Air Greenland Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I had a helicopter flight from Ittoqqortoormiit to Nerlerit Inaat. All the Air Greenland employees were very friendly and helpful. The pilot was both competent and considering the passengers. I was ve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk tur til Grønland. Turen op med Air Greenlands egen maskine var skøn. God sideplads og meget fin service. Turen hjem med Jettime-flyet, blev knapt så god en oplevelse på grund af meget li... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

AirG overbooker i hvert fald tirsdags afgangen til Kangerlussuaq. Nu er turister med OK biletter blevet sat af flyet to uger i træk fra København.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have flown with several airlines from different countries time to time. But nothing beats Air Greenland Airbus 330neo "Tuukkaq". I allways fly in economi. But it is so comfortable, 4-5 hours flight... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 55% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

183 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ikke Air Greenland’s skyld. !

Ærgerlig at Den nye Nuuk lufthavns terminal, Bagagebånd / håndtering og konstante nedbrud -samt Security nedbrud i scannere, ikke matcher med Air Greenland og deres effort, for at gøre en god oplevelse.

7 de abril de 2026

Kære Knud,

Mange tak for din anmeldelse, og for anerkendelsen af vores medarbejderes daglige indsats for at skabe de bedst mulige rejseoplevelser. Selvom forhold uden for vores kontrol sommetider kan skabe vanskelige operationelle vilkår.

Tak igen for at du tog dig tid til at skrive. Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The way airplane went smoothly such an…

The way airplane went smoothly such an amazing trip, i don’t know what to say.

3 de abril de 2026

Dear Nuuni,

Thank you for reviewing your experience and sharing your thoughts.
We hope to welcome you again onboard soon.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan ikke klage over kundeservice - den findes ikke!!

Skulle til min datters bryllup lørdag 15 nov. Bestiller rejse til 13 nov. Får besked om at flyet er aflyst og jeg føst kn komme afsted 15 nov. Ok, så kan jeg da lige nå at se hende danse brudevals. Kredser over Nuuk i en time. Lander og flyet til DK holder på jorden. Men jeg kan ikke komme med!! Kan i stedst se flyet lette og tage afsted, men jeg får et ufrivilligt ophold i Nuuk på to døgn! Dette betyder at jeg misser min datters bryllup og en afrejse til Japan 19 nov. Oplevelsen er selvfølgelig det værste, men derudover yder AIRGreeenland INGEN kompensation for hoteller bestilt. Altså penge der er gået tabt!
5 måneder senere: bestiller billet til min datter Ilulisat/Nuuk. 9 dage før får jeg besked om at rejsen af ændret. Det betyder at hun ikke kan komme med flyet til kbh. Kontakter selskabet og pludselig er flyet IKKE aflyst! Dette gentager sig dagen før afrejsen. Nu er kundeservice lukket!! Bruger penge på taxa frem og tilbage til lufthavn, hvor vi først får af vide at flyet er aflyst pga. tekniske problemer. Vi checker hjemmesiden og flyet står stadig til afgang?? Dette påtaler vi og pludselig er det en fejl!
Dagen efter skal jeg selv til Aasiaat kl. 09.00 og bliver ringet op kl. 07.30 med beskeden it fly er aflyst og jeg kan først koe afsted kl 16.40. INGEn form for kompensation (udover frokostbillet). Altså skal jeg gå rundt i Ilulissat i 8 timer (-15')
Summasumarum: tre rejser og FIRE ændringer UDEN nogen for for hjælp eller økonomisk kompensation.
Det må være skønt at have MONOPOL så man ikke behøver tage nogen som helst hensyn til kunderne!!
En stjerne er en stjerne for meget

4 de abril de 2026

Kære René,

Det gør os oprigtigt ondt at læse om dine oplevelser og vi forstår tydeligt din frustration.

Det står klart, at du har oplevet flere forløb med ændringer, mangelfuld information og uafklarede situationer, som ikke lever op til det niveau, vi ønsker at levere, hverken i forhold til planlægning eller kommunikation.

I forhold til kompensation er det korrekt, at regelsættet er anderledes for flyvninger i Grønland med et ikke-EU-flyselskab. Det betyder, at den standardiserede EU-kompensation, som mange kender fra rejser i Europa, ikke gælder på samme måde på disse ruter. Vi har valgt alligevel at dække nødvendige udgifter som hotel og forplejning for alle vores kunder ved uregelmæssigheder.
Men der ydes som udgangspunkt ikke kompensation for følgetab som fx mistede arrangementer, tabt arbejdsfortjeneste eller eksterne bookingudgifter, hvorfor vi anbefaler rejsende at tegne en rejseforsikring.

