Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kommer du med ett problem,drar du med ti
Kommer du med ett problem,drar du med ti
Sterkt fraråder
Mekonomen Rødtvedt - Styr unna!
Sterkt fraråder – føler meg totalt lurt
Jeg leverte inn bilen min til service og EU-kontroll her, og satt igjen med en opplevelse jeg ønsker å advare andre mot.
Før jeg leverte bilen hentet jeg selv ut en pris via deres egen nettbaserte bestillingsløsning, basert på bilens registreringsnummer – altså spesifikt for min bil. Denne viste 4 180 kr for EU-kontroll og service. Da jeg kom for å hente bilen, hadde total prisen økt med nesten 2 000 kr. Begrunnelsen jeg først fikk var at det gikk med 2 liter mer olje enn beregnet – noe som normalt koster noen hundrelapper, ikke nesten 2 000 kr ekstra.
Jeg har ingen fagkunnskap om bilmekanikk eller prising av verkstedtjenester. Da jeg viste frem prisen jeg selv hadde fått oppgitt fra nettsiden deres, ble jeg bare fortalt at nettsiden “var feil.” Jeg hadde ikke noe reelt valg annet enn å stole på det jeg fikk høre av personen jeg snakket med – bilen min sto tross alt allerede der, og jeg måtte betale for å få den tilbake. Jeg endte opp med å godkjenne betaling via BankID der og da, i en situasjon jeg ikke hadde forutsetning for å vurdere.
Det som gjør dette enda verre, er at forklaringen har endret seg hver gang jeg har tatt det opp. Først var det en forklaring så en annen. F. Eks at nettsiden ikke er oppdatert til at det er bare en startpris du får så kommer det ann på bilen osv. Ingen av forklaringene stemmer overens, og de har ikke på noe tidspunkt tatt ansvar for at prisen jeg fikk oppgitt på forhånd ikke ble holdt.
Jeg endte å betale 6000kr.
Mekonomen Indre Arna
Gjelder Mekonomen Indre Arna. Styr unna! Hold dere langt unna dette verkstedet som lurer eldre folk for sparepengene deres. De tilbyr dyre unødvendige reparasjoner, hvor bilene likevel havarerer kort tid i etterkant. Kundeservice er fraværende, og man får absolutt ingenting igjen for å ha vært en god kunde. De fraskriver seg alt ansvar, selv om de har utført reparasjoner som ikke holder mål. Hold dere langt unna dette såkalte verkstedet og bruk noen andre.
Ikke bruk dette verkstedet!!
Ikke bruk dette verkstedet!!! Scam artists som jobber der. Hadde bilen min i nesten 1 mnd klarte ikke å fikse men måtte betale 7500 for å få ut bilen
Ranheim Bilservice AS
Vil takke Ranheim Bilservice AS (Mekonomen ) for en fatastisk god service pluss trivelig ansatte. Bilen min hadde stoppet og det var ingen som kunne hjelpe. Ringte Ranheim Bilservice AS. verkstemester fortalte det var ikke noe problem, bilen ble fraktet dit og reparet til en hyggelig pris. Og nå er jeg fast kunde og kommer ikke til å bruke noen andre. Tusen takk for god service
EU kontroll på Mekonomen Rådbek.
EU kontroll på Mekonomen Rådbek.
Anbefaler.
Bare positive opplevelser.
Profesjonelle, dyktige, raske, hyggelige.
Gunstig pris.
Mekonomen Rud Bærum bilverksted
Mekonomen Rud Bærum bilverksted: Fikk kostnadsoverslag på over 16.000 på dyser som måtte byttes. Bilen ble solgt til en mekaniker og dysene var helt fine, de.
Super service, Mekonomen Røa
Stakk innom Mekonomen på Røa, uten avtale, og spurte om de kunne fikse låsen på bagasjerommet. En rem på ryggsekken hadde kilt seg inn i låsen og satt bom fast. Ikke til å åpne, og ikke til å rikke. "Gi meg nøkkelen og ta en kopp kaffe, så tar jeg den ned på verkstedet". Ti minutter senere var han tilbake, og jobben var gjort. Gratis😊 Merkeverkstedet, Hedin, skulle ha 2500 kr. Anne-Lise
Skifte bremseskiver og klosser.
Måtte skifte bremseskiver og klosser på bakhjulene. Fikk time i løpet av en uke, og tiden jobben tok holdt de nesten på minuttet. Vel utført jobb!
Meget skuffet over erfaringene mine med…
Meget skuffet over erfaringene mine med MTF Bil og Mekonomen.
Etter at verkstedet skiftet registerreim på bilen min, oppstod det alvorlig motorskade innenfor reklamasjonstiden og langt før forventet intervall.
Verkstedet og Mekonomen nekter likevel alt ansvar, selv om jobben ble gjort hos dem og reimen bare var noen år gammel.
De har til og med skriftlig hevdet at skaden skyldes at jeg selv har gjort oljeskift – noe som ikke har noen sammenheng med registerreim,
og som hverken Volkswagen eller andre verksteder normalt kontrollerer som en del av service.
Ingen vilje til å finne en løsning eller ta kunden på alvor – verken fra MTF Bil eller fra Mekonomen som leverte delene.
Begge parter har heller overhodet ikke reagert på mitt forslag om et rimelig og frivillig oppgjør.
Dette er dessverre ikke første gang jeg opplever problemer.
Tidligere leverte jeg bilen inn for å bytte clutch etter at verkstedet selv hadde oppdaget feil.
Jobben skulle ta én dag, men bilen ble stående i over to uker – og til slutt måtte MTF Bil sende bilen videre til et annet verksted for å få jobben gjort.
Da jeg spurte om fremdriften, fikk jeg bare frekke og lite profesjonelle svar.
Alt i alt flere dårlige kundeopplevelser, og ingen vilje til å ta ansvar.
MTF Bil og Mekonomen krever i tillegg at registerreimen skal kontrolleres regelmessig for at garantien skal gjelde – noe ingen andre verksteder gjør, og som ikke akkurat vitner om kvalitet.
Anbefales absolutt ikke.
Skulle bare bytte Converter
Har kjøpt en brukt bmw, brukt 80000 på å restaurere den, bytter magnetventiler hos bmw i håp om å fikse en ventilfeil, men det hjelper ikke, kommer til Mjåvann med forespørsel om å bytte torque converter med mistanke om at denne begynner å bli slitt. Da begynner problemene. Dette kan de løse. "bytte girkasse, bestille vil ta et par dager." fjorten dager senere så er ingenting gjort, ingenting kommet, leverer bilen i begynnelsen av juli 2025, får ikke gjort ting som avtalt før august 2025. Da får jeg igjen en bil som har skader på eksteriøret, interiøret, og når jeg kjører bilen så vibrerer, og rister hele bilen ut av ingentsteder, ringer verkstedet, og de påstår jeg har adaptive girkasse. Dette har ikke min modell, og siden da så har jeg en ødelagt bil, defekt kasse, et verksted som nekter å ta ansvar, og nå må jeg gå via forsikringen for å få dem til å ta ansvar. List under frontvinduet har de demontert, knekt, og feilmontert, så det kommer vann ned i ECU'en og.
Dritt verksted. Styr unna.
Daglig leder sier mye fint, for at du skal komme dit, også hører du bare masse stygge ting etterpå når du klager. Da dikter de tilogmed opp at du har "vært sånn på tre andre verksted før dem" i tillegg.
De tre andre verkstedene før Mjåvann var Agder Karrosseri Grimstad, Bil og Bobil, og BMW, samt AUTOREP, som byttet understell, o2sensorer/ventiler bremser, og fikset lyktene.
Jeg henter bil med bremse advarsel, lyktene bak fungerer ikke, lista foran er knekt, frontsetet er ødelagt på førersiden, hele passasjerdøra er løsnet fra hverandre, girkassen rister, girer dårlig, og hopper ut av gir, og verkstedet ber meg gå til forliksrådet.
Det skal jeg.
Jeg skal gå til retten.
Styr unna
Styr unna
Fikk tilbud på rep av bil og ved henting var prisen doblet
Fikk trusler om å trekke eu kontroll tilbake Hvis jeg ikke bet
Mekonomen Indre Arna
Mekonomen Indre Arna.
Fikse feilmelding på Renault Zoe: Hadde sjølve feilmeldingskode og gav dei oppskrifta korleis dei skal nullstille vannpumpeteljaren, som var årsaka for feilmeldinga. Dei brukte 30 minuttar og krevde 1875.- kroner! Til og med Motorforum hadde vert billigare.
Dårlig kundebehandling
Leverte bilen til reparasjon hos Mekonomen Tveita i begynnelsen av juli, og det gikk for så vidt greit. Ferdig etter noen dager. Problemene startet da verkstedet ikke sendte dokumentasjon til forsikringsselskapet. Til tross for purringer på telefoner/mail har fortsatt ikke forsikringsselskapet mottatt det de trenger, og nå er vi i oktober.
Skjønner at jeg ikke betyr noe som kunde.
Elendig kundeservice
Jeg hadde bilen inne på EU-kontroll og fikk forespeilet en pris på 8500,- Den ble på over 11000 uten at de ga beskjed på forhånd. Bilen skulle egentlig vært klar en fredag, men da hadde de bestilt feil deler. Vi måtte selv ringe de på mandagen for å høre om bilen var klar. Elendig kundeservice. Ingen beklagelser når jeg spør om hvorfor jeg ikke ble oppringt om økning i pris. Kommer aldri til å bruke Mekonomen igjen eller anbefale det til venner og bekjente.
Verdens dårligste kundeserivce
Aldri opplevd dårligere kundeservice noe sted!! Anbefaler INGEN å levere bilen til mekonomen. Helt umulig kundeservice.
Ubrukelig mobilitetsgaranti
Var tegnet mobilitetsgaranti hos Mekonomen, noe som gir gratis veihjelp. Fikk problemer med dynamoen og trengte veihjelp på et ukurant sted med mye trafikk. Ringte Mekonomen veihjelp, ingen svarte og henviste meg til et skjema online. La derfor på røret og ringte forsikringsselskapet, de fikset det med en gang. Jeg har etterpå kontaktet Mekonomen for å få refundert egenandel (750) hos forsikringsselskapet, noe de selvsagt nekter å gjøre. Ergo er det ikke noe vits å tegne noe mobilitetsgaranti hos Mekonomen. Viss - Vass!
Tragisk bilverksted
Tragisk bilverksted. Byttet en dieseldyse. 2 dager senere fikk jeg lys på mororlampen. Da var jeg på hitra. Diagnose test på fillan. Fikk feil på dysen som mekonomen satte inn. Leverte bilen til mekonomen igjen og fikk beskjed at en annen dyse måtte byttes. Da fikk jeg dårlig følelse av mekonomen. Leverte bilen til vianor lade. Fikk samme diagnosetest som den jeg fikk fra hitra. Svindel.
Mekonomen,Auto Dekkservice Bodø.
Mekonomen,Auto Dekkservice Bodø.
Topp verksted. God service. Ved fast avtalt pris har det som regel blitt billigere. Ingenting unødvendig ved EU kontroll. Mitt faste verksted fra nå.
Mekonomen Tåsen!
Mekonomen Tåsen!
Elendig kundeservice, elendig EU kontroll! Endte med bilberging pga bremseproblemer etter skifte av skiver klosser!!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.