Produktet var helt i top. Hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos Mama Milla.
Veja o que dizem as avaliações
Fine produkter og meget hurtig levering, selv her midt i julehandlen. Dog var carriwell produkterne for små i størrelsen og måtte sendes retur, men det er jo ikke jeres skyld. En størrelsesguide på pr... Ver mais
Købte jakke til omkring 1200 kr fordi jeg så deres video om den samt deres kunder anmeldelser. Super blød jakke, store lommer men desværre skal man stadigvæk have en trøje inden under da der overhoved... Ver mais
Kanon service! Min pakke var forsinket. Jeg skrev til dem for at høre, hvornår jeg kunne forvente at modtage den - De sendte en rigtig fin goodiebag med som undskyldning for forsinkelsen. Ihvertfald... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Luksus babyudstyr og tilbehør. Vores hovedprodukt er vores babyrede, den er helt unik, gennemarbejdet, børne- og miljøvenlig! Vi sælger ammepuder og sengetøj som passer til.
Informações de contato
Fuglebækvej 3A, 1. sal, 2770, Kastrup, Dinamarca
- 71 99 23 86
- kundeservice@mamamilla.dk
- mamamilla.dk
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget hurtigt svar når man sender…
Meget hurtigt svar når man sender spørgsmål til deres kundeservice mail. Og super hurtig levering :-) Dejligt sted at handle online

Super nemt at bruge hjemmesiden
Super nemt at bruge hjemmesiden
Lækkert udvalg og meget fornuftige priser
Hurtig levering

Resposta da Mamamilla
super dejlig ting til mor og barn ,alt i top klasse
oplevelsen af jeres side og køb af jeres super smukke ting til både mor og børn er i top klasse, nu er jeg mormor her så elsker at købe ting til min datter og mine børnebørn fra jer, jeres pakker er pakke fint ind så der ingen skader er sket under forsendesen, en masse roser til jer og tus tak herfra

Resposta da Mamamilla
God service fra bestilling til…
God service fra bestilling til levering, Hurtigt service
Flot og overskueligt hjemmeside, tøjet er i et meget lækkert kvalitet og det svarer til mine forventninger.

Resposta da Mamamilla
Fint udvalg og god vejledning
Har fået god vejledning de gange, jeg har handlet i butikken. Da jeg bor i nærheden, bestiller jeg altid mine varer til afhentning i butikken, og de er altid hurtigt klar. Sætter stor pris på at kunne se og prøve varerne i de tilfælde, hvor jeg er i tvivl om fx størrelse eller kvalitet.

Resposta da Mamamilla
Varen kom hurtigt og nemt og er præcis…
Varen kom hurtigt og nemt og er præcis som beskrevet på siden. Det er super kvalitet.

Super tilfreds
Siden vi fik vores søn for 2 mdr siden har jeg bestilt en del herfra. Noget fra fjernlager andet ikke. De overholder leveringstiden, og alt har været i ny stand og kvalitet. De har et fint udvalg og løbende tilbud på mange fede produkter. De har min anbefaling til andre mødre.
Bestilte noget nyt u går aftes, som allerede er pakket og sendt kl 12 idag.(ingen varer fra fjernlager). Hvis man bestiller med varer fra fjernlager, så pakkes hele ordren, når alle varer er klar.

Super service
Super service! Fik ved en teknisk fejl ikke gennemført en ordre dagen før et tilbud udløb, henvendte mig da jeg indså dette og fik lov til at fortsat at få bestillingen til tilbudspris dagen efter. Varer og levering også som ønsket.

Super service
Stort og godt udvalg, og allervigtigst fantastisk hjælp og service

Altid en god oplevelse
Hver gang jeg har bestilt fra Mamamilla (ca. 5 gange tror jeg), har alt været som det skulle være.
Hurtig behandling af ordrer, hurtig levering og pæne varer! Hver gang jeg skal bestille noget til min datter, så tjekker jeg altid Mamamilla som noget af det første 😄

Resposta da Mamamilla
Nemt og hurtigt og gode varer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.