Dressing
Tja har været der nogle gange sammen med en kammerat og synes at deres salat kunne man godt have fået noget dressing med hjem.
For et par år siden, ville jeg IKKE KOMME IGEN.
Men nu ok mad. Men ikke nok dressing
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
For et par år siden, ville jeg IKKE KOMME IGEN.
Men nu ok mad. Men ikke nok dressing
Skøn mad og fantastisk personale!
Den dårligste burger og pommes.
Vedkommende som arbejder derinde er uhygiejnisk at se på, ingen arbejdstøj, de samme hænder som laver maden, tager samtidig telefonen, imod penge og alt andet, uden at vaske eller spritte hænder. Ad!
Burger bollen var hård og flækkede, bøffen var papirstynd og held hård og knasende. Alt røg direkte i skraldespanden. Tak for aftensmad🤬
Var på Mega Grill i Vamdrup og hold op hvor blev vi skuffede 3 ovnkyllinger som førhen var virkelig lækre er nu efter ny ejer absolut ikke værd at skrive hjem om, var kold og næsten ingen kød på og “slatne” pomfrits. Meldte mig ind i deres gruppe på Facebook men er meldt ud igen. En gang prøvet, aldrig mere 350,- ud af vinduet, køre næste gang til Drej ind i Jels det virker.
Jeg var hos Mega grillen i Vamdrup i aften. Bestilte en flæskestegsandwich med pomfritterr. Det var absolut IKKE flæskesteg, men derimod stegeflæsk i skiver stegt i frituren. Det vil ikke blive anbefalet til nogen. Men nåe jo, pomfritterne var gode.
Jeg var nede og bestille en kebabmix med det hele synes det var den kedeligste nogensinde
Jeg kommer ikke igen
MEGET dårlig kvalitet!
Betalte for en Plain Steak... fik en smagsløs bøf.
Betalte for en grillkylling til kæresten.. fik den overkogt og kedelig.
Betalte for whiskysauce... smagte optøet..
Alt I alt en elendig oplevelse af maden, selvom personalet ellers var meget flinke. Jeg har det MEGET dårligt efter at have spist maden, og fortryder at jeg er så stædig at det skulle ned når nu man havde betalt for det..
HOLD JER FRA DEM OG hvis at hvis i bestiller en steak får i altså en bøf/patty. Simpelthen den værste madoplevelse i mit liv :-(
Absolut RÆDSELSFULDE - SVINDLERE
Bestilte mad til to på deres hjemmeside og betalte med Mobilepay. Ringede efter tyve minutter og fik at vide, de ikke leverede til vores adresse, hvis ikke vi bestilte for over 350kr, (på trods af et gebyr på 40kr der var betalt). Forlangte så de tilbagebetalte pengene, hvorefter jeg modtog en mail, med godkendelse af min ordre, samt en leveringstid en halv time senere. Ordren kom aldrig og pengene beholdt de også. SVINDLERE
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.