Ik moet toegeven dat het contact met de firma niet zo goed verloopt. Ik had er zelf ook geen goed gevoel bij, maar uiteindelijk krijg je wel reactie. De firma geeft ook toe dat dit een werkpunt is.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op 16 juli een bestelling geplaatst en betaald a c.a. €800,00. Op 12 augustus gebeld om te vragen naar de leveringsstatus, de levertijd (3-4 weken) staat vermeld op de site.... Ver mais
Al met al heeft het 5 weken geduurd en erkend bedrijf dat er vanwege drukte geen overzicht meer was door hoeveelheid bestellingen en beschikbaar personeel. Sinds een week een nette en begripvol... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 54% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Uiteindelijk opgelost
Op 3 mei een bestelling gedaan voor drie glazen schuifwanden. Direct bevestiging en dezelfde dag nog is de status aangepast naar "Onderweg - wordt ingepland'. Daarna niets meer gehoord en onbereikbaar via telefoon en geen reactie op mail en WhatsApp. Op basis daarvan een review met beoordeling 1 ster geplaatst.
Daarna ben ik gebeld door de verkoper en zijn de schuifwanden binnen enkele dagen bezorgd (op zondag nog wel). Ook actief opgevolgd qua contact.
Uiteindelijk is mijn beoordeling dat de bedoelingen goed zijn maar er uitdagingen zijn qua organisatie/communicatie. Eind goed al goed.
20 april schuifwand besteld en betaald…
20 april schuifwand besteld en betaald. In eerste instantie communicatie moeizaam. Maar nadat ze gereageerd hadden is het uiteindelijk allemaal goed gekomen. Schuifwand is gemonteerd en ziet er schitterend uit
Donderdag besteld en zondag geleverd!!!
Donderdag besteld en zondag geleverd!!!
Contact via de telefoon verliep perfect
Zelfs op maat gemaakt en dat in 3 dagen
Zeer zeker een aanrader 12 op 10
Zeer goed bedrijf ,vlug geleverd door zeer vriendelijke chaufeur en levering helemaali in orde ze hebben een klein probleem van mij zonder moeite opgelost dus hier zijn geen problemen enkel oplossingen door hun goeie service ,voor mij persoonlijk een dikke aanrader !!!
Snelle en complete levering
Snelle en complete levering, alles goed verpakt en afgeleverd door een nette chauffeur compliment.
Geleverd op 3/12/2025 tot op heden nog…
Geleverd op 3/12/2025 tot op heden nog steeds niet in orde .
Glas te laag geleverd, zijopvang te laag, geen tochtstrips,enz
Wegblijven zou ik zeggen !!!!!

Resposta da Megaschuifwand