Habe die App vor 2 Wochen auf Empfehlung einer Bekannten, die länger dabei ist, installiert. Bereits nach kürzester Zeit wurden mir im meinen Einzugsbereich eine Vielfalt von Angebote unterbreitet. De... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Eine Freundin hat mir Meet5 empfohlen. Die Bedienung der App ist einfach und man findet damit schnell passende Treffen und Personen mit ähnlichen Interessen. Mein erstes Meet5 Treffen war in einer Ta... Ver mais
Ich bin wirklich begeistert von Meet5. 😊 Ich habe dort schon einige tolle, offene und sympathische Menschen kennengelernt und hatte viele schöne Treffen. Die App macht es leicht, neue Kontakte ganz u... Ver mais
Tolle Plattform. Flexibel und offen. Passt ideal zu meinem Allrag. Due Möglichkeit gleiche Interessen zu teilen ohne gleich zu persönlich zuvwerden macht einfach Spass. Und wenn Freundschaften entst... Ver mais
Detalhes da empresa
Meet5 ist die größte Freizeitcommunity in Deutschland, Österreich und der Schweiz. Es gibt täglich hunderte Treffen für alle erdenklichen Aktivitäten, wie Wandern, Essen gehen und vieles mehr. Der Fokus liegt auf kleinen und persönlichen Gruppen, so dass sich nachhaltige und tiefe Freundschaften bilden.
Informações de contato
Hanauer Landstraße 147-149, 60314, Frankfurt am Main, Alemanha
- +49 151 72039674
- support@meet5.com
- meet5.de
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 79% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Une application simple avec laquelle…
Une application simple avec laquelle vous trouverez une sortie qui vous correspond
Macht Spaß
Macht Spaß, nette Leute. Bisher nur gute Erfahrungen gemacht!!!
Leuke app om nieuwe mensen te leren…
Leuke app om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses.
Such a great idea to meet people with…
Such a great idea to meet people with the same interest. Just joined my first activity and I really enjoyed it. People were respectful, friendly and easy going. Can't wait for my next adventure. Well done to the creators!
Meet5 ist super
Meet5 ist eine ganz tolle Sache um neue Leute kennenzulernen!Der Kundenservice ist schnell hilfsbereit und freundlich.Kann ich nur empfehlen!!
Leuke groep om mensen te leren kennen…
Leuke groep om mensen te leren kennen ook regelmatig leuke uitjes...ik heb het wel naar mijn zin
a great app for meeting people
a great app for meeting people. even better, you find new exciting experiences where you live!
Great to meet new people
Tolle App
Tolle App, um unkompliziert nette Leute für gemeinsame Unternehmungen kennenzulernen.
Ich bin begeistert
Ich bin begeistert! Man kann auf verschiedenen Treffen neue Menschen kennenlernen, eigene Treffen organisieren und mit Interessenten chatten. Ideal um neue Kontakte zu knüpfen.
Treffen am See
Habe eine Veranstaltung eröffnet und mich mit ein paar Personen am See getroffen. War rundum ein gelungener Samstag mit viel Freude und guter Gesellschaft. :)
Leuke app
Leuke app, ik heb al een aantal leuke activiteiten kunnen doen via deze app.
Ik kan het iedereen aanraden.
Het is een leuke ongedwongen manier, om nieuwe mensen leren kennen en aan activiteiten mee te doen.
Daan
Daan, jij hebt kennelijk geen eigen email bij meet5, Daarom via deze weg een reactie op:
Ik kom even terug op jouw reactie op trustpilot op mijn review.
Jij neemt dit misschien serieus maar jouw collega's niet. O.a. Jelle en Isa nemen rücksichtlos bepaalde klachten van anderen voor waar aan en sluiten gewoon mensen uit zonder iets te checken of een hoor en wederhoor toe te passen. Ze zijn ook niet beschikbaar voor een inhoudelijk overleg. Zo hebben ze o.a. Mij en Nathalie, één van de meest populaire organisatoren van Zuid-Oost Brabant, met de meeste bezoekers en meeste tevreden commentaren eruit gegooid op basis van valse beschuldigingen en valsheid in geschrifte.
De "rotte appels" die klagen zijn o.a. andere organisatoren die zieltjes winnen om mede te klagen over bepaalde mensen en zo een klacht kracht bij te zetten. Twee van hen zijn ook nog eens dikke vriendjes met een collega van jou. Deze jongen is zeker niet onafhankelijk en ook niet tot een gesprek op niveau in staat.
Daarnaast wordt er vanuit de "gewone" leden van meet5 ook structureel geklaagd over bepaalde organisatoren, dusdanig dat gesprekken tijdens bepaalde events vooral over die organisatoren gaan, of ze er nu bij zijn of niet. Een aantal van die klachten is zeker terecht aangezien ik dergelijke zaken waarover wordt geklaagd zelf heb meegemaakt, daar zat ik bij. Kwetsende opmerkingen in iemands gezicht of roddleen over iemand zodra deze afscheid heeft genomen na een event, daar ben ik zelf getuige van. Klachten over deze mensen worden gewoon terzijde geschoven.
Ik ben in het bezit van een klachtenlog over een organisator die aan "support" is gestuurd waar niets mee wordt gedaan. Deze log gaat over een vrouwelijke organisator in Zuid-Oost Brabant die ook mij persoonlijk beledigd heeft.
De leiding van meet5 is blind. Ik weet dat enkele organisatoren hun trouwe aanhang zien tanen, gewoon omdat hun ware karakter bloot komt te liggen. Daarom ben ik ook klaar met een goede vriendschap die ik met één van hun had.
Maar, genoeg geklaagd. Als jij vragen aan mij hebt, mijn telefoonnummer zit bij meet5 in de database.
Een reactie sturen naar support heeft geen zin, er wordt niet op gereageerd.
Jouw reactie onder mijn review zijn mooie woorden maar niets waard.
Wilco
Ich finde Meet5 ist eine prima…
Ich finde Meet5 ist eine prima Einrichtung, um auf unkomplizierte Weise neue Menschen kennen zu lernen. Mir gefällt das.
Laagdrempelig mensen ontmoeten
Si vous désirez une application sérieuse….
Si vous désirez une application sérieuse où vous pouvez faire des sorties diverses et variées tout en créant des liens d’amitiés,je vous conseille cette application.Sur Meet5 vous restez libre de vos choix, aucune obligation ne vous est imposée.
Es una estafa. No crea eventos ni actividades…
Me abrí una cuenta pensando que se trataba de una app similar meetup para asistir a eventos en grupo para aquellos que compartimos hobbies como hacer senderismo.
Me encuentro con mensajes de hombres que te invitan a salir como si fuera un chat de citas, aparecen y desaparecen las cuentas, otro que se dirige a mi en inglés con corazones con el seudónimo de Jake. La propia aplicación me dice que para responder tengo que pagar.
Es una estafa porque no hay un solo evento en mi ciudad de ningún tipo. Se supone que es una app para asistir a eventos y compartir hobbies con personas afines, no de citas, al menos se define así en internet y eso suponiendo que los perfiles sean reales.
Meet5 es una estafa.
Je hoeft het niet alleen te doen
De activiteiten wat ik leuk vind hoef ik niet meer alleen te doen. Met Meet5 ontmoet je nieuwe en gelijkgestemde mensen voor een dagje uit. Het is goed georganiseerd. De app werkt eenvoudig, goed en veilig. Ik zit hier nu bijna een jaar en ben nog steeds tevreden. Ga zo door, Meet5!
Ik ben super blij met meet5 ze…
Ik ben super blij met meet5 ze organiseren hele leuke activiteiten en krijg zo ook weer wat meer sociale contacten.
Ben heel blij dat ik het ben tegengekomen een echte aanrader
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.