Memori Sentimentals Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De ontwerpfase is heel prettig verlopen, waardoor er een mooi resultaat is ontstaan. Vervolgens 5 weken moeten wachten op de bezorging en bij het opmaken van de verpakking een enorme teleurstelling. D... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik in eerste instantie twijfelde of Memori Sentimentals te vertrouwen was. De reviews voelden 'niet echt' en er bekroop me iedere keer bij het bekijken van de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel bijzonder om samen met Memori Sentimentals een unieke sieraad te kunnen laten ontwerpen met de namen van mijn man, mijn kinderen en van mijzelf erin. Mooi om in mijn ontwerp een hartvorm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. Was niet tevreden na het eerste ontwerp en kreeg snel een reactie met een ander ontwerp. Communicatie is goed verlopen. Ketting is prachtig aangekomen en me dochter draagt het el... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria
  2. também em
  3. Loja de Souvenirs

Sentimental gifts for yourself, your partner, your family member or any other loved ones. Memori is the place where you can find something truly unique, personalized and sentimental for your special person.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

163 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super mooi geworden!

Super mooi geworden!
Heb hem cadeau gegeven aan mijn vrouw die hier heel blij mee is

4 de junho de 2025

Hallo Marco,

Heel erg bedankt voor je lieve berichtje! 😊
We zijn zo blij om te horen dat het prachtig is geworden en dat je vrouw blij is met haar cadeau. Dat betekent echt veel voor ons.

Nogmaals bedankt dat je Memori hebt gekozen voor zo'n bijzonder moment 💛

Zeer tevreden

Vanaf de bestelling to het openen van het doosje alles is helemaal naar wens verlopen bestellen gaat makkelijk kunt zeggen of je het ontwerp goed keurt voor het gemaakt wordt je krijgt bericht als het opgestuurd wordt en het doosje waar het in zit is mooi De ketting was precies zoals omschreven op de site. Ben zeer tevreden

4 de junho de 2025

Hallo Tonja,

Heel erg bedankt voor je attente feedback! 💛
We zijn zo blij om te horen dat alles, van bestellen tot uitpakken, precies zo is gegaan als je had gehoopt. Het is fijn om te horen dat het proces soepel verliep en dat de ketting perfect aan je verwachtingen voldeed.

We zijn je enorm dankbaar dat je ons hebt gekozen voor iets zo betekenisvols.

The experience was super

The experience was super. From creation to recieving. I got a template which I could adjust in the mail but it was allready perfect. Delivery took a little bit longer then expected but thats ok.

3 de maio de 2025

Hallo Immilovie,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! 💛
We zijn zo blij om te horen dat het ontwerp vanaf het begin perfect was en dat je hebt genoten van de hele ervaring, van de creatie tot en met de ontvangst van je ketting. Onze excuses voor de kleine vertraging in de levering, maar we zijn blij te horen dat dit de vreugde van het ontvangen niet heeft verminderd.

Nogmaals bedankt dat je voor ons hebt gekozen voor zo'n bijzonder sieraad!

Prachtig

Goede manier van ontwerpen. Voordat je goedkeuring geeft wordt niets gemaakt dus als je niet tevreden bent wordt er een nieuw ontwerp gemaakt, echter was ik in 1klap verkocht! Draag hem elke dag.

29 de maio de 2025

Hallo Yvon,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! 💛 We zijn blij te horen dat je het ontwerp meteen mooi vond, dat is het mooiste compliment dat onze ontwerpers kunnen krijgen! Het is zo bijzonder om te weten dat je je sieraad elke dag draagt.

We besteden veel zorg aan het perfect laten voelen van elk ontwerp, dus als we horen dat het liefde op het eerste gezicht was, is dat echt een goede dag. 😊

Echt super mooi

Echt super mooi! Heel blij mee ♥️

3 de junho de 2025

Hallo Jannie,

Heel erg bedankt voor je lieve berichtje! ❤️ We zijn dolblij om te horen hoe blij je bent met je ketting, hij betekent echt heel veel voor ons.

Ik wens je veel bijzondere momenten toe met het dragen ervan ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helemaal verliefd op mijn ketting.

Helemaal verliefd op mijn ketting.
Ik had heel snel de ontwerpen binnen (2 kettingen besteld) en vond de ontwerpen helemaal top. 2 totaal verschillende maar toch ook super mooi.
Had er ook maandstenen bij besteld en die hangen er super mooi bij. Ik vind het vooral mooi dat je ontwerpen krijgt van hoe de hanger eruit komt te zien. En dan kan kiezen. En bij veranderingen die kan doorgeven. Maar ook dat het voor mij zelf duidelijk is dat er 2 namen in staan. Heb 2 kettingen besteld want ik ga er een kado doen.

3 de junho de 2025

Hallo Mienke,

Wauw, wat een lief berichtje! 🥰 We zijn ontzettend blij om te horen hoe blij je bent met je kettingen en de maanstenen die je hebt toegevoegd. Het is geweldig dat beide ontwerpen uniek en toch even mooi aanvoelen, en nog specialer dat er eentje als een oprecht cadeau wordt gegeven. We zijn zo blij dat het proces helder en persoonlijk voor je aanvoelde, dat is precies wat we hopen.

