Hele nette service. Al vaker besteld, altijd snelle levering gehad. Bij de laatste bestelling is het pakket bij PostNL kwijt geraakt, waardoor ii voor het eerst contact had met de klantenservice. Snel... Ver mais
Netjes besteld en de bestelbevestiging met track en trace gekregen. Toen ik mijn pakket ontving bleek dat er een foutief product geleverd was. Hierop heb ik contact opgenomen met het bedrijf, waar b... Ver mais
Prima, en goede communicatie nadat iets later leverbaar bleek. Kleine tip: bij meerdere glazen flesjes deze even in extra papier wikkelen in plaats van los in de doos laten rammelen. Nu hebben wij ee... Ver mais
Mijn eerste review was negatief. Ik had mijn bestelling de volgende dag verwacht. Misschien heb ik de beschrijving van de bestelling niet goed gelezen. Na mijn e-mail naar de klantenservice kreeg ik e... Ver mais
Mannenzaak.nl is dé specialist op het gebied van mannelijke verzorging. Het brede assortiment bestaat uit boordevol trendy en exclusieve verzorgingsproducten van absolute topmerken. Mannenzaak.nl biedt met zijn hoogwaardige producten het juiste verzorgingsproduct voor elke man en persoonlijke wens.
Lelystraat 25A, 3364 AH, Sliedrecht, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Helaas genoodzaakt om een review te schrijven met de hoop op een snelle en fijne oplossing. Product wat op voorraad zou zijn op donderdag voor 21.00uur besteld zou de volgende dag in huis zijn...
Niets ontvangen, ook geen mail met track & trace... Nog steeds in afwachting van mijn pakketje en mail met track & trace.
Edit:
Bedankt voor uw reactie, ik heb het pakketje gelukkig ontvangen.
Voor wat betreft de langere levertijd, dit is mij ontgaan maar het zou zomaar kunnen, excuses.
Ik heb mijn review (sterren) daarom aangepast, echter is de mail m.b.t. de track & trace en daardoor de (latere) levertijd voor mij alsnog een vraagteken geweest.
Misschien ligt dit bij een externe partij maar deze terugkoppeling was voor mij voldoende om mijn review te herzien.

Resposta da Mannenzaak.nl
Mijn besteld product doet wat word beweerd dus ben hartstikke tevreden en zal gauw weer bestellen.

Resposta da Mannenzaak.nl
Makkelijk besteld en snel gekregen. Keurig verpakt.

Resposta da Mannenzaak.nl
Op. voorraad is niet op voorraad als je 1-5 (dus 5) dagen nodig hebt (en wacht op levering van leverancier ) om je bestelling te verzenden.

Resposta da Mannenzaak.nl
Was is mis gegaan met een product. Als oplossing werd het bedrag van deze order teruggestort. Daarnaast kreeg ik een coupon voor 10% korting voor mijn volgende bestelling. Erg tevreden!

Resposta da Mannenzaak.nl
Nog nooit zo’n onduidelijkheid gehad met een bestelling. Ik bestel iets, waarom zou ik geen track & trace code ontvangen?!!!

Resposta da Mannenzaak.nl
Mijn favoriete parfum was alleen nog hier te bestellen. Ondanks dat ik niet bekend was met deze winkel, toch besteld. En dat raad ik iedereen aan! De parfum was de volgende dag bezorgd. Netjes.

Resposta da Mannenzaak.nl
Snelle levering, kwaliteit. Net even anders(prettiger) dan andere webshops

Resposta da Mannenzaak.nl
Vandaag mijn bestelling ontvangen. Door de informatie op de website en in de bevestigingsmail dacht ik dat de levering binnen 1 dag zou zijn, maar na contact met de klantenservice bleek bij de bestelling gemeld te zijn dat levering 1-5 werkdagen kon duren.
Donderdag besteld vandaag (maandag) geleverd. Ruim binnen de 5 werkdagen!
Volgende keer maar weer bij mannenzaak shoppen!
Eerlijke prijs, duidelijke site en snelle levering. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen!!
Geen tracking link of geschatte ontvangstdatum. Bleek bij een pakket punt te liggen.
Doos beschadigd gekregen verder was de borstel half afgebroken NOOIT hier wat bestellen. Retour info ook onduidelijk
Waardeloze winkel, voor 22:30 besteld morgen in huis, maar na 2 dagen nog geen bestel bevestiging
Reageren niet op mail geen contact mee te krijgen. Dramatisch. Bestel hier niet!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.