Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine produkter og meget hurtig levering, selv her midt i julehandlen. Dog var carriwell produkterne for små i størrelsen og måtte sendes retur, men det er jo ikke jeres skyld. En størrelsesguide på pr... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Købte jakke til omkring 1200 kr fordi jeg så deres video om den samt deres kunder anmeldelser. Super blød jakke, store lommer men desværre skal man stadigvæk have en trøje inden under da der overhoved... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon service! Min pakke var forsinket. Jeg skrev til dem for at høre, hvornår jeg kunne forvente at modtage den - De sendte en rigtig fin goodiebag med som undskyldning for forsinkelsen. Ihvertfald... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês

Escrito pela empresa

Luksus babyudstyr og tilbehør. Vores hovedprodukt er vores babyrede, den er helt unik, gennemarbejdet, børne- og miljøvenlig! Vi sælger ammepuder og sengetøj som passer til.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Mine bedste anbefalinger…

En af mine yndlings shops her i min graviditet. De har alt hvad en gravid kvinde og kommende mor har brug for og endda ofte med gode tilbuds priser.
Der er mulighed for at besøge deres butik/showroom på Amager hvor nan virkelig er i gode hænder når man f.eks skal finde en amme bh.
Mine bedste anbefalinger.

13 de março de 2024

Kanon service😁🙌🏻

Kanon service!
Ihvertfald ikke sidste gang, jeg handler her - Virkelig god service!🙏🏼😁

7 de março de 2024

Resposta da Mamamilla

Tusind tak for din fine anmeldelse - den sætter vi virkelig stor pris på:)
Det er altid ærgerligt, når der sker fejl, men dejligt, når vi kan finde en god løsning, så alle bliver glade:)
Tusind tak for at dele din oplevelse med os:)
Vi glæder os allerede til at se dig igen hos MamaMilla:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super sød og smilende medarbejder.

Super sød og smilende medarbejder.
Jeg skulle hente en ordre i butikken, den var pakket og klar da jeg kom.
Skulle så kigge på nogle andre ting som hun var rigtig god til at forklarer og fortælle de informationer jeg skulle bruge.

22 de fevereiro de 2024

Resposta da Mamamilla

Det lyder rigtig godt - det er vi glade for at høre. Tak fordi du tog dig tid til at dele med os:)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kundeklub er et værktøj til spam af kunder

Jeg har brugt Mamamilla rigtig meget i løbet af de sidste par år til at købe alt fra senge, madbøtter, madras, tøj og alt muligt til vores to drenge. Og vi har været rigtig glade… lige indtil Mamamilla introducerede deres kundeklub med point. Det er det vildeste scam, hvor det nærmest er umuligt at bruge deres point, fordi det kommer med så mange restriktioner (du skal købe for min. et beløb, kun på begrænsede varegruppe osv. osv.) Nu er jeg blevet spammet i min indbakke om, at min point er ved at udløbe. Så jeg tog mig endelig tid til at se, hvordan jeg kunne bruge dem. Men så viste det sig, at efter jeg trykkede indløs point slet ikke kunne bruge dem på det jeg gerne ville købe - og heller ikke hvis jeg ikke købte for minimum et (ret højt) beløb. Derfor viste det sig helt umuligt at bruge point, og derfor er de gået tabt.
Deres kundeklub er derfor det største scam og bruges kun til at kunne spamme deres medlemmer med mails. Jeg var ellers en flittig bruger af deres butik inden denne oplevelse, men nu vil jeg hellere købe produkterne et andet sted. Jeg håber, Mamamilla vil genoverveje deres “kundeklub”.

6 de março de 2024

Hej,

Vi er altid åbne for konstruktiv kritik - og tager det gerne til os, hvis noget skal ændres, så det fungerer bedre for vores kunder. Jeg synes måske kritikken er lidt hård her.
Først og fremmest er det jo helt frivilligt om man vil være med i kundeklubben - det er ikke noget man skal tilmelde sig. Men hvis man tilmelder sig, så får man points hver gang man køber noget og så får man også mails om kampagner, nyheder etc. Det er sådan det fungerer.

Man kan ikke bruge flere rewards samtidig og heller ikke på nedsatte produkter, hvilket vi synes er meget rimeligt, da du her får rabat i forvejen.

Og så skriver du at man skal købe for et højt beløb for at kunne bruge rewards. Der er jo en del forskellige rewards og mange af dem har slet ikke et minimumsbeløb. Det er der et par af dem der har - og så er rewarden jo tilsvarende en stor rabat man får.

Vi har en del kunder, der oplever at deres points pludselig er udløbet - derfor sender vi mails ud omkring dette, så man ikke risikere at miste sine points.

Og hvis man har købt en reward, som man ikke kan bruge, så er pointsne ikke gået tabt. Du kan enten bruge rewarden ved næste køb eller skrive til vores kundeservice, så sætter vi gerne pointsne tilbage på kontoen:)

Det er hårde tider for mange virksomheder i øjeblikket og derfor er der mange kampagner - så derfor også nedsatte vare, hvor man så ikke oveni meget lave priser kan få ekstra rabat. Men så har man jo til gengæld fået varen virkelig billigt, hvilket glæder mange:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en sengeslange fra deres eget…

Bestilte en sengeslange fra deres eget mærke til afhentning i deres showroom.
Er rigtig glad for den. Har god størrelse/længde og er ikke for hård eller for blød

26 de fevereiro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig godservice❤️😊 jeg havde…

Virkelig godservice❤️😊 jeg havde desværre en Nou Petit Felix lampe, Der pludselig ikke virkede svaret efter en hverdag de sendte en ny fantastisk service👍

4 de março de 2024

Resposta da Mamamilla

Dejligt at høre. Vi vil altid gerne hjælpe så godt vi kan og så hurtigt vi kan:)
Vi glæder os til at se dig igen hos MamaMilla:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af gode produkter

Hurtig levering, god service og gode tilbud på gode produkter.
Jeg har handlet der flere gange og handler der helt sikkert igen.

20 de fevereiro de 2024

Resposta da Mamamilla

Dejligt at høre - det sætter vi stor pris på:)
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele dette med os:)
Vi glæder os allerede til at se dig igen hos MamaMilla:)

Hurtig levering - god kvalitet

6 de fevereiro de 2024

Resposta da Mamamilla

Tusind tak for din feed back - det sætter vi stor pris på:)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gode kvalitetsprodukter

Nem og brugervenlig hjemmeside med mange gode kvalitetsprodukter til gode priser. Der var lidt lang ekspeditionstid inden varerne blev sendt af sted, men ellers kun roser herfra. Dejligt at der vedlægges returlabel, så muligheden for returnering er ligetil.

8 de fevereiro de 2024

Resposta da Mamamilla

Tak for din feed back - det sætter vi stor pris på:)
Jeg kan se at du havde bestilt varer fra fjernlager - her er der jo lidt ekstra leveringstid, som vi skriver ved produktet. Jeg kan se at den er sendt herfra 4 dage efter bestillingen. Men det er grunden til at der var lidt ekstra leveringstid:)

senge slange

Fin senge slange til billige penge. Havde desværre ikke tid til at se os om i jeres fine forretning.

12 de fevereiro de 2024

Resposta da Mamamilla

Skønt - det er vi super glade for at høre - tak for at dele med os:)
Vi håber du får tid til at kigge mere næste gang:)
På gensyn hos MamaMilla:)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais