Followed Insta for a while, charmed by Jade and noticed Mayli Jewels at a Fair.Purchased a beautiful Ping An Kou which was send to my home after connected to the cord of my choise. Friendly service... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I met Nhi in her holiday pop-up in Amsterdam. I have been wanting to own jade for a long time but too concerned of purchasing a bad quality item. Nhi will be the best jade consultant you will meet. Ma... Ver mais
Via instagram ben ik terecht gekomen bij Mayli Jewels. Vond de content over een Jade “custom sourcing experience” trip fantastisch om naar te kijken, het leek me geweldig om aan mee te doen. Vlak daar... Ver mais
Detalhes da empresa
Founded in May, 2014. Designed for Simplicity. Dainty, fine jewerly with endless combinations. Made to style with your wedding bands, heirloom- and favorite pieces.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Super tevreden.
Mijn 2e bestelling alweer.
Prachtig ...die ringen.
Goede service...en met heel veel zorg ingepakt.
Nog even geduld...maar bestelling nummer 3 zal niet lang duren 😁.
Denken graag mee en bieden een hele…
Denken graag mee en bieden een hele goede service!
Superblij met al mijn sieraden!
Ik ken Mayli (Nhi en Du) van de diverse beurzen waar ik haar trof; altijd vol passie en enthousiasme en zulke mooie handgemaakte (eerlijke) producten. Ze denkt altijd mee en geeft dat beetje extra liefde en service. Hier zitten mensen achter met veel liefde en passie voor hun eigen producten! Heb al diverse sieraden bij Nhi mogen kopen en die blijven al heel wat jaren mooi!
The Rings are awesome!!
Prachtige sieraden en wat een service…
Prachtige sieraden en wat een service en klantvriendelijkheid!!
Nergens heb ik zo'n persoonlijk service meegemaakt!!
Kwalitatief goede sieraden
Ik heb de eigenaren ontmoet op Appelpop, daar stonden zij met hun sieraden. Het zijn prachtige sieraden, goede kwaliteit en een hele persoonlijke service!
Mooie sieraden en een goede klantenservice
Na een aantal ringen te hebben besteld bleken ze helaas niet op voorraad. Dit kreeg ik de volgende dag te horen via een e-mail. Er werden alternatieve ringen aangeboden. Het contact was fijn en er is een nette, fijne oplossing geboden. De ringen die ik heb ontvangen zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Ik draag ze met veel plezier en ik zal in de toekomst vaker sieraden kopen bij Mayli Jewels.
Zeer tevreden
Ik ben erg blij met de prachtige ring voor mijn dochter! Mooie kwaliteit, snelle verzending en heel mooi verpakt met een lief persoonlijk berichtje!
Geweldige service en mooie sieraden
Geweldige service, gekozen bedel was helaas niet meer op voorraad. Ik kreeg gratis een andere alternatief aangeboden. Mooie kwaliteit sieraden, wederom blij met mijn aankopen.
Prachtige sieraden!
goede, snelle verzending en heel blij met mijn nieuwe oorbellen!
Absolute aanrader!
Nette service, snelle levering, perfect. Het allerbelangrijkste een buitengewone super mooie ketting hanger die ik heb mogen ontvangen!
Prachtige elegante sieraden en altijd…
Prachtige elegante sieraden en altijd een goede service!
Verzending etc is prima verlopen
Verzending etc is prima verlopen. De kwaliteit is niet al te best helaas.

Resposta da Mayli Jewels
Ontzettend mooie hanger ontvangen
Ontzettend mooie hanger ontvangen, in een mooi zakje en een aardig kaartje! Ik draag de hanger iedere dag en krijg er veel complimenten over.
Prima verzending!
BAGUE CHAINE ET BARRETTE ZIRCONIUM
Après maintes recherches sur internet, je trouve ENFIN ma petite bague, jolie, pas chère, tout pour plaire ! gros bémol, au moment de finaliser ma commande, au moment de passer au paiement, il est indiqué sur le site "cette boutique n'accepte actuellement aucune commande" ......
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.