Magiczne pióro Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Błąd na okładce w odmianie imienia, mimo że podobno wszystko jest weryfikowane przed wydrukiem i dane były podane prawidłowo, książki na prezent nie dam bo padnę ze wstydu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Od momentu złożenia zamówienia do otrzymania przesyłki minęło zaledwie 12 dni, to naprawdę niewiele mając na uwadze, że książeczki są personalizowane i wysyłane z Chorwacji. Bardzo dobry kontakt ze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ksiazka wykonana zgodnie z zamówieniem. Zapakowałam bardzo ładnie i schludnie. Okładka sztywna co pozwala na trzymanie książki w schludniej oprawie non stop nie narażając jej na zagięcia. Ilustracje w... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zamówienie złożone 11.06, do tej pory nie dotarła do mnie ani zamówiona pierwotnie książka, ani też rzekomo wysłana kolejna dodrukowana, bo wcześniejsza zgubiła firma kurierska 🤦 Zwrot pieniędzy też... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Editora de livros

Escrito pela empresa

Magiczne Pióro to innowacyjne wydawnictwo personalizowanych książek dla dzieci. Wspólnie inspirujemy dzieci i jednoczymy rodzinę.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Niespodzianka

Przepiękna pamiatka ,rodzice wzruszeni .ja również. Będę zamawiać książeczkę dla starszej wnuczki .Polecam .

23 de agosto de 2022

Resposta da Magiczne pióro

Niesamowicie się cieszymy i ślicznie dziękujemy za tak ciepłe słowa ✨

Super wykonanie

Super wykonanie. Całość wygląda pięknie.

26 de julho de 2022

Resposta da Magiczne pióro

Bardzo się cieszymy, że książka się spodobała i mamy nadzieję, że zostanie piękną pamiątką na długie lata... 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Książeczka przepiękna,treśc i grafika rewelacja.Na pewno będzie to wspaniała pamiątka dla mojej wnusi.Polecam z całego serca.

18 de julho de 2022

Resposta da Magiczne pióro

Dziękujemy za piękne słowa. Bardzo się cieszymy, że nasza książka sprawiła radość i z pewnością pozostanie pamiątką na całe życie dla rodziców i dzieci! 💜

Książeczka super

Książeczka super, wykonana zgodnie z projektem, doszła dwa dni szybciej niż zakładano.

18 de julho de 2022

Resposta da Magiczne pióro

Cudownie, że książka dotarła wcześniej i że jesteś zadowolona. Dziękujemy za ciepłe słowa. 💜

Ksiazka rewelacja.

Ksiazka rewelacja.
Mam nadzieję ze będzie często towarzyszyć naszej chrześnicy.
Polecam, bardzo!!!!!!!

16 de julho de 2022

Resposta da Magiczne pióro

Jesteśmy przeszczęśliwi, że nasza książka Was zachwyciła! Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oczekiwanie na zamówienie nie miało…

Oczekiwanie na zamówienie nie miało końca... Otrzymałam informację o tym, iż kurier zagubił moją przesyłkę, ale nikt nie poczuł się do winy. Kontakt telefoniczny niemożliwy, mailowo problem był bagatelizowany. Finalnie książka zamówiona z miesięcznym wyprzedzeniem na dzień ojca dotarła 5 lipca. Książeczka jest ładna, ale czy dedykacja jest warta 160 zł?

7 de julho de 2022

Resposta da Magiczne pióro

Dzień dobry. Bardzo nam przykro, że książka dotarła do Pani z tak dużym opóźnieniem i że miała Pani z nami negatywne doświadczenia. Szczerze staraliśmy się temu zapobiec i dołożyliśmy wszelkich starań, aby rozwiązać problem, co od początku potraktowaliśmy bardzo poważnie. Jak napisaliśmy w e-mailu, niestety doszło do niedopatrzenia w usłudze kuriera i zgubili jedną z paczek. Dołożyliśmy wszelkich starań, aby jak najszybciej dowiedzieć się, co się stało i aby firma kurierska rozwiązała problem. Niestety trwało to tak długo, jak Pani wskazała. Obecnie próbujemy się dowiedzieć, dlaczego te niedopatrzenie wystąpiło w pierwszej kolejności i dołożymy wszelkich starań, aby takie sytuacje się już nie powtórzyły. Musimy wspomnieć, że po raz pierwszy mamy do czynienia z takim problemem i że jest dla nas bardzo ważne, aby nasze książki dotarły do ​​Państwa jak najszybciej. W naszym interesie jest, aby wszyscy nasi klienci byli zadowoleni z całego procesu od zakupu po dostawę produktu, dlatego bardzo staramy się utrzymać wysoki poziom jakości, zarówno produktu, samej produkcji, jak i całego doświadczenia zakupowego . Z tego powodu bardzo nam przykro, że widzi nas Pani teraz w złym świetle, ale z pewnością chcielibyśmy to naprawić. Z tego powodu, na znak przeprosin, oferujemy zwrot kosztów wysyłki i 25% rabatu na kolejne zamówienie. Pani kod rabatowy znajduje się w e-mailu, który wysłaliśmy. Jeszcze raz serdecznie przepraszamy i mamy nadzieję, że znowu zrobi Pani u nas zakupy. Życzymy wszystkiego dobrego!

super

Szybka realizacja zamówienia, super jakość, polecam

1 de julho de 2022

Dziękujemy 💜💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Książka pięknie wydana,polecam bardzo.Z…

Książka pięknie wydana,polecam bardzo.Z cala pewnością zamówię kolejną,bo piękna pamiątka na chrzciny czy urodziny dla dziecka.

1 de julho de 2022

Resposta da Magiczne pióro

Kochana, bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa. Cieszymy się, że dodaliśmy kolorów twojej półce na książki. Inne tytuły z niecierpliwością czekają, aby do niej dołączyć 💜

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nie jestem w stanie ocenić zamówienia

Nie jestem w stanie ocenić zamówienia, ponieważ nadal go nie otrzymałam i nie wiem czy je otrzymam ponieważ status przesyłki nie zmienia się od 14 czerwca. Miałam w planach wręczyć książkę na dzień ojca, niestety nie udało się ze względu na długie opóźnienie i brak informacji czy paczka do mnie dotrze. Na ten moment mam złe doświadczenie z firmą Magiczne pióro i nie mogę niestety polecić innym.

28 de junho de 2022

Resposta da Magiczne pióro

Kochana Ewo, bardzo Cię przepraszamy, że to właśnie Twoja książka tak długo się spóźnia. Jak napisaliśmy w e-mailu, niestety doszło do niedopatrzenia w usłudze kuriera i zgubili jedną z paczek. Dokładamy wszelkich starań, aby dowiedzieć się, co się stało i nacikamy, aby problem został jak najszybciej rozwiązany, a książka trafiła w Twoje ręce. Musimy wspomnieć, że jest to pierwsza taka sytuacja i że bardzo ważne jest dla nas, aby nasze książki dotarły do ​​Was jak najszybciej i aby wszyscy nasi klienci byli zadowoleni z całego procesu od zakupu do dostawy produktu. Bardzo nam przykro, że spotkała Cię ta sytuacja. Mamy szczerą nadzieję, że książka wkrótce rozwieje przykry czas oczekiwania w zapomnienie.
Jeśli możemy Ci pomóc w jakikolwiek sposób, skontaktuj się z nami przez e-mail.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nie polecam. Książka po dwóch tygodniach od niby nadania nie dotarła.

28 de junho de 2022

Resposta da Magiczne pióro

Kochana Karolino, bardzo nam przykro, że książka jeszcze do Ciebie nie dotarła. Jak napisaliśmy w e-mailu, niestety doszło do niedopatrzenia w usłudze kuriera i zgubili jedną z paczek. Dokładamy wszelkich starań, aby dowiedzieć się, co się stało i nalegamy, aby problem został jak najszybciej rozwiązany, a książka trafiła w Twoje ręce. Musimy wspomnieć, że jest to pierwsza taka sytuacja i że bardzo ważne jest dla nas, aby nasze książki dotarły do ​​Was jak najszybciej i aby wszyscy nasi klienci byli zadowoleni z całego procesu od zakupu do dostawy produktu. Bardzo nam przykro, że spotkała Cię ta sytuacja. W ramach przeprosin zwrócimy Ci koszty przesyłki i mamy szczerą nadzieję, że książka wkrótce rozwieje przykry czas oczekiwania w zapomnienie.
Jeśli możemy Ci pomóc w jakikolwiek sposób, skontaktuj się z nami przez e-mail.

Książka jest wykonana przecudnie

Książka jest wykonana przecudnie. Sama bajka jest bardzo wciągająca. Dopracowany każdy detal. Idealny prezent na Dzień Ojca

22 de junho de 2022

Bardzo dziękujemy, jesteście wspaniali 😊💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo polecam książeczki z tej strony ;)

Bardzo polecam książeczki z tej strony, piękne wykonanie, wszystkim się bardzo podobała. Wysyłka również bardzo szybka. Polecam ;)

20 de junho de 2022

Ślicznie dziękujemy za tak ciepłe słowa. Bardzo nam miło 😊💜

Książka jest super

Książka jest super. Wszystko zgodne z podanymi informacjami. Polecam.

16 de junho de 2022

Bardzo się cieszymy, że książka się podoba! 🥰 Dziękujemy bardzo 🥰

Polecam!

Bardzo ładnie wykonana, szybko wysłana. Polecam!

13 de junho de 2022

Dziękujemy 🥰💜

Wszystko poszło sprawnie

Wszystko poszło sprawnie. Piękna książeczka. Polecam.

13 de junho de 2022

Bradzo nas cieszą Wasze opinie, dziękujemy! 🥰💜

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Książeczka piękna

Książeczka piękna, z pewnością będzie piękną pamiątką, dostarczona w terminie, jedyny mankament to cena, mogłaby być trochę tańsza

30 de maio de 2022

Resposta da Magiczne pióro

Bardzo się cieszymy, że książka się podoba. 🥰 Również, bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Do ustalenia ceny wzięliśmy pod uwagę wiele czynników, np. trud włożony w wymyślenie i powstanie książeczki, oprawę graficzną, stronę internetową, proces personalizacji czy jakość książki. Organizujemy rozdania i często mamy różne zniżki, więc zapraszamy Cię do obserwowania naszych platform społecznościowych, abyś czym szybciej dowiedziała się o zniżkach, czy konkursie. Serdecznie pozdrawiamy z Magicznego Pióra 💜

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Polecam z całego serca. Super pamiątka

13 de maio de 2022

Dziękujemy 💜

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais