Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fik bilen relativ hurtigt, men kunne dog godt klargøres lidt grundigere. Fik bilen fra dag til dag. Drengene på stedet har styr på deres ting og ved præcis, hvordan en handel skal gennemføres. Jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en god oplevelse at prøvekøre og senere købe en bil hos Meng Biler i Fredericia. Sælger var meget venlig og hjælpsom under hele forløbet. Vi fandt en lille fejl da vi overtog bilen. Dett... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en Tesla hos Meng Biler, ubeset, da jeg var på ferie i udlandet, hvilket jeg aldrig før har turdet gøre normalvis. Men jeg fandt den bil vil jeg ville have og al kontakt foregik rigtig godt me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt i alt en god oplevelse at handle bil hos Meng biler. God og imødekommende konsulent, Niels Jakob, som kom med god vejledning og kunne svare på de spørgsmål jeg nu havde. Opdagede en lille fejl p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Escrito pela empresa

Meng Biler blev stiftet i 2016 af Jakob Meng Larsen og i dag er vi 8 ansatte. Vi sælger nyere brugte biler, det altid vigtigt for os at bilerne er topklargjorte og 100% i orden, samt til markedets bedste priser. Vi bestræber os altid på, at gøre vores kunder tilfredse, hvilket også kan ses i de flotte anmeldelser vores kunder giver os på bl.a. Trustpilot og Google. Hos Meng Biler sælger vi årligt mere end 1000 biler og vi tager alle slags biler i bytte og giver dig som kunde altid en god pris for din gamle bil. Vi har god beliggenhed i Fredericia, tæt ved motorvejen, hvilket gør vores placering centralt i landet og vi har derfor en bred kundekreds over hele landet. Vi har samarbejdsaftaler med værksteder over hele landet. Vi er medlem af DBFU og Autobranchen Danmark. Vi glæder os til at se Jer Med venlig hilsen Meng Biler

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Stjerne forhandler i Fredericia.

Drengene på stedet har styr på deres ting og ved præcis, hvordan en handel skal gennemføres. Jeg købte min første elbil hos dem, og hele processen forløb meget gnidningsfrit – både i forhold til købsaftale og de nødvendige godkendelser. Kan klart anbefales!

16 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mange tak til Meng Biler for en tryg og…

Mange tak til Meng Biler for en tryg og ordentlig handel.

Man skal efterhånden kigge længe efter god service og ordentlige mennesker i bilbranchen, men det fandt jeg hos Meng Biler.

Jeg var på udkig efter en ny (brugt) bil og faldt ved et tilfælde over en Golf GTE 7.5 hos Meng Biler. Jeg tog fra København til Fredericia en søndag for at prøvekøre bilen, hvor jeg blev mødt af Jakob Meng og hans team, som var yderst servicemindede og åbne for dialog i forbindelse med et eventuelt salg. Vi blev enige om vilkårene, og jeg kunne efterfølgende skrive under på en slutseddel.

Det var rart og trygt at opleve, at der stadig findes troværdige bilforhandlere, hvor man kan købe bil med ro i maven.

Jeg endte med at købe bilen, og efter cirka 6 måneder vendte jeg tilbage til Jakob med to punkter, som skulle udbedres på garantien. Jeg har tidligere oplevet bilforhandlere, der løber fra deres aftaler, men her oplevede jeg et menneske, der stod ved sit ord og tog ansvar. Jakob og resten af holdet har samtidig været stærke på kommunikationen, hvilket har givet mig en stor ro i maven.

Gennem hele købsprocessen har jeg følt mig positivt og trygt behandlet. Derfor er jeg ret sikker på, at det bestemt ikke er sidste gang, jeg handler hos Jakob Meng og teamet.

Tak for hjælpen med bilkøbet – jeg kan varmt anbefale Meng Biler.

Hilsen en meget glad og tilfreds kunde.

4 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og behandling ved Meng.

Jeg havde en reklamation på min bil. Det klarede Meng biler rigtig fint.

Vi har købt 2 biler hos dem. Og vi vil kigge ved dem igen næste gang vi skal have bil. Bilen blev endda leveret til Sjælland efter reparation 👍

Klar anbefaling herfra.

27 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige købt vores første el bil

Vi har lige købt vores første el bil, hurtig betjening og bilen var klar til prøve kørsel på planlagte tid.
Jakob var god til at svare på spørgsmål og ærlig hvis der var noget han ikke vidste, men ville undersøge det.
En super oplevelse, vi fik handlet og han tog vores anden bil i bytte.
Næste dag var der plader på og den var klar til afhentning.
Et firma med en lidt lavere markedspris, ingen fine store kontorer, men orden og god service
Tusind tak for handlen

25 de fevereiro de 2026

Fantastisk bilhandler.

Fantastisk behagelige og rolige mennesker, som føles nemme at tale og handle med, hvilket gjorde oplevelsen til et nemt bilkøb. Hele handlen fungerede som forventet og alle detaljer blev klaret gnidningsfrit. Dejlig og anbefalelsesværdig oplevelse som varmt kan anbefales.

9 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode mennesker, og nemt bilkøb

Gode mennesker, og nemt bilkøb. Processen er fungeret så nemt som man kan forvente. De gjorde bilen klar til mig og så endda 3 dage før anslået tid. Super fed oplevelse.

6 de dezembro de 2025

En rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg købte bil hos Meng Biler.
Sælgerne var venlige, Imødekommende og gav god vejledning.
Jeg har haft bilen 2 uger og der er ikke noget at komme efter.

17 de novembro de 2025

Kan varmt anbefales

Konen og jeg har lige købt vores første elbil og bestemt ikke fortrudt at det blev Meng Biler vi handlede hos. Fantastisk servic og god orientering om bilen. Kan varmt anbefales at handle bil hos Meng biler.

27 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God handel, venlige og dygtige sælgere

Min kæreste og jeg købte vores første Tesla hos William fra Meng Biler.
Allerede fra første møde og prøvetur var vi overbeviste om at vi var i gode hænder. Kyndig vejledning og en positiv samt professionel tilgang til salget, gjorde at vi endte med en god aftale.
5/5 stjerner til William herfra!

31 de outubro de 2025

Køb af Tesla 3 model

Min kone og jeg har igår købt vores første elbil, en Tesla 3 Model. William var utrolig god til at følge og guide os hele vejen igennem købet. En utrolig nærværende, imødekommende og rar sælger. Vi fik også kompetente svar på vores spørgsmål. Vi har absolut ikke fortrudt 🙏

19 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais