Makker Hoortoestellen - Doorn Avaliações 20

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Kampweg 3, 3941 HC Doorn, Utrecht, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gehoor onderzoek bij Makker. Uitslag besproken met Marcha, duidelijk, heldere uitleg waarna een bij mij passend hoorapparaat is uitgezocht. Hoorapparaat is tot volle tevredenheid afgesteld en afgele... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Aparelhos Auditivos

Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!

Informações de contato

• Kampweg 3, 3941 HC, Doorn, Utrecht, Holanda

• 0343745014

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

20 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Simply the best

Hoorapparaat is tot volle tevredenheid afgesteld en afgeleverd met de nodige uitleg over gebruik en schoonmaken.
Goede service achteraf, soms even wachten in de winkel, geen straf met een lekker kopje koffie of thee!

11 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makker heeft de passende oplossing geboden.

Makker heeft de passende gehoortoestellen (Phonak) geleverd. Daardoor is het nu weer mogelijk, ook in een behoorlijk drukke omgeving, alles goed te horen. En dus te kunnen communiceren.
Prima informatie ontvangen en een uitstekende, klantvriendelijke behandeling.

23 de março de 2026

Superfijn en alle tijd!

Bij Makker in Doorn werd ik superfijn geholpen door Charlotte. Diverse gehoortoestellen uitgeprobeerd en uiteindelijk de meest passende oplossing gevonden voor mij. Heel fijn was het dat er goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd. Daarbij was het ook heerlijk dat er steeds genoeg tijd ingepland was en je niet binnen een half uurtje met nog veel vragen weer buiten stond. Charlotte is een topper, en het bedrijf is er echt voor de klanten.

18 de dezembro de 2025

Beste mevrouw Hölscher,

Wat een leuk compliment, ik zal het aan haar doorgeven! Wat fijn dat u zich goed voelt bij ons en gehoord, dat is ook precies onze bedoeling. Bedankt voor de review!

Een puike serviceverlening.

Enkele weken geleden ben ik door Makkum in Doorn geholpen met een nieuwe dome nadat mijn eigen audicien tot twee keer toe de verkeerde gaf omdat ze maar twee maten hadden. Gelukkig voor mij had Makkum mijn goede maat en hoefde ik niets te betalen. Hiervoor nog mijn hartelijke dank en wanneer ik nieuwe gehoorapparaten ga aanschaffen kom ik terug. Nog een goed en gezond 2026.

18 de dezembro de 2025

Beste mevrouw Muijsers,

Voor u ook een goed en gezond 2026! Fijn dat we u aan de juiste maat hebben kunnen helpen en wanneer u zover bent, staat de koffie klaar!

Deskundige hulp

Deskundige hulp, snelle service, ook zonder afspraak wordt je snel geholpen als er ruimte tussen de afspraken is.

4 de dezembro de 2025

Beste meneer van den Boogaard,

Bedankt voor uw lovende review!

Alvast fijne feestdagen!

Hebben we!

Dringend op zoek naar een filtertje voor mijn Phonak hoortoestel. Makker was al weer de derde winkel die ik bezocht. Ze hadden het wel en ik kreeg het gratis mee. Word je blij van als consument!

28 de novembro de 2025

Beste meneer Ruijs,

Wat fijn dat u op die manier geholpen bent in Doorn! Bedankt voor de review en alvast fijne feestdagen!

Hartelijke groeten,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Marcha heeft me uitstekend geholpen.

Marcha heeft me uitstekend geholpen na eerst een lekkere bak koffie en bijpraten over de hengelsport. Na de testperiode eerst nog de programma's in de hoortoestellen te hebben gefinetuned heb ik ze aangeschaft. Ik ben nog steeds erg tevreden.

19 de setembro de 2025

Een compliment waard!

Charlotte van der Linden heeft mij uitstekend begeleid bij de aanschaf van mijn hoortoestel. Opvallend vond ik haar warme betrokkenheid in combinatie met eerlijkheid, efficiëntie en technische vaardigheden. Ook een flinke dosis humor maakte het voor mij eenvoudiger om de stap naar een hoorwinkel te maken. Kortom: zeer aanbevelenswaardig!

