Jeg gentager meget gerne min store tilfredshed med mit besøg. Der hersker en rolig, men koncentreret ånd. Alt bliver gennemgået på bedste faglige og menneskelige vis… SÅ TUSIND TAK. Bedste hilsner... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg besøgte Ford i Køge / Bjarne Nielsen. Blev mødt af en meget smilende ung kvinde, der ikke alene gav mig den efterspurgte pris, men også printede en detaljeret side ud, der viste placering m.m. V... Ver mais
A empresa respondeu
Jeres salgschef Jan, har været ualmindelig hjælpsom, hurtig og serviceorienteret ifm. køb af ny bil Hvis ellers bilen lever op til forventningerne kommer vi tilbage og bestiller et par biler mer... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Volvo i Køge oplever jeg altid at blive hørt af en mekaniker/tekniker. Han forholder sig seriøst selv til den mindste detalje. Dette er meget betryggende.
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos Bjarne Nielsen A/S står mere end 330 medarbejdere klar til at hjælpe dig og din bil. Vi forhandler bilmærkerne Ford, Renault, Dacia, Volvo, Kia og Mazda og har 10 bilhuse på tværs af Danmark.
Informações de contato
Silkeborgvej 110, 7400, Herning, Dinamarca
- 96 26 24 68
- kundeservice@bn.dk
- www.bn.dk
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De er dygtige og pålidelige
De er dygtige og pålidelige. De ringer tilbage når det er aftalt. Det er der værksteder, der ikke gør
Vi har et abonnement
Vi har et abonnement, hvor der er hjulskift, opbevaring osv. med i aftalen. Vi ringer bare og får en tid forår og efterår, det funderer perfekt og uden udfordringer af nogen art..!
Jeg gentager meget gerne min samlede store tilfredshed
Jeg gentager meget gerne min store tilfredshed med mit besøg.
SÅ TUSIND TAK.
Bedste hilsner
Them Kjær Jensen.
Altid en god oplevelse at komme der
Altid en god oplevelse at komme der
Værkstedet er meget serviceorienteret…
Værkstedet er meget serviceorienteret og er der større reparationer, spørger mekanikeren altid om vi ønsker at få det udbedret.
Har fået lavet min første service ved…
Har fået lavet min første service ved bn i esbjerg det var fantastisk service fra vi kom til vi gik igen og de lavet ikke bare service de har til gengæld støvsuget måtterne i bilen selvom jeg selv skulle til det efter 😅 men klart en anbefaling værd 😀 det eneste der er lidt øv det er den lange ventetid på at få en tid men kan være jeg selv skulle bestille i god tid en anden gang 😅
Meget venlig modtagelse og dejligt…
Meget venlig modtagelse og dejligt vente område. Jeg kan godt lide at komme hos jer.
Super service. Stærkt at jeg får særlig service som handicappet.
God kundeservice bilen fik en 5 års eftersyn alt fra bremser til sprintebæske
Da vi kom fik vi en låne bil
Mekaniker ordne 5 års eftersyn
Fra bremser til dæktryk
En dejlig oplevelse flinke mennesker at snakke med

Rigtig rigtig god service
Rigtig rigtig god service har brugt dem en del gange nu både til dækskift forsikringssag og altid servicen top jeg er handicappet og vi finder altid en god løsning

Kompetent og god vejledning
Vi fik en både kompetent og god vejledning da vi købte en brugt bil. Prisen var o.k. og sælger Nicolaj Valentin Vang gav sig god tid og hjalp også med vores bank, da beløbet skulle overføres. Vi fik en fair pris for vores gamle bil i bytte for den nye.
Det var en meget positiv oplevelse.

Resposta de Bjarne Nielsen A/S
Suuuper service fik en tid til dæktryk…
Suuuper service fik en tid til dæktryk censor skift 2 time efter jeg havde kontaktet dem om mit problem,
Så det syntes jeg sku er god service

Altid god service
Hos Volvo i Køge oplever jeg altid at blive hørt af en mekaniker/tekniker.

Godt og troværdigt bookingsystem
Godt og troværdigt bookingsystem
Tiden holdt, kvaliteten i orden og god menneskelig service

Super service for Volvo og Ford
Super service for både vores Ford og vores Volvo. Altid serviceminded mekanikere/ serviceteknikere. Gode snakken muligheder for reparationer og udstyr.

Resposta de Bjarne Nielsen A/S
Jeg besøgte Ford i Køge / Bjarne…
Jeg besøgte Ford i Køge / Bjarne Nielsen.
Virkelig en flot service.

Super ringe kundeservice
Super ringe kundeservice - Butikken i Birkerød

Resposta de Bjarne Nielsen A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.