MARK&WALDORF Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I er magiske! Flotte poser, lynhurtigt levering! Bestilte onsdag sidst på eftermiddagen, levering i dag fredag morgen! Skulle i byen og handler poser i onsdags til ferien, men ingen havde. Heldigvi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superhurtig levering og en helt fantastisk kundeservice! Jeg bestilte en drikkedunk, men modtog den forkerte model. Jeg kontaktede Mark & Waldorf på mail, og de svarede lynhurtigt. De beklagede... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte 3 poser til vores køreferie til Italien da jeg havde set dem på Instagram og syntes det virkede smart. De har super hurtig levering og jeg var mega overrasket over hvor meget plads... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og super fine poser. Den ene pose var desværre i stykker, men kundeservice reagerede prompte og fik sendt en ny afsted. Handler der gerne igen.

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores
  2. Loja de Souvenirs
  3. Loja de artigos domésticos

Escrito pela empresa

MARK&WALDORF er en webshop med skønne ting til dig og din bolig! Vi elsker ting, som har lidt kant og som er lidt anderledes - så hos os finder du et bredt udvalg af produkter, som du ikke finder andre steder - det kan vi nemlig selv rigtig godt lide! Vi bruger rigtig meget tid på at finde de skønneste varer, det håber og tror vi også at du kan se! Vi har mange forskellige varer, blandt andet lækre italienske glas og kander, vintage kelimpuder og kelimtæpper, et kæmpe udvalg af geniale opbevaringsposer, de lækreste dørmåtter, det smukkeste badeforhæng med Frida Kahlo, portugisisk keramik, hammam håndklæder, fine puslespil, lavalamper med glimmer og meget meget mere. Vores univers er vores helt eget - vi håber du kan lide hvad du ser! Desuden er det yderst vigtigt for os, at du som handler online hos os, kan mærke at vi er lige her bag skærmen - for det er vi, og der er aldrig langt til et svar fra os, det sætter vi faktisk en ære i! Så har du spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, så skriver du bare til os på info@markwaldorf.dk. Vi glæder os helt vildt til at se dig i shoppen! :-)

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

15 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fine tasker til opbevaring

Fine tasker til opbevaring. Hurtig levering. Alt så fint!!

9 de julho de 2026

Hej Anne,

Tusind tak for flotte ord - og ja, vi er selv super begejstrede for taskerne, som kan bruges til så mange forskellige ting.

Dejligt at leveringen var hurtigt - det er også noget vi altid arbejder på!

Af hjertet tak for at skriver om os, det sætter vi stor pris på!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og hurtig levering

Superhurtig levering og en helt fantastisk kundeservice!

Jeg bestilte en drikkedunk, men modtog den forkerte model. Jeg kontaktede Mark & Waldorf på mail, og de svarede lynhurtigt. De beklagede fejlen og sørgede for, at jeg vil modtage den rigtige drikkedunk den næstkommende hverdag.

Min datter nåede desuden at tage den forkerte drikkedunk i brug, så jeg skrev, at jeg gerne ville betale for den og beholde den. De svarede, at det slet ikke var nødvendigt, og at vi blot kunne beholde den uden beregning, da fejlen var deres.

Det er virkelig virkelig god service, og jeg vil uden tvivl handle hos Mark & Waldorf igen. De får mine varmeste anbefalinger!

31 de julho de 2026

Hej Menna,

Mange mange tak for din flotte anmeldelse!

Det er jo så dejligt at læse, at en fejl fra vores side kan ende med at være en positiv oplevelse. Vi er kun mennesker og derfor kan der opstå fejl en gang i mellem, men vi gør altid alt hvad vi kan for at få rettet op på fejlen så hurtigt som muligt.

Tusind tak for de flotte ord, for din forståelse og for at tage dig tid til at skrive om os!

I er magiske!

I er magiske!
Skulle i byen og handler poser i onsdags til ferien, men ingen havde. Heldigvis satsede jeg på jer og har nu flotte genanvendelige poser til ferien i morgen. Tak!

31 de julho de 2026

Hej Camilla,

Sikke nogle flotte ord - tusind tak for dem!

Vi bliver simpelthen så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse - det er jo præcis det som det hele handler om! Og ja - poserne er jo næsten uundværlige, særligt hvis I skal på ferie - du bliver så glad for dem!