Heel erg bedankt dat je ons hebt gekozen om iets zo betekenisvols te helpen creëren 💛

Mooi product

De ketting is heel mooi geworden, met 2 ontwerpen. De levering liet door Moederdag helaas wel 3,5 week op zich wachten. Verder een top product van goede kwaliteit

Hallo William,

Hartelijk dank voor je lieve woorden en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen 💛 We zijn zo blij om te horen dat je de ketting en beide ontwerpen zo mooi vindt, dat betekent echt heel veel voor je!

Het spijt ons enorm dat de levering langer duurde dan verwacht, vooral rond zo'n speciale gelegenheid als Moederdag. Die piekmomenten kunnen de zaken soms meer vertragen dan we zouden willen, maar we zijn dankbaar voor je geduld en begrip.

Nogmaals bedankt voor je lieve steun en we hopen dat je ketting je veel plezier blijft brengen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog niets ontvangen

Ik heb een bestelling gedaan. Ontwerp gekregen en goedgekeurd. Toen al snel een bericht dat de ketting onderweg is, maar nog steeds niets geleverd. Erg jammer. We wilden het graag geven voor de geboorte van onze kleindochter....

Hallo Bea,

Onze excuses voor de verwarring en vertraging. De tracking-e-mail die je eerder hebt ontvangen, is automatisch verzonden toen het verzendlabel werd aangemaakt, maar op dat moment was je ketting nog in productie. Elk sieraad wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd en geperfectioneerd, en het duurt ongeveer 5-9 dagen voordat het volledig klaar is voor verzending. We begrijpen volledig hoe teleurstellend dit moet zijn geweest, vooral omdat het een betekenisvol cadeau had moeten zijn voor de geboorte van je kleindochter. 💛

We hebben de tracking voor je gecontroleerd en het goede nieuws is dat je pakket nu door de douane is en elk moment kan worden overgedragen aan je lokale koerier (DHL). Je kunt de tracking hier volgen:
👉 https://memori-sentimentals.com/apps/track123?nums=YT2514621401020355

Zodra DHL het pakket heeft ontvangen, nemen ze rechtstreeks contact met je op over de bezorging. Het duurt niet lang meer en we hopen dat je prachtige sieraad op tijd aankomt om dit vreugdevolle moment te vieren. 🍼✨

Mocht je nog iets nodig hebben of wil je dat we het samen met jou in de gaten houden, aarzel dan niet om ons te mailen op support@memori-sentimentals.com. We helpen je graag verder.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel mooi ontwerp maar goedkoop materiaal

Heel mooi ontwerp, fijn ook dat je inmiddels vooraf het ontwerp kan checken. Mooie grootte, licht materiaal. Wel een beetje cheap materiaal.

Hallo Elke,

Bedankt voor je eerlijke en doordachte recensie 💛 We zijn zo blij om te horen dat je het ontwerp mooi vond en het fijn vond om het van tevoren te kunnen bekijken. We willen dat elk stuk perfect aanvoelt voordat het bij je aankomt!

We stellen je feedback over het materiaal ook op prijs. We werken er altijd aan om schoonheid, comfort en duurzaamheid in balans te brengen, en inzichten zoals die van jou helpen ons om te blijven verbeteren.

Nogmaals bedankt dat je voor Memori hebt gekozen voor zo'n betekenisvol stuk ✨

Heel mooi sieraad

Heel mooi sieraad

1 de junho de 2025

Hallo G Van,

Hartelijk dank voor je lieve woorden! 💛
We zijn zo blij om te horen dat je de sieraden prachtig vindt — het betekent echt veel voor ons hele team.

Ik wens je veel bijzondere momenten met je sieraad!

Team Memori Sentimentals

Super blij mee

De ketting is echt heel mooi ben er zo tevreden van en alle 2 de namen staan er in van mijn zoon en dochter

8 de maio de 2025

Hallo Myriam,

Heel erg bedankt voor je lieve berichtje! 💛
We zijn ontzettend blij dat je zo blij bent met je ketting en hoe bijzonder dat de namen van zowel je zoon als je dochter prachtig in het ontwerp verweven zijn. Dat is precies het soort vreugde dat we hopen te brengen!

Ik wens je veel mooie momenten met je ketting.

Prachtige ketting

Prachtige ketting en fijn om zo de namen van onze drie jongens bij me te dragen. Mooie ketting. De verzendtijd viel me wat tegen maar is zeker het wachten waard!

30 de maio de 2025

Hallo Mai,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! 💛
We zijn erg ontroerd om te horen hoe bijzonder het voelt om de namen van je drie jongens bij je te dragen. Dat is precies de betekenis die we hopen dat onze stukken met zich meebrengen. Het spijt ons dat het wachten langer duurde dan verwacht, maar we zijn zo blij om te horen dat het uiteindelijk de moeite waard was!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons.