30 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede en prettige audicien

Na een goede ervaring met de advisering en aanschaf van gehoorapparaten van mijn vrouw, heb ik een afspraak met Charlotte van Makker in Doorn gemaakt. Omdat ik een gehoorprobleem heb aan maar 1 oor, is advisering voor mij wat lastiger. Charlotte heeft mij daarin prima begeleid en ik heb meerdere toestellen kunnen uitproberen. Tijdens haar vakantie heeft Marscha die begeleiding over genomen. Complimenten voor beide dames voor hun deskundigheid en klantvriendelijkheid. Wat een enorm verschil met wat ik heb ervaren bij adviseurs van een grotere keten, daar is alles gericht op verkoop van gehoortoestellen, bij Makker Doorn staat de klant centraal. Ik kan ieder met volle overtuiging Makker Doorn aanbevelen.

31 de julho de 2025

Resposta da Makker Hoortoestellen - Doorn

Wat een prachtige review, dank u wel! We geven uw complimenten graag door aan Charlotte en Marcha. Heel fijn dat u zich zo goed begeleid voelde en dat u het verschil met ons hebt ervaren. Uw aanbeveling betekent veel voor ons! 🌷

Aanrader

Ik zou Makker Hoortoestellen erg aanraden. Ben bijzonder vriendelijk en attent geholpen bij mijn kapotte gehoor apparaat.

26 de julho de 2025

Resposta da Makker Hoortoestellen - Doorn

Dank u wel voor uw fijne woorden! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen en waarderen uw aanbeveling enorm. 🌟Altijd welkom bij ons!

Geweldig geholpen

Ik, 85 jarige, was dolblij met de geweldige hulp, die ik als vakantieganger heb gekregen. Fantastisch, ik wist niet dat dit nog bstaat!! N dikke 10, heel heel erg bedankt!!

30 de junho de 2025

Resposta da Makker Hoortoestellen - Doorn

Wat een prachtige review, heel hartelijk dank! We vinden het bijzonder fijn dat we u tijdens uw vakantie hebben kunnen helpen en dat u zo tevreden bent. Een dikke 10 terug voor u voor deze lieve woorden! 🌸

Perfect geholpen

Perfect geholpen
Vriendelijke personen
Zeer tevreden hoe ze met de mensen omgaan

20 de junho de 2025

Resposta da Makker Hoortoestellen - Doorn

Dank u wel voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en zich goed geholpen voelde. Daar doen we het voor! 🌟

Hoogwaardige service

Hoogwaardig product aangeschaft na uitgebreid advies en uitvoerige afstelling. Alles met veel persoonlijke aandacht en gelegenheid tot uitproberen. Nazorg aan huis. Perfecte service en deskundigheid.

23 de abril de 2025

Resposta da Makker Hoortoestellen - Doorn

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat u zo tevreden bent over het advies, de persoonlijke aandacht en de service. Daar doen we het graag voor! 🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makker is echt een aanrader!

Door het audiologisch centrum UMC in Utrecht ben ik doorverwezen naar Makker en daar ben ik blij om, want ik ben ontzettend goed geholpen door mijn audicien Charlotte. Ze is een begripvolle, kalme en vriendelijke vrouw die echt de tijd voor je neemt. Ik kwam met burnout klachten binnen en werd van audicien naar UMC gestuurd. Ik voelde me net goudlokje van het sprookje van de drie beren. Eerst te zacht, toen te hard en daarna precies goed. 'Precies goed' is misschien wat overdreven, maar de kwaliteit van horen is sterk verbeterd. Het is echt zo fijn dat er naar je geluisterd wordt. "Waar loop je tegen aan, wat zijn je twijfels en ook hoe gaan we dat oplossen". Charlotte heeft dat voor mij gedaan. Zo heeft ze er op aangedrongen dat ik de solo-apparatuur direct in proef-gebruik ging nemen. Niet nog een paar maanden wachten zoals bij het UMC werd aangeraden. Dat was een goed advies. De solo geeft me zoveel meer rust in bepaalde situaties. Als moeder van 3 jonge kinderen moet je wel onder de mensen blijven of je nou wilt of niet... en aangezien ik mezelf toch wel een beetje aan het uitgummen was (fade out) ben ik blij dat ik de solo nu in diverse situaties in kan zetten zodat het geluid 'naar mij toekomt' ipv dat ik het moet 'ophalen'. Ook heeft ze het geluid wat veel te hard en intens was ingesteld bij het UMC verandert naar een veel acceptabeler niveau. M'n hersens sloegen echt op tilt bij die instellingen, maar met deze instellingen kan ik nu weer beter spraakverstaan.

