i form af en ring var bare toppen over i'et - er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra 😁 .

Resposta da Magicalring
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.