Tak for at tage dig tid til at skrive om os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fine poser med massere af plads

Super fine poser med massere af plads. Har været robuste til det jeg skulle bruge dem til, bl.a. en masse køkkenting der skulle med på ferien.
Kom dagen efter jeg havde bestilt dem.

17 de julho de 2026

Hej Carina,

Ih altså - sikke nogle flotte ord, tusind tusind tak!
Vi er jo selv super begejstret for poserne, de er så praktiske og samtidig pæne at se på. Men det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse for deres køb - så derfor bliver vi virkelig glade for din anmeldelse!

KÆMPE tak!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utroligt gode produkter og imponerende…

Utroligt gode produkter og imponerende leveringstid - kan kun anbefales 😊

3 de julho de 2026

Hej Lene,

KÆÆÆÆMPE tak for dine flotte ord, de får virkelig smilene frem her på kontoret. Så dejligt at høre, at du også sætter pris på hurtig levering - det er noget vi selv elsker og gør alt for, at få alle ordrer afsted så hurtigt som muligt.

Tusind tak for at skrive om os! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og super fine poser.

Hurtig levering og super fine poser.
Handler der gerne igen.

15 de julho de 2026

Hej Anja,

Tusind tak for en flot anmeldelse, den bliver vi virkelig glad for!
Der kan jo ske fejl nogle gange, men vi gør alt hvad vi kan for at rette op en evt. fejl -
så vi sætter stor pris på, at du trods sådan en har følt dig godt behandlet og er glad og tilfreds!

KÆMPE tak for at bruge din tid på at skrive om os! :-)

De fineste poser

De har super hurtig levering og jeg var mega overrasket over hvor meget plads der er i poserne. Det var helt genialt og mega nemt at pakke bilen med poserne, til næste ferie skal jeg have 2 mere så vi har en pose hver.

Jeg tænker de skal bruges til at opbevare vores gæstedyner når vi ikke rejser.

Kæmpe anbefaling herfra.

2 de julho de 2026

Hej Sabrina,

Mange mange mange tak for dine flotte ord - dem sætter vi virkelig pris på!

Og ja - vi kan godt forstå din begejstring for poserne, for de er virkelig bare SÅ praktiske og super anvendelige, særligt til en bil-ferie.

Vi vil glæde os over og til at se dig i shoppen en anden gang!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte 5 poser til vores køre ferie…

Bestilte 5 poser til vores køre ferie til Italien.
jeg fik ikke lige tjekket dem der de kom men der jeg så stod og skulle pakke i dag, så jeg den ene pose manglede en hank og en anden havde nogle sorte mærker rundt omkring. Jeg skrev en mail til dem og allerede 1 lille time senere havde de svaret og 2 nye er allerede på vej! Dette på få timer 👏🏼 det er den hurtigste service jeg nogensinde har modtaget fra en hjemmeside, det er virkelig i orden og gør bare man på ingen måde er bange for at skulle bestille der igen - FANTASTISK service 👏🏼👏🏼

9 de julho de 2026

Hej Trine,

WAU - tusind tak for de flotteste ord!

Vi er altid så ærgerlige over, hvis der er en fejl på vores produkter - det er jo ikke meningen. Men når det sker, så er det så vigtigt for os at få rettet op på fejlen så hurtigt som muligt, og hvor er det så bare dejligt at læse, at du har sat stor pris på netop det! :-)

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse af os!!

Vi vil glæde os over at se dig i shoppen en anden gang!

Rigtig god sommer!

flotte produkter

flotte produkter - har købt opbevaringsposer, som vi skal bruge når vi skal på tur et par dage + dækkeservietter som pynter på bordet, og lette at tørre af

2 de junho de 2026

Resposta da MARK&WALDORF

Tusind tak for de rosende ord, dem bliver vi oprigtigt glade for!
Poserne er bare SÅ gode til både tur og ferie - det glæder os at høre at du er glad for dit køb!

Tak for at bruge din tid på at skrive om os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Keramik blomsterne dom jeg har købt er…

Keramik blomsterne dom jeg har købt er helt fantastisk flotte. Glæder mig til at få dem hængt op og ønsker mig flere til samlingen

20 de junho de 2026

Resposta da MARK&WALDORF

Ja - vi kunne ikke være mere enige, keramik blomsterne er så smukke og helt specielle!

Vi håber at de pynter som du drømte om, og vi vil glæde os til at se dig i shoppen en anden gang - efter endnu flere blomster! :-)

Tak for at skrive om os, det bliver vi super glade for!

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra.

Mark & Waldorf har unikke og smukke varer, som kan sprede stemning og hygge i alle hjem - på din helt egen personlige måde.

Deres priser er fornuftige, der er hurtig levering, og så har de en super service. De skriver både til dig på mail og sms, og gør alt for at man kan få en god købsoplevelse.

17 de janeiro de 2026

Hej Ginnie,

Tusind tusind tak for de flotte ord, det gør virkelig en forskel hver eneste gang der bliver skrevet en anmeldelse af os - så mange tak for, at du tog dig tiden til at gøre det!

Vi er virkelig glade for at læse, at du har haft en god og positiv oplevelse, for det er jo præcis det vi drømmer om - skønt at læse at det er lykkedes! 😊

God kundeservice

God kundeservice
Da jeg skulle afhente min ordre i min lokale pakkeshop, blev jeg oplyst at forsendelsen var beskadiget og at de ville sende den retur til Mark & Waldorf.
Det er ærgerligt, men den slags kan ske.
Jeg skrev samme aften til kundeservice hos Mark & Waldorf, næste morgen var der svar og de sendte en erstatnings ordre med det samme.
Tak for hurtigt svar, og god service 😊

27 de novembro de 2025

Hej Simon,

Tusind tak for at skrive så flot og rosende om os, det bliver vi super super glade for! :-)

Det var da også bare så ærgerligt, at din pakke havde taget skade under transporten, men det kan jo ske - og heldigvis kunne vi løse det hurtigt og let!

Tak igen for at du tog dig tid til at skrive om os, det betyder alverden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og venlig kundeservice

Hurtig levering og venlig kundeservice! En julekugle var gået itu under levering, og de sendte en ny samme dag 😎👍🏼

27 de novembro de 2025

Resposta da MARK&WALDORF

KÆMPE tak for de virkelig flotte ord, hvor dejligt er det lige at læse når julekuglen endda var gået i stykker undervejs. Heldigvis gjorde vi alt hvad vi kunne for at løse problemet hurtigt.

Tak for at du har brugt tid på at skrive om os, det betyder mere end du tror! :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

WOW for en fantastisk kundeservice

Jeg har fået mit livs bedste kundeservice
Jeg modtog ved en fejl en forkert vare der til på pakken til forveksling lignede de den jeg havde bestilt
Jeg sendte en mail desangående i går (tirsdag)) og modtog en sød mail retur med beklagelse og at den rette vare ville være mig i hænde allerede (torsdag)…..desuden fik jeg lov til at beholde den forkert fremsendte vare.

Allerede i dag onsdag modtog jeg den rette vare….i vanlig stil forsvarligt emballeret.

Det er simpelt hen den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.
Jeg giver derfor 5 stjerner til Markwaldorf men ærgrer mig over at der ikke er mulighed for at give flere end 5 stk
Jeg vender helt sikkert tilbage til den skønneste shop der er fyldt med lutter skønne sager

5 de novembro de 2025

Hej Charlotte,

Det kan godt være, at du har fået dit livs bedste kundeservice, men så har vi da så sandelig fået vores livs bedste 5-stjernet anmeldelse! :-)
Af hjertet tak for at du har taget dig tiden til at skrive om os, det gør en kæmpe forskel og vi bliver super glade og faktisk også ret stolte.
Vi havde jo lavet en pakkefejl, det er så beklageligt - men noget som kan ske når der er varme menneskehænder ind over.

Men at det så kan ende i så flotte og positive ord som dine, ja - vi føler os ret heldige!

Vi vil glæde os til og ikke mindst over, at se dig i webshoppen en anden gang!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super produkter indimellem gode tilbud…

Super produkter indimellem gode tilbud 😀 og god service skal også fremhæves : de havde et tilbud m at få 5 Opbevaringsposer gratis med ved ordrer over 500 kr man skulle bare skrive “gratisposer” under bemærkninger, jeg skrev Opbevaringsposer 😂 alligevel fik jeg mine poser og de er også lækre.