Ik raad Makker en vooral ook Charlotte zeker aan!! :-)

23 de abril de 2025

Resposta da Makker Hoortoestellen - Doorn

Wat een ontzettend mooie en uitgebreide review, hartelijk dank dat u dit met ons deelt! 🌷

Wat fijn om te lezen dat Charlotte u zo goed heeft kunnen begeleiden en dat u zich gehoord en begrepen voelde. Het is geweldig dat de solo-apparatuur u nu meer rust en controle geeft, vooral in het drukke leven met jonge kinderen. Uw woorden over persoonlijke aandacht, tijd nemen en het juiste advies geven betekenen veel voor ons. We zijn blij dat uw hoorervaring zo is verbeterd en dat u zich nu weer goed kunt verstaan en verbonden voelt.

We geven uw complimenten zeker door aan Charlotte!

Een nieuw leven.

Na wellicht te lang te hebben rond gelopen met een slecht gehoor gaat er letterlijk en figuurlijk weer een nieuwe wereld voor me open. Was gewoon vergeten wat een goed gehoor betekent voor je humeur en je contacten met andere mensen.
Mede dankzij het goeie advies en de accurate hulp van de medewerker van Makker en de nieuwe hoortoestellen van Phonac kan ik weer volwaardig deelnemen aan het leven.

25 de março de 2025

Resposta da Makker Hoortoestellen - Doorn

Wat een prachtige review, hartelijk dank voor het delen! 🌟

Het is geweldig om te horen dat uw gehoorervaring zo positief is veranderd en dat u weer volop kunt deelnemen aan het leven. Fijn dat ons advies en de nieuwe Phonak-hoortoestellen hier zo’n verschil in hebben gemaakt. Uw woorden over een “nieuw leven” raken ons echt – daar doen we het voor!

Vriendelijkheid en service.

Altijd een vriendelijke ontvangst.
In de proef periode zorgvuldige en geduldige uitleg en bijstelling van mijn hoortoestellen. Service staat op een bijzonder hoog niveau heb ik ervaren. Heel plezierig om met de zelfde audicien te maken te hebben. Charlotte (toppie meid) Ben zeer tevreden met mijn nieuwe hoortoestellen.

Eddy

14 de março de 2025

Resposta da Makker Hoortoestellen - Doorn

Wat een mooie review, hartelijk dank! 🌷

Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe hoortoestellen en dat Charlotte u zo goed heeft begeleid. Fijn dat de persoonlijke aandacht, de zorgvuldige uitleg en het geduld tijdens de proefperiode voor u zo prettig waren!

Chapeau!

Prima, positieve hulp en uitleg! Chapeau!

4 de fevereiro de 2025

Resposta da Makker Hoortoestellen - Doorn

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp en uitleg die u heeft gekregen. Uw positieve woorden maken ons erg blij! 😊🌺

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte en vriendelijke ondersteuning en hulp

Wat een verademing om geholpen te worden door Marcha! Zij weet waarover ze spreekt aangezien zij zelf ook gebruik maakt van gehoor ondersteuning. Dat praat en overlegd gewoon makkelijker👌🏻

10 de janeiro de 2025

Resposta da Makker Hoortoestellen - Doorn

Wat fijn om te horen dat u de begeleiding van Marcha zo prettig en herkenbaar vond. Het is inderdaad extra waardevol als iemand uit eigen ervaring mee kan denken en adviseren! 💐

Goede ervaring

Op een vriendelijke en professionele wijze is Charlotte er achter gekomen dat een gehoorapparaat niet voor mij geschikt is. Voor haar stond klantenbelang voorop en niet het verkopen van apparaten. Prima!

26 de fevereiro de 2025

Resposta da Makker Hoortoestellen - Doorn

Wat fijn om te horen dat u de begeleiding van Charlotte zo professioneel en klantgericht hebt ervaren. Hopelijk kunnen we u in de toekomst van dienst zijn, mocht dat nodig zijn. 🌟

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.