Malines Group Avaliações 683

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het team van Malines Group heeft ons dossier snel en correct afgehandeld. Vanaf het eerste moment was er een perfecte deskundige begeleiding en ondersteuning door Alexandra. Het is zeker aan te beve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alhoewel onze relatie uiteraard transactioneel van aard was, slaagden zij er in om dit perfect te combineren met een 'human touch'. Steeds bereikbaar en bereidbaar, konden we er altijd terecht met eve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We kregen een duidelijke uitleg over het bepalen van een REËLE verkoopprijs volgens objectieve normen. Malines kent de interesses van hun eerdere kandidaat-kopers en contacteert hen zelf wanneer... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede en correcte informatie. Zeer behulpzaam en altijd bereikbaar. Alexandra is een pluspunt voor Malines. Ze houdt van haar werk en straalt dat ook uit.

Detalhes da empresa

1. Imobiliária
  2. Avaliador Imobiliário
  3. Administrador de propriedades
  4. Corretores de Imóveis
  5. Desenvolvedora de imóveis
  6. Corretora de aluguel de imóveis

Bij Malines Group kan je terecht voor zowel de verkoop, verhuur als het beheer van je eigendom. Wil je net zoals alle andere tevreden klanten van je vastgoed een mooi verhaal maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je eigendom verkopen of verhuren is dan ook een grote stap. Het brengt heel wat administratie en uitdagingen met zich mee. Formulieren in orde brengen. Bezichtigingen regelen. Maar vooral: de juiste, nieuwe koper of huurder vinden. Daarom reken je op iemand die dat werk van jou overneemt. Iemand met kennis van zaken, zodat jouw vastgoed een mooi verhaal wordt. Malines Group is die partner. Als makelaar bundelen we alle middelen om jou de beste service te bieden. Dat via een persoonlijke aanpak, want elke klant vertelt een eigen verhaal. Zo wordt jouw vastgoedervaring er één zonder zorgen. Kiezen voor Malines Group is bovendien kiezen voor jarenlange ervaring, en een gedreven begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Neem zonder zorgen de beste beslissing, en kom kennismaken. Of u nu uw eigendom verkoopt of verhuurt – of zelf iets wilt kopen of huren – bij Malines Group doen we er alles aan om van uw vastgoed een mooi verhaal te maken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Want wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal!

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

683 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Prima informatie verstrekking

Prima informatie verstrekking. Hoffelijk. Uiteindelijk ging de deal niet door en kochten we elders, omdat daar het appartement 1 à 2 jaar eerder beschikbaar was, wat voor ons belangrijk is. Toen ik dit meedeelde aan Malines (mevr. Leunen) heeft zij mij zelfs hartelijk gefeliciteerd,

24 de outubro de 2025

Beste Michel,
Hartelijk dank voor uw fijne woorden en de mooie feedback over onze dienstverlening. Fijn om te horen dat u de communicatie en begeleiding als hoffelijk en helder hebt ervaren. We begrijpen uiteraard uw keuze en wensen u veel succes en geluk met uw nieuwe aankoop. Het was een plezier om u te mogen begeleiden!

Zeer goed onthaal

Zeer goed onthaal. Ze hebben ons goed geholpen en krijgen goede uitleg en info . Personeel vriendelijk en zeer behulpzaam .
We zijn in een project ingestapt. Hopelijk dat alles fijn verloopt.

26 de outubro de 2025

Beste Marina,
Hartelijk dank voor uw fijne woorden! Wat leuk om te horen dat u het onthaal en de begeleiding als zo vriendelijk en duidelijk hebt ervaren. We zijn blij dat u vertrouwen hebt in het project en wensen u alvast een vlot en aangenaam vervolg toe.

Heel vriendelijke dame

Heel vriendelijke dame ! Goede rondleiding gegeven en zeer stipt

20 de outubro de 2025

Resposta da Malines Group

Dank u wel voor uw fijne woorden Yasmina! We zijn blij dat de rondleiding aangenaam verliep.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en vlotte samenwerking door…

Goede en vlotte samenwerking door ervaren medewerkers
Elke vraag werd positief beantwoord

23 de outubro de 2025

Beste Ludo,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze samenwerking als vlot en aangenaam hebt ervaren en dat al uw vragen goed werden beantwoord.
Uw tevredenheid betekent veel voor ons.

Fijne bezichtiging

Het was aangenaam: mevrouw was vriendelijk duidelijke geeft positieve straal met de klant. Dat was mijn indruk tijdens de bezichtiging. Ook voor het afsepraak te organiseren was het aangenaam en spontaan
Alvast bedankt
Met veel groei toe gewenst
Huda

23 de outubro de 2025

Beste Huda,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve indruk. Wat fijn om te horen dat u de ontvangst en bezichtiging als aangenaam en spontaan hebt ervaren.
Uw feedback en vriendelijke wensen waarderen we enorm!

rick Malines group

Malines groep zeker aan te raden vooral Rick die ons uitgebreid heeft geholpen Danku Rick om onze droom waar te maken een top verkoper Danku wel nogmaals

22 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Beste Steffan,
Hartelijk dank voor uw geweldige woorden! Wat fijn om te horen dat Rik jullie zo goed heeft kunnen begeleiden en dat hij heeft mogen bijdragen aan het waarmaken van jullie droom.