Prachtige ketting

Prachtige ketting, alleen duurde het ontzettend lang voordat hij binnen was. Langer dan van te voren gemeld.

23 de maio de 2025

Hallo Marit,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden over de ketting 💛 We zijn erg blij om te horen dat je hem uiteindelijk mooi vond!

Het spijt ons oprecht dat de levering langer duurde dan verwacht. Dat is niet de ervaring die we willen creëren en we waarderen je geduld enorm. We nemen dit mee om dit in de toekomst te verbeteren.

Wat fijn dat je ons hebt gekozen voor zo'n betekenisvol sieraad.

Heel blij

Heel blij met de ketting en nette service. Keep up the good work

19 de maio de 2025

Hallo!

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! 💛 We zijn zo blij om te horen dat je de ketting mooi vindt en dat je je goed verzorgd voelde. Dat betekent echt veel voor ons team.

We blijven ons best doen, bedankt voor de aanmoediging en dat je Memori hebt gekozen voor iets zo betekenisvols ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie hanger met leuk design

Het bestelproces verloopt soepel, je krijgt snel je eigen ontwerp dat ook echt gepersonaliseerd lijkt te zijn.
De ketting is wat simpel, maar het hangertje is erg mooi.
Het enige wat een klein beetje tegen viel is de lange levertijd. Het heeft na bestelling ongeveer 3 weken geduurd voor de ketting binnen kwam.

29 de maio de 2025

Hallo Christian,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen 💛 We zijn erg blij om te horen dat u het bestelproces soepel vond en dat het ontwerp echt persoonlijk aanvoelde, dat betekent veel voor ons!

Het spijt ons te horen dat de levering van de ketting langer duurde dan verwacht. We begrijpen volledig hoe belangrijk timing is, vooral als u enthousiast bent over iets betekenisvols. We blijven eraan werken om dit te verbeteren.

Wat fijn dat u de hanger uiteindelijk mooi vond, nogmaals bedankt dat u ons hebt gekozen voor zo'n bijzonder sieraad ✨

Makkelijk en snel besteld

Makkelijk en snel besteld, terugkoppeling over het design ook erg snel, alleen de levering iets onduidelijk en later dan verwacht, maar evengoed een mooi sierraad!

1 de maio de 2025

Hallo Helena,

Hartelijk dank voor je feedback! 💛 We zijn zo blij om te horen dat je de sieraden mooi vond en dat het bestel- en ontwerpproces soepel en snel verliep.

We stellen je geduld met de bezorging enorm op prijs. Het spijt ons dat de bestelling later dan verwacht is aangekomen en we blijven eraan werken om de ervaring op dat vlak te verbeteren. Jouw eerlijkheid helpt ons om het beter te doen!

Wat fijn dat het sieraad uiteindelijk een glimlach op ons gezicht toverde, het betekent veel voor ons. ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo veel meer dan een sierraad ❤️

Deze prachtige ketting is zoveel meer dan alleen een blinkend sierraad. Mijn dochter is nu elke dag dichtbij. Bedankt voor het prachtige ontwerp 🥰

15 de maio de 2025

Hallo Anne,

Wat een ontroerend bericht, heel erg bedankt dat je het met ons deelt 🥹 Het betekent heel veel voor je dat de ketting je dochter elke dag dichterbij brengt. Dat is precies waarom we doen wat we doen 💛

We zijn zo dankbaar dat je ons hebt gekozen om iets zo betekenisvols te creëren, en we voelen ons enorm vereerd dat we daaraan hebben mogen bijdragen.

200% uniek sieraad

Mooi resultaat en super service. Kon me niet vinden in het eerste ontwerp, zonder problemen een nieuw ontwerp aan geboden gekregen......met succes.

28 de maio de 2025

Hallo Franka,

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden! 💫
We vinden het heel belangrijk dat je écht blij bent met het eindresultaat, dus we zijn blij dat het tweede ontwerp precies goed zat. Zo hoort het ook.

Hartelijke groet,
Team Memori Sentimentals

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over de geleverde service!

Zeer tevreden over de geleverde service!

25 de maio de 2025

Hallo Femke,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! 🌟
We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, het betekent echt heel veel voor ons.

We hopen dat je stuk je veel vreugde en sentiment brengt. Nogmaals bedankt dat je voor Memori hebt gekozen!

Hele mooie ketting

Hele mooie ketting, mijn moeder was er erg blij mee op Moederdag. ‘Nu draag ik altijd mijn kinderen bij me’

25 de maio de 2025

Hoi Michelle,

Wat mooi om te delen, heel erg bedankt! 🧡
We zijn ontzettend ontroerd om te horen hoeveel je moeder van de ketting hield en welke betekenis hij voor haar heeft. "Nu draag ik mijn kinderen altijd bij me", dat zegt alles.

Het is een eer om iets zo persoonlijks en bijzonders te creëren. Bedankt dat we deel mochten uitmaken van zo'n betekenisvol cadeau.