4 de setembro de 2025

Hej Connie,

Tusind tusind tak for dine flotte og meget rosende ord, de får os alle til at smile her på kontoret! :-)

Vi glædes virkelig over at høre, at du har haft en dejlig og positiv oplevelse i forbindelse med dit køb, det er jo præcis det som vi gerne vil levere - så kæmpe tak for at skrive om netop det!

Vi vil glæde os over at se dig i webshoppen en anden god gang!

Skrev som bemærkning

Skrev som bemærkning, at det var en gave. Modtog pakken indpakket med så flot gavepapir og gavebånd 🥹❤️
TAK!

16 de agosto de 2025

Hej Nicolas,

Tuuuuuuuusind tak for din positive anmeldelse, den gør os så glade! :-)

Dejligt at høre, at du har haft en god og positiv oplevelse, det er jo lige præcis det vi håber på!

Tak for at tage dig tiden til at skrive - det gør en KÆMPE forskel!

Flotte produkter.

Bestilte 4 glas og de poser der følger gratis med.
1 ½ døgn senere var det klar til afhentning og jeg er bare mega tilfreds !
Har kigget lidt på jeres glas i et års tid, men besluttede endelig at prøve dem, og de er simpelthen så flotte, og mine piger er vilde med at kigge på dem og tale om dem.
Så nu er stort set resten tilføjet til ønskelisten.
Det bliver i hvert fald ikke de sidste glas jeg køber fra jer.

6 de julho de 2025

Hej Simone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den bliver vi viiiiiiiildt glade for! :-)
Dejligt at du er tilfreds med både leveringstid og aller vigtigst varerne, det er jo dem, som det hele handler om!
Glassene er virkelig også bare helt forrygende, kan godt forstå hvis de vækker glæde og begejstring!

Vi vil glæde os til at se dig i webshoppen en anden god gang! :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine varer og god købsoplevelse

Jeg handler helt sikkert hos MARK&WALDORF en anden gang, når jeg får brug for købe en gave. Påskepynten, jeg har købt, er så fint og kvaliteten er god.

5 de março de 2025

Hej Birgit,

Tusind tusind tak for dine flotte og rosende ord, de betyder mere end du aner! Vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse samt, at du er glad og tilfreds med de varer du har købt! Vi synes jo også selv, at påskepynten er SÅ fin - så der er vi helt enige! :-)

Tak igen for at du tog dig tid til at skrive om os, vi vil glæde os over at se dig i shoppen igen en anden gang!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste og hurtigeste service…

Den bedste og hurtigeste service bestilte mine varer igår og modtog mine varer idag, de smukkeste julekugler ja julen varer lige til påske.
Første men ikke sidste gang jeg handler og anbefaler MARK&WALDORF 5 kæmpe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 de janeiro de 2025

Hej Britt,

KÆMPE tak for din flotte anmeldelse, vi bliver simpelthen så glade og smilene er store her på kontoret! :-) Vi elsker at høre, når vores kunder har haft en positiv og god oplevelse, det er jo lige præcis det vi håber på og arbejder for, hver eneste dag!
Tak for at du tog dig tid til at skrive om os - vi vil glæde os til og over, at se dig i shoppen en anden gang!

Stor anbefaling

Har bestilt varer flere gange og hver gang er jeg imponeret over kvaliteten. Den store test kom dog, da jeg desværre måtte reklamere over en fejl på min vare. Kundeservice svarede og fandt en løsning med det samme!. Det var sådan en god oplevelse.
Kan kun anbefale at handle her.

30 de dezembro de 2024

Hej Susanne,

Mange MANGE tak for dine flotte og rosende ord, dem bliver vi simpelthen så glade for at læse! :-)
Du har jo helt ret, én ting er at kunne sende fine varer, men det er faktisk endnu vigtigere hvordan man håndterer en reklamation - det er vi meget enige i!
Vi prøver hver eneste dag at yde den bedst tænkelige kundeservice, så når vi som her læser, at det er lykkedes - så bliver vi bare super glade og stolte!

Tak igen - vi vil glæde os over at se dig i shoppen en anden gang!

MARK&WALDORF 🌸

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais