ordered a personalized book for my granddaughter’s birthday and she loved it! The quality is great, the story is lovely, and having her name in the book made it extra special. A wonderful and unique... Ver mais
A empresa respondeu
Zamówiłam już dwie książki dla wnuczka o Narodzinach i Pierwszych Świętach.Wszystkim bardzo się podobają zwłaszcza ta o Narodzinach czytając ją nawet się wzruszyłam.Planuję zakup następnej.To będzie s... Ver mais
A empresa respondeu
Zamówienie złożone 11.06, do tej pory nie dotarła do mnie ani zamówiona pierwotnie książka, ani też rzekomo wysłana kolejna dodrukowana, bo wcześniejsza zgubiła firma kurierska 🤦 Zwrot pieniędzy też... Ver mais
A empresa respondeu
Nie polecam. Zerowy kontakt! Czy ta firma istnieje?! Nie odbierają telefonów, na maila tylko raz odpisali. Gdy pojawił się problem.. zero kontaktu. Żadnej informacji, o opóźnieniach w wysyłce. Zw... Ver mais
A empresa respondeu
Magiczne Pióro to innowacyjne wydawnictwo personalizowanych książek dla dzieci. Wspólnie inspirujemy dzieci i jednoczymy rodzinę.
Croácia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zwrot pieniędzy też mają problem zrobić, albo nie pracuje tam nikt kompetentny, kto umie zrobić przelew, albo ta firma to naprawdę wielka ściema i tylko przerzucają na kolejne błędy innych swoje problemy. NIE POLECAM, TRZYMAC SIE Z DALEKA!!

Resposta da Magiczne pióro
I've ordered my book on the 15th of June, we have 17th July and I still haven't received my product. At first contact with Magiczne Pióro was quite good and quick, but now they are responding very slow saying that this is not their fault, but the shipping company. I hope I will get my book soon, but customer experience is terrible.

Resposta da Magiczne pióro
Książka wykonana idealnie z dobrej jakości papieru i szybki czas dostawy.
Bardzo fajna pamiątka dla dziecka.

Resposta da Magiczne pióro
Niestety nie polecam. Książka zamówiona 17 czerwca ( z myślą o prezencie na Dzień Ojca) i dotarła z dużym opóźnieniem - powód podany przez Biuro Obsługi był taki, że paczka zaginęła i wyślą ponownie. Owszem! Książeczka została wysłana ponownie mimo tego, że zrezygnowałam z całego zamówienia. Paczka dotarła do paczkomatu ale mimo zapewnień, że książeczka jest wysłana na ich koszt i nie ponoszę żadnych opłat z zamówieniem, to nie mogę otworzyć skrytki ponieważ zamówienie było za pobraniem. Mimo wysłania dużej ilości maili to kontakt bardzo utrudniony co potęguje frustrację.

I never got my order.
I placed my order on 15 of June and was promised to receive the package around 25 of June.
Today is 04 of July and still no package.

Resposta da Magiczne pióro
Minęło półtora tygodnia odkąd miałam dostać swoje zamówienie, a nadal go nie mam... i żadnych wieści, gdzie utknęła moja książka...

Resposta da Magiczne pióro
Nie dostalam zamówionej książki. A w odpowiedzi na maila dostałam wiadomość że książka została zgubiona

Resposta da Magiczne pióro
Książka zamówiona 14.06.2024 do tej pory (02.07.2024) nie została dostarczona, obsługa pisze z opóźnieniem , brak potwierdzenia na meilu co z zamówienie.
Ogólnie nie polecam i nie wrócę tutaj nigdy. Oczywiście o zwrocie pieniędzy za zamówienie można zapomnieć 😑😑

Resposta da Magiczne pióro
Nie polecam. Zamówiłam książkę z ok. 1.5 tygodniowym wyprzedzeniem na dzień taty i do dziś nie dotarła. Podczas zamówienia pokazywało datę dostawy przed dniem taty. A w zeszłym tygodniu dostałam mail, że paczka zginęła i będą jej szukać. Jak nie znajdą to wyślą poraz drugi na swój koszt. Może na przyszły rok teraz, na dzień taty dojdzie. Aczkolwiek pewności nie mam. Ogólnie nie polecam, bo koszt spory, a z realizacją zamówienia ogromny problem.

Resposta da Magiczne pióro
Książka w końcu doszła... baaaardzo długo ja nią czekałam. Byłam już przekonana że to oszustwo.

Resposta da Magiczne pióro
Wciąż czekam na realizację zamówienia, już dwa tygodnie. Nie dostałam żadnego maila informującego o opóźnieniu, na maile nikt nie odpowiada, infolinii nie ma. Absolutnie odradzam ten sklep.

Resposta da Magiczne pióro
The book has never came to me. It was ordered for the Father’s Day and one week after Father’s Day it is still not delivered. The communication is at a very low level I Thought I am talking with bots. At the end I received answer that my order is lost and they will send it again ha ha never ever I will order in this company again

Resposta da Magiczne pióro
Nie wiem czy książka jest ładna i dobrze wykonana ponieważ nie dotarła i nie wiadomo kiedy będzie.
22.07 ksiązki dalej nie ma, firma nawet nie jest w stanie podać nr przesyłki i odpowiedzić na pytanie czy ksiązka jest już w Polsce.

Resposta da Magiczne pióro
Zamówienie złożone 14.06, dostawa planowana na 22-24.06.
Jest 28 i nadal brak informacji chociażby o nowym terminie dostawy. Miał być prezent na dzień ojca, jest dno.
Nie polecam.

Resposta da Magiczne pióro
Co za okropna treść! Nie dość, że bez ładu i składu, w dodatku ewidentnie nie poddana korekcie - to jeszcze tak niepoważna i motywująca dzieci do niepoważnych zachowań - nigdy nie widziałam gorszej książki dla dzieci! Owszem, personalizacja jest super i tworzy fajną pamiątkę, ale nie idzie za tym nic więcej. Naprawdę, „kiedy tata pyta co było na obiad, odpowiadam - kupka”?. Czego ta książka ma nauczyć dziecko? Wyprzedzając Państwa odpowiedź, że nikt nie zgłaszał zastrzeżeń do treści - cóż, ja widziałam już conajmniej jedną opinię z zastrzeżeniem ;) nie polecam.

Resposta da Magiczne pióro
Nie wiem czy kiedykolwiek dostanę swoje zamówienie. Od 2 tygodni kurier nie dostał polecenia odbioru paczki, kod śledzenia wskazuje, że książka jest nadal u Nadawcy. A oni twierdzą, że przez tyle czasu kurier nie odbiera przesyłki - śmieszne. Żałuję że cokolwiek u nich zamówiłam

Resposta da Magiczne pióro
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.