Det ændrer dog ikke ved, at dit samlede forløb ikke er lever op til den service, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Tak igen for at dele dine tanker.

god service

31 de março de 2026

Kære Maren,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi håber at byde dig velkommen ombord igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget venligt og imødekommende…

Meget venligt og imødekommende personale. Komfortable sæder og god plads til benene. Alt i alt en rigtig god tur!

1 de abril de 2026

Kære Sandy,

Tak for de pæne ord - særligt i forhold til vores personale, som hver dag gør deres bedste for at give alle kunder en god oplevelse.

Vi håber at byde dig velkommen ombord igen en anden gang.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Venligheden af og hjælpsomheden af…

Venligheden af og hjælpsomheden af kvinden vi snakkede mad i kundeservice

31 de março de 2026

Kære Jonna,

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Mvh Air Greenland

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Air Greenland has the best service out…

Air Greenland has the best service out of all airlines going in/out of Greenland for sure. They’re also the airline with the best and most experienced pilots flying in arctic conditions, by far.
They’re always quick and friendly at customer service. And adhere to all rules regarding traveling etc., if you lose your luggage etc.
I highly, highly recommend them.

25 de março de 2026

Dear Tille,

Thank you for taking time to share your thoughts.

We’re truly happy to hear such kind words about our service, skilled pilots and friendly customer support. This means a lot.

We hope to welcome you onboard again soon.

Overnatning ved aflysning

I januar blev vores fly fra Nuuk til Kbh. aflyst, og vi blev ombooket til et andet to døgn senere. Det er jo hvad der kan ske, ingen sure miner herfra.

Vi blev bedt om at møde i lufthavnen kl. 10 på dagen for aflysningen for at få tildelt overnatning. Kl. 11 blev kontoret åbnet, og vi fik at vide at vi skulle overnatte på Sarfaq Ittuk de to nætter. Vi tænkte "fint, det bliver hyggeligt med en kahyt på færgen". Men vi fik tilbudt overnatning på sovesal sammen med 20 - 25 fremmede mennesker. Der var ingen WiFi, og hele færgen var under renovation.

Det sagde vi "nej tak" til og fandt selv alternativ overnatning. Nu vil Air Greenland ikke refundere vores udgifter til denne overnatning, da de påstår de har betalt for overnatning på færgen, på trods af at vi blev registreret på færgen og gjorde det tydeligt, at vi ikke ville benytte "tilbudet".

Vi sendte en mail til Air Greenland og fik ovenstående svar. Det var vi ikke tilfredse med og sendt en mail retur - som man har valgt ikke at svare på.

15 de janeiro de 2026

Professional

Smilende, sødt og professionelt personale 👍🥳

12 de março de 2026

Hej Kira,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Sukkasuumik iliuseqarnersi iluaq😊

Hævekort-era nutaamik taarsernikuusoq misigisaq pikkunakullak 2 timer ingerlanerani iluatsippoq 🥰

13 de março de 2026

Aluu Else,

Nuannersumik misilittagaqarnerit pillugu allatarnut qujanaq!

Inussiarnersumik inuulluaqqusilluta

Personalets hjælpsomhed vedrørende…

Personalets hjælpsomhed vedrørende ombooking af billet i København, samt nydelse af det nye fly, virkelig behageligt.

2 de março de 2026

Hej Jan,

Godt at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for, i forbindelse med ombooking af din billet, og at du satte pris på vores fine, nye fly.

Vi håber at se dig ombord igen snart.

Amazing staff

Amazing staff, great food and comfortable airplanes. 10/10 experience.

8 de março de 2026

Dear Tea,

Thank you so much for your amazing review. We're truly delighted to hear that you enjoyed your trip with us. It means a lot.

Hope to see you onboard again in the future.

Fantastisk service

Fantastisk service og information. Meget hjælpsomt personale.

3 de março de 2026

Kære Mette,

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores hjælpsomme personale har gjort indtryk.

Vi håber at se dig ombord igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

man bliv behandlet som kunde alt gik…

man bliv behandlet som kunde alt gik fint som de skulle.

9 de março de 2026

Hej Anguak,

Det glæder os at høre, at du følte dig godt behandlet som kunde, og at alt forløb, som det skulle. Det betyder meget for os, at rejsen opleves tryg og problemfri.

Dash 8 Wonder

This flight on a Dash 8-200 was the best fight I have ever had on a small plane. The service was phenomenal, the meal tasted great, and the pilot kept us informed and entertained. In addition, the views while approaching the airport were out of this world.

8 de março de 2026

Dear Joan,

Thank you so much for your wonderful review. We’re delighted to hear that your flight on the Dash 8‑200 was a memorable experience.

Hope yo see you onboard again in the future.

Kind Regards Air Greenland

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais