Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lig hentet min 3 bil hos Mb Group , og kan kun sige det var en fornøjelse som altid , der næsten ingen ting der ikke kan lade sig gøre . Kæmpe tak til Thomas for den kanon fede service . Kan klart... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mbgroup er et godt selskab at handle med. En ekstra ros skal lyde til deres konsulent André. Han er super dygtig til sit arbejde, han er venlig imødekommende og svare sine kunder hurtigt. Hvis han i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mb group er helt klart et rigtigt godt sted at lease sin drømmebil. Servicen er helt i top og du bliver virkelig godt taget imod og får den bedste rådgivning igennem hele forløbet og du står ikke ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra start god service med hurtige svar ift at finde passende bil til behov. Fik den hurtigt leveret, og de enkelte problemer, der var på bilen, blev ordnet udenfor min regning. God rådgivning unde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Leasing de Carros

Escrito pela empresa

Vi skaber gennemsigtige leasingaftaler, med afsæt i kundens behov og uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til MBgroup for professionel…

Tak til MBgroup for professionel vejledning og hjælp i forbindelse med afvikling af gammel leasingkontrakt og oprettelse af ny leasingkontrakt.
Især tak til Andre som har været en stor hjælp i forhold til at skabe overblik og håndtering af det hele fra start til slut.

19 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sublim hjælp og professionel rådgivning

Jeg stod i en virkelig ærgerlig situation med en tidligere bil - leaset gennem andet selskab. Jeg havde svært ved at komme videre, svært ved at danne mig overblik og svært ved at gennemskue hvad det næste træk skulle være. Tidligere leasingudbyder var mildest talt ikke behjælpelige.
Jeg kontaktede André fra MB Group og blev hurtigt inviteret ud til deres lokaler, hvor vi gennemgik de forskellige muligheder. Der var intet pres for et salg eller lignende - jeg oplevede blot en utrolig nær og konstruktiv hjælp til min situation. Jeg fik ro i maven og dannet mig et overblik, hvilket netop var hvad jeg efterspurgte.

Jeg er nu lykkeligt videre i en ny bil, denne gang via MB Group, og glæder mig til at have mine biler gennem André og de øvrige ved MB Group de næste mange, mange år.

Tak for hjælpen!

10 de junho de 2025

Fantastisk oplevelse hos MB Group – Stor ros til André

Vi har haft en virkelig positiv oplevelse hos MB Group i forbindelse med leasing af en Porsche cabriolet, og særligt André skal have stor ros. Vi havde kun mulighed for at komme om søndagen, og alligevel stillede André op på sin fridag for at give os en prøvekørsel – bilen var kørt ud og stod klar da vi ankom.

Gennemgangen af bilen var grundig, og det førstehåndsindtryk vi fik, matchede fuldstændigt det, der var beskrevet i salgsopslaget. Vi blev enige om pris og levering, samt at bilen skulle synes, serviceres ved Porsche og klargøres professionelt med polering, coating og kalechepleje.

Alt hvad vi aftalte, blev overholdt – noget man desværre ikke altid kan tage for givet. Vi føler os i trygge hænder hele vejen igennem, og vil til enhver tid anbefale André og MB Leasing til andre.

Fem stjerner herfra!

15 de maio de 2025

Fantastisk! Tak igen 😊☀️

Købte et sæt fælge som MB group havde til salg. Super professionel håndtering og Thomas hjalp mig med at få monteret andre dæk efter ønske mål. Hvis jeg skulle lease en bil ville jeg være helt tryg ved at gøre det her 🙏😊 tak endnu en gang ☀️

18 de maio de 2025

MB Group - fantastisk oplevelse

Har lige leaset min nye bil hos MB Group. Fantastisk oplevelse fra start til slut. Skønt sted at komme som kunde. Blev mødt med smil og stor imødekommenhed. Phillip er super sød, hjælpsom, fulgte op og vendte hurtigt retur på mine spørgsmål. En helt igennem fantastisk oplevelse at være kunde hos MB Group. Kan varmt anbefales!😊

30 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop leaset en ny bil hos MB…

Jeg har netop leaset en ny bil hos MB Group, hvor André har stået for det hele. Processen har været en fornøjelse fra start til slut, og André har leveret en super professionel og personlig service. Kommunikationen har været nem og hurtig hele vejen igennem, og han har altid været til at få fat på. Der har været stor opmærksomhed på detaljerne, og hver gang der opstod små udfordringer, blev de løst, hurtigt og effektivt. André er både rar, imødekommende og virkelig god at arbejde sammen med. Jeg kan varmt anbefale MB Group – og især André!

11 de abril de 2025

Fantastisk service

Vi er endnu engang tilbage hos vores fantastiske leasing selskab MB Group - intet kan måle sig med deres hjælpsomhed! Det gik stærkt fra vi var ude og prøve vores bil, til at vi hentede den - præcis som vi elsker det!
Det var Andre der hjalp os, og det har været fantastisk igennem hele forløbet.
En gang MB - altid MB 😜 5 kæmpe stjerner

25 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste service jeg længe har set

Jeg ringe ned for at høre om man kunne komme og se på en AUDI A4, det føste man høre er “selfølgelig den finder jeg lige frem med det samme”. Jeg bliver mødt af André og en bil der står som et suttet bolche, jeg får en snak og da jeg kun er 20 så var jeg ikke sikke på om det ville lade sig gøre. Men André fik det sgu til at funger men en meget fornuftig løsning og aftale.

Kan kun anbefale og kommer helt sikkert igen når det er tid til ny vogn.

17 de dezembro de 2024

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Rigtig god tilgængelig ved behov for hjælp, selv aften og weekend.

Bilen lever op til alle forventninger og blev endda leveret jf. aftale

30 de novembro de 2024

10/10 oplevelse 🥳

Oplevelsen hos mbgroup har været fremragenede og især en stor tak til Andre, som virkelig har styr på sit sh*t. Der er ikke en finger og sætte, og som første gangs leaser har jeg følt med tryg hele vejen igennem.

15 de novembro de 2024

M5 leasing

From the beginning André was very supportive and also gave competent advice and suggestions on my wishes. This is the first time I lease a car and have been feeling very safe and supported in for the entire process.

They deliver as promised and are stretching themselves to give a perfect service but more importantly i have gotten a car that is just in mint condition. When leasing it is all about trust and transparency and this I got from André and their solid network of partners.

Very happy for choosing them as contractors.

13 de novembro de 2024

Highly recommend

I highly recommend this leasing company. The salesperson was incredibly patient and answered all of my questions, often even outside of regular working hours. After signing the contract, we continued to stay in touch, which is very important to me. Their customer service and post-sale support are truly exceptional, ensuring a smooth and satisfying experience throughout.

13 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais