Ik had een issue met één van de geleverde sets, en dat werd meteen heel professioneel en vriendelijk opgelost. Ook superveel mooie kleuren en designs, zodat het moeilijk kiezen is 🤭. Om de twee weken... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik ben ontzettend enthousiast over de gellaknagelstickers van Maniac! Vooral de kwaliteit van de vernieuwde designs is echt enorm verbeterd. Ze blijven bij mij makkelijk langer dan twee weken mooi zit... Ver mais
The stickers are easy to apply, the top coat gives a perfect finish, everyone thinks it's from a nail salon. After learning how to apply it best for longer lasting, it is better, it can hold up to 2... Ver mais
De kwaliteit wordt steeds beter en ook hebben ze steeds leuke nieuwe designs. Ik ben nu al ruim een jaar lid en fan en ik heb veel complimenten over mijn nagels mogen ontvangen. De tips die ik vo... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Erg goede kwaliteit
Erg goede kwaliteit. Veel keuze en blijven lang zitten!

Uitstekend
Ben heel blij met de nagels, ze blijven goed en lang zitten. Ook verkopen ze veel verschillende kleuren en wil ik er nog veel proberen!

Blijven echt 2 weken zitten
Blijven echt 2 weken zitten, super makkelijk aan te brengen en hebben hele leuke kleuren en patronen!!!

Top product
Goede service, top product, ze blijven heel lang zitten👍

Resposta da Maniac Nails
Erg vriendelijke klantenservice en veel…
Erg vriendelijke klantenservice en veel leuke designs

Hele fijne producten
Hele fijne producten! Gebruik ze al meer dan een jaar en nog steeds fan!

Top nagels
Top nagels! Hele kwaliteit en blijven goed zitten!

Top product!
Blijft echt zeker twee weken zitten als je het goed aanbrengt! Heel gemakkelijk en wordt er steeds handiger in ;)

Resposta da Maniac Nails
Super mooie nagels en makkelijk aan te…
Super mooie nagels en makkelijk aan te brengen!

Echt hele mooie nagels
Echt hele mooie nagels! Goede kwaliteit en gaat lang mee, echt een aanrader!!

Super
Super! De klantenservice heeft super goed geholpen nadat ik zelf een foutje in mijn bestelling had gemaakt! Verder al 3 jaar vaste klant en elke keer super enthousiast! Top product!!

Resposta da Maniac Nails
Heel blij met mijn mooie nagels
Heel blij met mijn mooie nagels! Raad het zeker aan!

Heel fijn!!
Heel fijn!!! Zo makkelijk om aan te brengen en echt super leuke kleurtjes en printjes.

Resposta da Maniac Nails
Ik vind de maniac nails erg goed
Ik vind de maniac nails erg goed! Goede kwaliteit en veel verschillende soorten patroneren en soorten!!

Resposta da Maniac Nails
Erg blij met maniac nails
Erg blij met maniac nails, veel verschillende soorten, de stickers blijven goed zitten en makkelijk aan te brengen.

Resposta da Maniac Nails
Ik gebruik het nu een paar maanden en…
Ik gebruik het nu een paar maanden en ben heel tevreden!! Het blijft zeker 3 weken zitten en ze zijn er vrij makkelijk met de olie af te halen. Helaas kan ik geen 2x met een setje doen omdat er dan te weinig grote stickers bij zitten, dus dat zie ik nog graag veranderd in de toekomst. En het aantal kleuren opties wat mij aanspreekt is beperkt. Dus zou het leuk vinden als er nog meer kleuren bij komen (denk graag met jullie mee 😉).
De klantenservice was heel goed. Mijn lamp ging kapot en heb heel snel een nieuwe gekregen.

Geweldig!
Het is echt een uitkomst! Gellak,biab en acryl bleef steeds slechter zitten bij mij. Deze nagels blijven langer zitten (en gaat het toch eens mis, dan kan ik het snel zelf herstellen), zijn goed voor de natuurlijke nagel en het aanbrengen gaat vlot en makkelijk. Ik ben er al bijna een jaar heel blij mee en heb het inmiddels al een velen doorverteld. Ook zij zijn enthousiast. De klantenservice reageert snel en met goede tips en oplossingen.

De klantenservice verdient 5 *
De klantenservice verdient 5 *
De site werkt niet optimaal, bestellingen kunnen vaak niet aangepast worden. De klantenservice biedt dan meteen uitkomst.
De nagels blijven goed zitten, al merk ik nadat ik bijv. mijn haar gewassen heb de bovenste rand wat los komt, maar wanneer mijn nagels weer droog zijn, is dat weer voorbij. Soms zit er wat kwaliteit verschil tussen de verschillende designs, maar ook dan biedt de geweldige klantenservice uitkomst. Voor mij niets anders meer dan Maniac. Ook omdat ik allergisch ben voor gellak. En mijn eigen nagels blijven gezond.

Prachtig maar kwaliteitsverschillen
Eerste setje: suuuuper! Alleen wel iets te smal voor mijn nagels. Nog wat experimenteren.
Jammer genoeg was tweede setje na enkele dagen al stuk, terwijl het eerste 2,5 weken bleef zitten.
Heb nog twee setjes om uit te proberen en zal zien of ik klant blijf🍀