Het team van Malines Group heeft ons dossier snel en correct afgehandeld. Vanaf het eerste moment was er een perfecte deskundige begeleiding en ondersteuning door Alexandra. Het is zeker aan te beve... Ver mais
We kregen een duidelijke uitleg over het bepalen van een REËLE verkoopprijs volgens objectieve normen. Malines kent de interesses van hun eerdere kandidaat-kopers en contacteert hen zelf wanneer... Ver mais
Alhoewel onze relatie uiteraard transactioneel van aard was, slaagden zij er in om dit perfect te combineren met een 'human touch'. Steeds bereikbaar en bereidbaar, konden we er altijd terecht met eve... Ver mais
Een hele goede en professionele aanpak en verkoop. Jong team dat weet van aanpakken. Hoe ze de woning presenteren en de rondgangen bracht was super. De communicatie was altijd eerlijk en oprecht en g... Ver mais
Bij Malines Group kan je terecht voor zowel de verkoop, verhuur als het beheer van je eigendom. Wil je net zoals alle andere tevreden klanten van je vastgoed een mooi verhaal maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je eigendom verkopen of verhuren is dan ook een grote stap. Het brengt heel wat administratie en uitdagingen met zich mee. Formulieren in orde brengen. Bezichtigingen regelen. Maar vooral: de juiste, nieuwe koper of huurder vinden. Daarom reken je op iemand die dat werk van jou overneemt. Iemand met kennis van zaken, zodat jouw vastgoed een mooi verhaal wordt. Malines Group is die partner. Als makelaar bundelen we alle middelen om jou de beste service te bieden. Dat via een persoonlijke aanpak, want elke klant vertelt een eigen verhaal. Zo wordt jouw vastgoedervaring er één zonder zorgen. Kiezen voor Malines Group is bovendien kiezen voor jarenlange ervaring, en een gedreven begeleiding doorheen elk vastgoedproces. Neem zonder zorgen de beste beslissing, en kom kennismaken. Of u nu uw eigendom verkoopt of verhuurt – of zelf iets wilt kopen of huren – bij Malines Group doen we er alles aan om van uw vastgoed een mooi verhaal te maken. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten! Want wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal!
Gentsesteenweg 125A, 2800, Mechelen, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mijn vriendin en ik waren op zoek naar een leuke woning. We hebben hiervoor contact gelegd met Alexandra, die ons met open armen heeft verwelkomd en ons zeer snel een prachtige starterswoning liet zien.
Tijdens deze rondleiding heeft ze alles goed en duidelijk uitgelegd en kon ze op iedere vraag direct antwoorden, alsof ze zelf jaren in het huis gewoond had.
Daarnaast heeft ze ons ook uitstekend begeleid in het dossier, van bod tot compromis.
Ik geef Malines Group en uiteraard ook Alexandra meer dan vijf sterren!
Enorm bedankt voor alle hulp en moeite.

Resposta da Malines Group
Zeer vriendelijke ontvangst en een volledige uitleg

Resposta da Malines Group
Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding van Malines Group bij zowel de verkoop van ons oude huis als de aankoop van ons nieuwe huis.
Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en persoonlijk aan. Jade nam de tijd om naar onze wensen te luisteren, gaf eerlijk advies en hield ons steeds goed op de hoogte van elke stap. De verkoop werd vlot en correct geregeld, en dankzij hun inzet hebben we een heel mooie prijs gekregen.
Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis hebben ze ons perfect begeleid. Ze waren steeds bereikbaar voor onze vragen en gaven ons een gevoel van rust in wat toch een spannende periode was.
Kortom: een super ervaring – wij raden Malines Group aan iedereen aan die zijn huis wil verkopen of op zoek is naar een nieuwe thuis!

Resposta da Malines Group
Voor de verkoop van mijn appartement heb ik samengewerkt met Alexandra van Malines Group. De professionaliteit en open communicatie spraken me meteen aan. Alexandra was steeds bereikbaar voor raad en oplossingen op vragen omtrent prijssetting en verkoop. Mijn appartement heeft 6 weken te koop gestaan. Bedankt Malines Group en vooral Alexandra voor de vlotte en fijne samenwerking. Groeten Kristof

Resposta da Malines Group
Onze ervaring met Malines Group was echt wel in orde.
Morgane, die ons dossier behartigde was steeds bereikbaar, waarbij elke mogelijke vraag (zeer) snel beantwoord werd, hetzij telefonisch, hetzij per mail. Daarbij werden alle mogelijke afspraken strikt nagekomen, met de noodzakelijke flexibiliteit.
Wat de verkoop zelf betreft: de bezoeken aan de woning werden gegroepeerd en deal was binnen de kortste keren beklonken.
Bij gevolg zijn we zeer tevreden.

Resposta da Malines Group
Snelle reactietijd en vriendelijk bezoek. Joelle was niet opdringerig maar wel duidelijk en professioneel.

Goede transparente info.
Ook bij een tweede bezichtiging nog meer info gevraagd en gekregen .

Resposta da Malines Group
Zeer uitgebreide informatie gegeven tijdens het bezoek van het appartement.

Resposta da Malines Group
I really liked the visit. Tom was very kind, he took his time to explain everything in detail.
Thanks so much.

Resposta da Malines Group
Het bedrijf heeft mij een hele fijne ervaring meegegeven. Ik werd warm verwelkomd en ze was heel vriendelijk

Resposta da Malines Group
Alexandra van Malines Group heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons pand. Ze heeft alles bijzonder professioneel afgehandeld. Malines Group heeft een sterke reputatie, en Alexandra bevestigde dit volledig: vlotte communicatie, brede spreiding van de advertenties en duidelijk verstand van zaken. Alles verliep zoals afgesproken. Kortom, een makelaar en kantoor die hun uitstekende naam zeker waarmaken.

Resposta da Malines Group
Vriendelijk en ik mocht rustig rondkijken. Zag pas ter plaatse dat er geen elektriciteitskeuring was. En ik had aangegeven dat ik zeker op een zaterdag wou bezoeken, maar werd niet op de hoogte gebracht op het moment dat het mogelijk was. Heb het zelf dagelijks moeten checken.

Vriendelijke ontvangt.
Interessante en professionele uiteenzetting.

Resposta da Malines Group
Andreas is een zeer aangename makelaar! Vakkundig,telefoons en mails worden zeer beantwoord.
Heel duidelijke en snelle communicatie, ook vanuit hun kantoor bij de afhandeling van het dossier.👍

Resposta da Malines Group
Zeer goede opvolging van onze verhuuappartementen

Resposta da Malines Group
De mensen van Malines waren eerst en vooral een luisterd oor voor ons en wisten dat het voor ons belangrijk was om snel te kunnen schakelen. En dat deden ze ook! In tegenstelling tot een eerdere zeer negatieve ervaring met een makelaar, verliep alles hier zeer vlot en zeer professioneel. Ik voelde de rust letterlijk terug over mij komen, toen we bij deze mensen terecht kwamen.
Alexandra is echt een top madam.
Ze is absoluut de juiste vrouw op de juiste plaats! En ook over Rick alleen maar lof. Zeer aangename jonge kerel, steeds heel correct en op tijd geïnformeerd over bezoeken en steeds onmiddellijk erna feedback.
Jullie waren voor ons een verademing om mee samen te werken! Bedankt!!

Resposta da Malines Group
Veel emphatie en zeker geen agressieve verkoopsaanpak. Ik denk dat Malines Group zich richt op het creëren van een duurzame band.

Resposta da Malines Group
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.