Perfect visit.

Jade was very good, everything was very well explained. Thank you.

13 de outubro de 2025

Dear Ester,
Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear you enjoyed the visit and that Jade could explain everything so clearly.

Zeer professioneel

Zeer professioneel
De makelaar had bij de gemeente alle informatie ingewonnen
De certificaten waren allemaal in orde
Niets werd aan het toeval overgelaten
Ze had ook de ligging,o.a. met drones zeer goed in beeld gebracht
Zeer tevreden

16 de outubro de 2025

Beste Greta,
Hartelijk dank voor uw lovende woorden.
Wat fijn om te horen dat u onze grondige voorbereiding en professionele aanpak zo weet te waarderen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel deskundige uitleg in volledige…

Heel deskundige uitleg in volledige transparantie met een goede dialoog over de noden en wensen.

11 de outubro de 2025

Resposta da Malines Group

Bedankt voor deze fijne review Ward!
Fijn om te horen dat u onze deskundige uitleg en transparante aanpak zo waardeert.

Perfecte diensteverlening

Leuke ontvangst. Goede en duidelijke uitleg van het project, ligging, appartementen, enz. Niets overhaast en met duidelijke grondplannen van het project en appartementen.

12 de outubro de 2025

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor de positieve feedback William! We zijn blij dat u alles rustig en zonder haast hebt kunnen ontdekken.

Zeer vlot en vriendelijk

Het was een heel aangename rondleiding. We hebben alle nodige informatie gekregen en de informatie die we extra vroegen volgde heel snel nadien. Super vriendelijk ontvangst ook.

8 de outubro de 2025

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw fijne feedback Eline! Wat leuk om te horen dat u de rondleiding als aangenaam hebt ervaren en dat de nodige én extra informatie zo vlot werd bezorgd. Ook uw waardering voor het vriendelijke onthaal doet ons veel plezier.

Zeer professionele aanpak

Zeer professionele aanpak. Rik heeft een super job gedaan.
De opvolging van het dossier was echt indrukwekend. Proficiat aan de ganse team van Malines Groupe !

5 de outubro de 2025

Beste Alain,
Hartelijk dank voor uw lovende woorden. Wat fijn om te horen dat u onze aanpak zo professioneel hebt ervaren en dat Rik u zo goed heeft kunnen begeleiden.
Uw tevredenheid is onze grootste motivatie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is niet de eerste keer dat ik…

Dit is niet de eerste keer dat ik gebruik maak van de diensten van dit agentschap en ik wil graag de professionaliteit en vriendelijkheid van hun makelaars benadrukken. Zoals altijd kreeg ik snel feedback en antwoorden op al mijn vragen.

8 de outubro de 2025

Beste Iuliia,
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en loyaliteit! Het doet ons veel plezier te horen dat u ook dit keer opnieuw tevreden bent over de professionaliteit en vriendelijkheid van onze makelaars.

al jaren klant

Al jaren klant bij malines mechelen eerst voor verhuur van de woningen nu bij de verkoop van de woningen.
Altijd alles vlot en correct afgehandeld.
Bedankt Katrien en Morgane

1 de outubro de 2025

Resposta da Malines Group

Hartelijk dank voor uw jarenlange vertrouwen in ons kantoor en voor deze fijne review meneer Walschaerts! Het doet ons enorm plezier dat u zowel bij de verhuur als bij de verkoop steeds tevreden bent over de samenwerking.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Immo Malines Blaasveld aan te raden voor verkoop van je eigendom

Altijd super vriendelijk en bereid om je te helpen bij al je vragen.
Ze staan steeds voor je klaar.
Een topservice van Alexandra en de rest van het team Malines Blaasveld

4 de outubro de 2025

Beste Rudiger,
Hartelijk dank voor uw lovende woorden en aanbeveling. Fijn om te horen dat u onze vriendelijkheid en beschikbaarheid zo hebt ervaren. Uw tevredenheid en vertrouwen betekenen veel voor ons!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ga voor Malines Group! En vraag achter Alexandra!

Mijn vriendin en ik waren op zoek naar een leuke woning. We hebben hiervoor contact gelegd met Alexandra, die ons met open armen heeft verwelkomd en ons zeer snel een prachtige starterswoning liet zien.
Tijdens deze rondleiding heeft ze alles goed en duidelijk uitgelegd en kon ze op iedere vraag direct antwoorden, alsof ze zelf jaren in het huis gewoond had.
Daarnaast heeft ze ons ook uitstekend begeleid in het dossier, van bod tot compromis.
Ik geef Malines Group en uiteraard ook Alexandra meer dan vijf sterren!
Enorm bedankt voor alle hulp en moeite.

2 de outubro de 2025

Beste,
Hartelijk dank voor uw prachtige woorden en vertrouwen in ons kantoor. Wat fijn om te lezen dat Alexandra jullie zo goed heeft begeleid! We zijn blij dat jullie zoektocht zo positief is verlopen en dat jullie tevreden terugkijken op dit traject.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.