Menina Amsterdam Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met mijn ring! De service was ontzettend vriendelijk, persoonlijk en behulpzaam. Er werd goed meegedacht en alles verliep prettig en soepel. Bedankt voor de fijne ervaring en de mooie ring!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben echt ontzettend blij met mijn aankoop! De vintage ring overtrof al mijn verwachtingen, nog mooier dan op de foto’s. Je ziet en voelt dat er met zorg mee is omgegaan. De bestelling werd sup... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben supertevreden met de sieraden van Menina Amsterdam. De kwaliteit is verrassend goed en de ontwerpen zijn subtiel maar toch heel chic — precies wat ik zocht. De bestellingen worden netjes verpa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een tijd geleden twee ringen besteld om daarvan eentje te kiezen en houden. Beide ringen waren prachtig en in perfecte staat, toch uiteindelijk een keuze kunnen maken. Ik ben meer dan tevreden met d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Vintage jewellery from around the world begins a new chapter in your hands thanks to Menina Amsterdam. A girls dreams coming true ❤️

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

275 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vintage love

Prachtige ringen die met veel zorg en snelheid tot bij jou komen!

20 de janeiro de 2023

Resposta da Menina Amsterdam

Goed om te horen dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor de review❤️

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam. Er stond geen foto online van de ring aan de hand dus ik kon moeilijk inschatten hoe die er zou uitzien. Via WhatsApp contact opgenomen en twee video’s doorgekregen, alsook spraakbericht met antwoord op mijn vraag.
Heel tevreden met mijn aankoop.

4 de janeiro de 2023

Resposta da Menina Amsterdam

Ik ben blij om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de review❤️

Behulpzame en vriendelijke klantenservice

Behulpzame en vriendelijke klantenservice toen ik een foutje maakte en het huisnummer vergat tijdens het bestelproces. De verzending was snel en de ring met zorg en persoonlijke notitie in een mooi doosje ingepakt. De ring was naar verwachting, voor een uniek exemplaar zou ik hier zeker nogmaals winkelen!

2 de janeiro de 2023

Resposta da Menina Amsterdam

Wat fijn dat je zo tevreden bent. We helpen je uiteraard graag! Bedankt voor de review🫶🏼

Prachtige collectie

Prachtige collectie, veel keuze en super snelle service! Ik ben echt heel blij :)

20 de dezembro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

Fijn dat je zo blij bent! Bedankt voor de leuke review❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voldoet aan de verwachting!

Prachtige ring, voldoet aan de verwachtingen. Leuk doosje en handgeschreven nota bij de aankoop. Heel spijtig wel dat de PostNL medewerker zelf afgetekend heeft en letterlijk gesmeten heeft met het pakje. Maar daar kan Menina Amsterdam uiteraard niet aan doen! Heel blij met de aankoop.

21 de dezembro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

Bedankt voor de lieve review! ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zagen de ring op de site van Menima…

We zagen de ring op de site van Menima Amsterdam en waren meteen onder de indruk van de kwaliteit. Na bestelling vond aanpassing van de pasvorm van de ring plaats en werd deze binnen enkele dagen geleverd. Alles verliep prima en we zijn zeer tevreden over de ring en over de vlotte levering.

16 de dezembro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

Bedankt voor je mooie compliment! En goed te horen dat je tevreden bent met de ring en de levering! ❤️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prachtige ring voor redelijke prijs

Prachtige ring voor redelijke prijs. Retourneren andere ring ging ook goed, alleen verzendkosten zijn toen wel in mindering gebracht.
Achteraf kleiner maken ging ook heel soepel.

14 de dezembro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

Wat goed te horen dat de ring bevalt! Bedankt voor je review 🥰

Fantastic!

Secure, fast and superfriendly service. And of course jewelry to die for :)

7 de dezembro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

It's amazing to hear that you are happy with our service and our jewelry! 🥰 Thankyou for you review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een sieraad voor het leven

Een prachtig doosje, een lief persoonlijk kaartje, een snelle bezorgen en een ring waar ik mijn ogen niet vanaf kan houden. Wat een prachtig concept. Dit zal niet mijn laatste aankoop zijn.

1 de dezembro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

Bedankt voor je schitterende review! Hopelijk kunnen mogen we je vaker helpen met het vinden van bijzondere sieraden.🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel vriendelijk en snelle verzending

Donderdag besteld, vrijdag in huis! En wat een pareltje!

Los daarvan, nooit is iets te veel voor hen. Ik stel regelmatig vragen die niet altijd tot een aankoop leiden. Toch krijg je steeds supersnel reactie!

Fijne mensen achter MA!

25 de novembro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

Wauw bedankt voor je mooie complimenten! We helpen je graag! Bedankt voor je review 🥰❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wederom een páreltje van een ring…

Wederom een páreltje van een ring gescoord! Nog mooier dan op de foto en super snel binnen. Thanks again💕

26 de novembro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

Wat fijn te horen dat de ring zo goed bevalt! Graag gedaan en bedankt voor je review! 💕

Heel blij met mijn ring

Heel blij met mijn ring. Ontzettend professionele en snelle service. Dank!

9 de novembro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

Fijn om te horen dat de ring en onze service zo goed is bevallen, bedankt voor je review! ❤️

Topservice

Wat een topservice! Vriendelijke en snelle reactie op mijn vragen, waarin meegedacht werd met mijn wensen.

7 de novembro de 2022

Wat een ontzettend mooi compliment! Bedankt voor je fijne review 🥰

uitstekende service

Na contact te hebben opgenomen over een eerdere bestelling erg netjes en vriendelijk geholpen. Product en service van bijzonder goede kwaliteit.

8 de novembro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

We zijn blij te horen dat zowel onze producten als onze service goed zijn bevallen. Bedankt voor je fijne review! 🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Amazing jewels and reliable company

I bought a beautiful vintage ring from Menina and I am so happy with it. The ring is exactly like in the pictures (actually even more beautiful when wore) and I experienced the most amazing customer service experience.
I wrote them on Instagram to get some information and they were always super fast in answering and always helpful. I also forgot to use the midseasonsale discount when I bought my ring and I simply sent a message. In a couple of day I got refunded for the difference. The delivery was also very well arranged. The package came on time and I had to sign the receipt. Immediately after I got an email that the ring was delivered. The jewels are extremely beautiful and the service impeccable. I think I will buy something again very soon.

2 de novembro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

It's amazing to hear that you are happy with your beautiful ring 🥰 Thankyou for you review!

Mooie sieraden

Heel fijn en snel contact gehad met de klantenservice omdat ik twijfelde over een aantal ringen. Uiteindelijk een keuze gemaakt en een bestelling gedaan. Dit werd netjes geleverd en de ring is echt heel mooi! Klein minpuntje was dat er viezigheid aan de binnenkant van de ring zat, dit was met een tandenstoker weg te krijgen, maar misschien een tip om hier op te letten. Dan waren het vijf sterren geweest.

27 de outubro de 2022

Resposta da Menina Amsterdam

Wat fijn om te horen dat de ring en onze service zo goed is bevallen. 😊 Daarnaast bedankt voor de tip, hier zullen we zeker op letten!

Top!

Wauw, wat een geweldige ervaring om een ring te kopen bij Menina-Amsterdam. Alleen maar lof voor de professionele en tegelijk persoonlijke touch! Vol trots ga ik mijn vintage ring dragen!

26 de outubro de 2022

Wat een ontzettend mooi compliment! Bedankt voor je fijne review 🥰