Heel blij met mijn ring! De service was ontzettend vriendelijk, persoonlijk en behulpzaam. Er werd goed meegedacht en alles verliep prettig en soepel. Bedankt voor de fijne ervaring en de mooie ring!
Ik ben echt ontzettend blij met mijn aankoop! De vintage ring overtrof al mijn verwachtingen, nog mooier dan op de foto’s. Je ziet en voelt dat er met zorg mee is omgegaan. De bestelling werd sup... Ver mais
Een tijd geleden twee ringen besteld om daarvan eentje te kiezen en houden. Beide ringen waren prachtig en in perfecte staat, toch uiteindelijk een keuze kunnen maken. Ik ben meer dan tevreden met d... Ver mais
Vintage jewellery from around the world begins a new chapter in your hands thanks to Menina Amsterdam. A girls dreams coming true ❤️
In de Wolken 226, 1186 BP , Amstelveen, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Paar maanden geleden een heel mooie verlovingsring gekocht! Top product want er is een ja ik wil uitgekomen!
Mooie producten en een top service! Ik zal hier zeker nog eens iets kopen.
Ik ben supertevreden met de sieraden van Menina Amsterdam. De kwaliteit is verrassend goed en de ontwerpen zijn subtiel maar toch heel chic — precies wat ik zocht. De bestellingen worden netjes verpakt en snel geleverd. Ook de klantenservice reageert vriendelijk en helpt echt mee als je een vraag hebt.
Kortom: prachtige sieraden voor een fijne prijs. Aanrader!
Super mooie ring gekocht voor mijn moeder. Menina Amsterdam heeft mijn vragen duidelijk en snel beantwoord waardoor ik snel mijn keuze heb kunnen maken!
Top bedrijf!
Geweldige ring gekocht. Mooie kwaliteit, goede service en fijne shop. Aanrader.
Een schitterende 💍ring besteld voor mijn verloofde!! Snel geleverd en mooi verpakt echt een aanrader. Ook het contact verliep super fijn over de kleur van de steen. Een cognac diamant is het uiteindelijk geworden.
Menina Amsterdam echt een aanrader.
De door mij bestelde ring voor de verjaardag van mijn vrouw is snel bezorgd in een zeer aantrekkelijke verpakking. Ze is er erg blij mee. Gekocht op een foto, iets wat ik niet snel zal doen voldoet de ring aan al mijn verwachtingen en schoonheid. Dank!
Top winkels,
Aankoop gedaan als verassing ,zeer netjes verpakt en tijdig ontvangen echt een aanrader
Menina heeft mij netjes op de hoogte gehouden over de levering van mijn ring.
Dat PostNL een aangetekend pakket waarvoor je een handtekening dient te zetten niet meer persoonlijk aflevert was ik al gewend. Tegenwoordig zet de bezorger zelf de handtekening, pleuris het pakketje op de grote hoop bij de overige pakketten en smeert 'm weer. Het zal de werkdruk zijn, maar als je in een flatgebouw woont met 1 centrale hal waar iedereen in- en uit kan lopen is dat toch op z'n minst merkwaardig...
Ik heb mijn ring dus beneden moeten ophalen maar het was de moeite waard! Ik heb stevige vingers en kon nooitbiets vinden, binnen mijn budget, dat mij paste en dat ik ook nog eens mooi vond...Bij Menina vond ik er een, die ook prachtig op maat gemaakt werd. En zojuist pakte ik hem uit...hij is nog mooier dan ik had gedacht en past perfect! Ik heb nog nooit zo'n schitterende ring gehad! Lieve Menina mederwerkers, het kaartje was the cherry on the cake en ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor deze heerlijke koopervaring..😘 Alle goeds en liefs van een ontzettend blije en dankbare klant!💐🌹🌸
2 ringen besteld na 1 dag waren de stenen van 1 ring er al uit gevallen
De 2 de ring zit zoveel lijm op dat de stenen lelijk zijn geworden

Resposta da Menina Amsterdam
Ik heb dit hangertje gekocht als cadeautje voor mijn vriendin, en ze is er ontzettend blij mee! Het is nog mooier dan op de foto’s. subtiel, elegant en met oog voor detail gemaakt. De kwaliteit voelt echt goed aan en het straalt iets bijzonders uit. Het was leuk verpakt en kwam snel aan. Mijn vriendin draagt het sindsdien bijna elke dag, en het maakt me blij om te zien hoe trots ze ermee is. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betekenisvol geschenk!
Snelle levering en goede kwaliteit ring.
Aantal weken geleden een ring gekocht waar ik lang voor had gespaard. Ik vond het best spannend om dit online te kopen, omdat je de ring zelf natuurlijk niet eerst ziet. De klantenservice helpt je goed en heeft ook aanvullende foto’s gestuurd zodat je een beter beeld krijgt van de ring. Al met al een goede ervaring!
Geweldige winkel en een hele fijne ervaring gehad ze hebben heel goed geholpen en zijn altijd goed bereikbaar
Ik had voor mijn moeder haar verjaardag een ring gekocht, ik twijfelde aan welke ik wilde hebben maar ben goed geholpen en heb de juiste keuze gemaakt, niks is beter dan die blije blik te zien van iemand die je blij maakt! Heel erg bedankt voor de mooie ring en de goede hulp!
Onbetrouwbaar bedrijf, sieraden verkleuren!
Ze verkopen blijkbaar (staat nergens duidelijk vermeld op de website) 9k gouden sieraden, die bruin verkleuren / brons worden als je er alleen al naar kijkt. En vervolgens geven ze het advies om de verkleuring tegen te gaan door er nagellak op te smeren… op een gouden ring… waanzin! De kortingen zijn ook fake, gewoon de prijzen opdrijven en daarna kortingsacties toepassen. Koop er niets! Zonde van je geld en tijd.

Resposta da Menina Amsterdam
1,5 jaar geleden kreeg ik een prachtige vintage ring van Menina Amsterdam. Visueel is hij nog steeds schitterend, maar helaas heb ik hem in totaal misschien anderhalve maand kunnen dragen.
Binnen een maand verloor ik al een steentje. Dat kan gebeuren bij een vintage ring, maar de manier waarop Menina hiermee omging was teleurstellend. In eerste instantie moest ik zelf opdraaien voor de reparatiekosten, ondanks dat ik de ring nog geen maand had. Pas na aandringen namen ze de kosten op zich. Toen begon het lange wachten: in plaats van de beloofde 2-4 weken duurde de reparatie ruim 3,5 maand, met als excuus dat de goudsmid op vakantie was.
Toen ik de ring eindelijk terugkreeg, had ik direct mijn twijfels over de stevigheid van de zettingen. Meerdere juweliers weigerden er zelfs naar te kijken, omdat de ring te fragiel zou zijn. Daarom besloot ik hem alleen bij speciale gelegenheden te dragen: erg jammer voor een sieraad van ruim €600
Maar toen ik de ring na lange tijd weer twee dagen droeg, vielen er opnieuw twee steentjes uit. Wederom moest ik zelf de kosten dragen, en pas na veel discussie stemde Menina ermee in de reparatie te vergoeden. Inmiddels zijn we drie maanden verder, en is mijn ring nog steeds niet terug. Elk contactmoment levert een ander excuus op: hij ligt bij de goudsmid, hij is bijna klaar, hij is kwijt, hij is weer gevonden maar moet nog worden gerepareerd... Ik weet niet meer wat ik moet geloven.
Een kostbare aankoop hoort geen eindeloze bron van frustratie te zijn. De kwaliteit van de ring is beneden peil, en de service van Menina Amsterdam is ronduit onbetrouwbaar. Ik kan dit bedrijf helaas niet aanraden.

Resposta da Menina Amsterdam
Ik ben eigenlijk een super tevreden klant. Ik bestelde zopas mijn 3de ring. Maar bij de laatste voelde ik mij toch niet lekker. Het contact verliep moeizaam, duurde ook best lang, alle respect voor zieke collega’s en drukke periodes. Daar kan niemand iets aan doen.
Mijn ring laten verstellen naar een kleinere maat, hij is veel tegroot. Ik twijfel eraan of er wel effectief iets aan gedaan is. Geen zin om erover te klagen. Dus ga gewoon naar een goudsmid in de buurt om em op maat te laten mane . Wel jammer toch
Vreemde kortingsacties waarbij er wordt geknoeid met de oorspronkelijke prijs, waardoor het product uiteindelijk niet goedkoper is. Als je daar dan iets van zegt, zeggen ze dat het met de verstelkosten te maken heeft (die op het moment van de actie gratis waren). Dus uiteindelijk betaal je toch voor het verstellen. Al een paar dagen achter elkaar zie ik de prijzen veranderen, terwijl de kortingsactie 30% is. Nu hebben ze in ene ook de gratis verstelkosten weggehaald terwijl beide acties gelden. Dit komt erg onbetrouwbaar over. Denk 2x na voordat je hier iets bestelt!!

Resposta da Menina Amsterdam
Was een goede vaste klant helaas 2 keer een product gehad met defect netjes aangegeven. Een keer zijn ze mijn bestelling die weggehangen is zelf kwijt geraakt waar ik geen probleem van heb gemaakt. En de andere keer kreeg ik een betaal verzoek van een jurk die ik niet had besteld en dit aangaf. De fout ligt altijd bij de klant en ben verbannen.
Netjes proberen te communiceren met ze maar helaas. Ze hebben leuke kleding voor leuke prijzen maar de klantvriendelijkheid laat wat te wensen over in deze. Je mag geen defect aangeven en moet maar betalen wat je niet hebt besteld!

Resposta da Menina Amsterdam
Terrible quality and customer service! They only offer 30 day guarantee, which shows they don't trust their own product. Now I know why. After 33 days, I found out a diamond was missing and I had to pay for repairs.
Awful service, would never recommend ordering here.