Mayli JewelsAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Followed Insta for a while, charmed by Jade and noticed Mayli Jewels at a Fair.Purchased a beautiful Ping An Kou which was send to my home after connected to the cord of my choise. Friendly service... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I met Nhi in her holiday pop-up in Amsterdam. I have been wanting to own jade for a long time but too concerned of purchasing a bad quality item. Nhi will be the best jade consultant you will meet. Ma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ken Mayli (Nhi en Du) van de diverse beurzen waar ik haar trof; altijd vol passie en enthousiasme en zulke mooie handgemaakte (eerlijke) producten. Ze denkt altijd mee en geeft dat beetje extra lie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via instagram ben ik terecht gekomen bij Mayli Jewels. Vond de content over een Jade “custom sourcing experience” trip fantastisch om naar te kijken, het leek me geweldig om aan mee te doen. Vlak daar... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria
  2. Loja de Roupas

Founded in May, 2014. Designed for Simplicity. Dainty, fine jewerly with endless combinations. Made to style with your wedding bands, heirloom- and favorite pieces.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

344 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

34 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en prachtige sieraden

Goede en leuke persoonlijke service! De sieraden zijn stuk voor stuk prachtig en echt zoals op de foto’s. Handgeschreven briefje is een leuke toevoeging en maakt het net wat specialer. Heb al meerdere keren bij Mayli besteld en altijd goed!

11 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne ervaring met dit bedrijf…

Hele fijne ervaring met dit bedrijf gehad. De eigenares was erg behulpzaam en hielp me bij het uitzoeken van een ring op afstand. Online een ring kopen kan lastig zijn dus je kunt begrijpen hoe prettig dit was! Zeker een aanrader.

30 de agosto de 2024

Simpel, elegant en verfijnd

Heel blij met mijn nieuwe ring! Ik heb kleine handen en dunne vingers en kan nooit een ring vinden die goed past. Deze daarentegen wel! Simpel, elegant en verfijnd: precies mijn stijl.

10 de junho de 2024
logotipo da Mayli Jewels

Resposta da Mayli Jewels

De reden waarom wij juwelen ontwerpen! 😍 Dankjewel voor deze mooie feedback.

Perfect!

Voor de 2e keer ringen besteld bij Mayli Jewels, omdat ik erg blij was met mijn eerste Jade ring.
Dit keer 3 verschillende Gold Plated ringen om op te stapelen.
Maar 1 van de ringen hadden ze niet meer de maat die ik wilde. Ik kreeg netjes van de eigenares een belletje voor een andere ring optie die kleiner maat was. Toen ik de ringen ontving leek de ene ring inderdaad bij bijna dezelfde die ik wilde en het paste net ook precies.

24 de abril de 2024

Goede advies

De ring die ik besteld had was er niet meer in mijn maat. Mayli nam telefonisch contact met mij op en heeft mij goed geadviseerd welke combinatie misschien nog wel beter paste. Ik ben superblij met de artikelen die ik heb ontvangen en de persoonlijke, goede service!!

12 de abril de 2024

Top Service!

Wat een service wordt er door dit bedrijf gegeven! Fijn contact en enorm goed geholpen. Mijn volgende bestelling komt eraan, want ze maakt zo'n mooie sieraden!

5 de abril de 2024

Heel tevreden

Heel tevreden met mijn diamanten tweeling ring!! Prachtig ontwerp. Kennis mogen maken met de eigenaren op de We Are Pregant beurs waar ik uitgebreid geholpen en te woord gestaan ben. Fijn contact via de mail en feestje om de verpakking open te maken.

4 de abril de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Communicatie kan beter

Sieraden zijn mooi, verpakking is mooi. Website was goed ingericht en makkelijk te bestellen.
Er was een probleem en werd netjes opgelost jammer dat ik moeite moest doen voor een antwoord.
Communicatie kan echt beter. Is er vertraging,laat het weten. 2-3 werkdagen om te verzenden is tegenwoordig best lang maar acceptabel omdat je het vooraf weet. maar twee keer besteld en en moest beide keren een week wachten eer dat verstuurd werd. Kan eigenlijk niet.
Krijg je een mail, laat dan weten dat je ermee bezig bent en later op terug komt bij wijze van.
Is je voorraad op, pas het op de website aan om teleurstellingen te voorkomen of laat het de klant ook gelijk weten.

Al met al, laat een klant niet de eerste zijn die de stap moet zetten naar het bedrijf toe. Is gewoon slordig en levert onnodig frustratie op. Zonde als je een bedrijf runt.

Ik persoonlijk zou niet meer bestellen. Maar hopelijk hebben andere klanten een betere ervaring 👍

13 de março de 2024
logotipo da Mayli Jewels

Resposta da Mayli Jewels

Beste Cher,

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. We stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Allereerst willen we ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Het is voor ons van het grootste belang dat onze klanten tevreden zijn, en we nemen je opmerkingen zeer serieus.

We begrijpen je frustratie met betrekking tot de communicatie en de vertraging bij het verzenden van je bestellingen. We zijn het met je eens dat transparante communicatie essentieel is, vooral in situaties waarin er problemen optreden. We zullen ons uiterste best doen om onze communicatie te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze klanten op de hoogte worden gehouden van eventuele vertragingen of wijzigingen in de bestelstatus.

Wat betreft de voorraad, we zijn ons ervan bewust dat dit een punt van zorg is en we werken aan het verbeteren van ons voorraadbeheerproces om teleurstellingen te voorkomen.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We zullen je feedback gebruiken om onze service te verbeteren en we hopen dat je ons in de toekomst nogmaals een kans geeft.

Nhi, Founder van MAYLI

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.