Had the best experience! 🙏🏻✨Very friendly people and amazing fast service! I was well informed about the status of my repair and cost, I could not be happier! Shoutout to Technician Emil 🫶🏻
Veja o que dizem as avaliações
Efter problemer med reparation af min Surface Laptop Book 2 skrev jeg et kritisk indlæg vedrørende min oplevelse af Mentechs behandling af mit ønske om at få maskinen repareret . Dette afstedkom en... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Mentech er, som de eneste i Danmark, autoriseret reparatør af både Apple og Samsung. Vi udfører reparationer på produkter som PC, iPhone, Mac, og Samsung Galaxy. Reparationer klar inden for 24-timer.
Informações de contato
Hovedvejen 9, 2600, Glostrup, Dinamarca
- 70 66 66 01
- salg@mentech-eco.dk
- mentech-eco.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Had the best experience
Shoutout to Technician Emil 🫶🏻
Jeg skrev tidligere en kritisk…
Jeg skrev tidligere en kritisk anmeldelse fordi jeg var skuffet over at en vare jeg havde bestilt blev annulleret selvom den stod som tilgængelig. Men efter en god og ærlig samtale med Kristian som virker som en reel og engageret person fik jeg en grundig forklaring og det ændrede mit syn på sagen.
Alle virksomheder kan løbe ind i udfordringer men det virker tydeligt at Kristian gør sit bedste for at drive en ærlig og ordentlig forretning. Derfor vil jeg gerne give denne opdaterede anmeldelse for at bidrage med et mere nuanceret billede.
Anmeldelse Inden jeg har modtaget…
Anmeldelse Inden jeg har modtaget pakken.
Jeg bestilte en pakke fra en uge siden. Og der stod det tog 1 til 3 hverdage. Jeg har ikke fået den endnu🧐
Den bedste telefon butik
Jeg var ude i mentech for købe en iPhone. Sælgeren var så flink at hjælpe mig med finde den rette iPhone som passer til mine behov. Så havde de en iPhone 15 hel ny til 3899kr så den købte jeg med det samme. Og de andre telefoner de har er også billige. Kan varmt anbefale Mentech til dem som vil have en top telefon til små penge. Tak Mentech 🙏🏼😊
Unprofessional communication
Unprofessional communication, they were appointed to repair my dryer by Hisense-Elgiganten, the response was so delayed, and they never even acknowledged Elgiganten that it was decided to get the replacement instead of reparation.
The mail trail is never the same, unacceptable unprofessional gesture, I believe intentionally followed to distress customer.
Lave priser og hurtig levering
Fandt dem via pricerunner i forsøg på at finde en god pris på en iPhone 15, prisen var pænt meget under andre så var lidt i tvivl om det kunne passe, men modtog en næsten ny tlf og den havde kun været opladt 33 gange, levering var dagen efter, så en varm anbefaling herfra.
Virkelig fin iphone 15
Virkelig fin iphone 15, havde kun været opladt 10 gange og prisen var 2000 kr under hvad jeg kunne finde den til andre steder.
Levering gik hurtigt da jeg modtog den dagen efter.
Var ikke i forbindelse med kundeservice, så ved ikke hvordan den er, men er super godt tilfreds.
rep af Surface Book 2 under behandling
Dette afstedkom en opringning fra firmaet, hvor nye toner og imødekommenhed mht at afhjælpe mit problem med tastaturet får mig til at trække min kritik tilbage . Dermed retableres den tillid jeg i øvrigt har haft til firmaet gennem flere tidligere besøg og reparationer
Could be better - but improvements are underway
On the 19th of September I made an order in the online webshop for an Apple Watch. Unfortunately, due to some technical errors, the order did not go trough and my payment got stuck in a loop. It took a bit of time and some calls to the customer service to have the order refunded, but in the end it went trough. What surprised me is a call from the owner trying to understand what went wrong and follow-up after this happened - explaining what went wrong from their side and understanding the experience I had as a customer. Even though I ended up buying the product elsewhere, I can definitely see that they are trying to improve the e-shop. Maybe in the future, we can try again.
Købte en brugt iPhone 12
Købte en brugt iPhone 12 - Og den lever 100% op til forventningerne.
Ca 24 timer efter var den fremme.
Der var så et forkert ladekabel med, så jeg ringede op og Romeo og jeg fik en kort snak - og et nyt kabel er på vej.
Super service, hurtig respons - Ikke en finger at sætte på det.
Hold jer væk
Opdatering: Er efterfølgende kontaktet af firmaet da der var sket en fejl internt hos dem. Der er nu rettet op på ordren, så alt godt igen.
Hold jer væk. Købte et brugt (og snavset) Apple Magic tastatur, som viste sig at være en gammel model ift. hvad der var skiltet med på deres hjemmeside. Efter adskillige rykkere om returnering har de stadig ikke svaret.
Skulle købe et panzerglass til 129kr…
Skulle købe et panzerglass til 129kr tager ud i butikken så koster det 199kr pludselig og så ikke samme indpakning som billed ringe service.
Top service!
Jeg føler mig godt behandlet
Jeg føler mig godt behandlet
Charlotte
Reperation af Samsung Z3 fold
Henvender mig midt i December 21 med en revnet skærm på min nye galaxy3 fold jeg får at vide de vil kontakte mig når de har reservedelene og der er en tekniker der kigger på den for at være sikker på hvad de skal bestille, da vi når start februar og der ikke er sket noget kontakter jeg dem, de er lidt flove det var nok havnet i glemme bogen,de lover at kommer igang ca 1 uge vender de tilbage der mangler nogle ting fair nok, der går ca 10 dage tingene er på vej , jubii ca 3dage nu var det hele der og jeg kunne komme forbi(Glostrup) så vil ordne det forvent ca 2-3timer,jeg kommer derind de tager den ind bagved ca 5min.efter kommer de ud igen de havde ikke fået frontskærmen ,det er den der hele tiden har været revnet DOO ,nå de beholder den et par dag senere skærmen er kommet ,da de begynder at skifte skærmen vil de opdater den ,mainboard svare ikke, nyt mainboard man roder helt frem til 1930 en aften stadigvæk problemer ,d.11/3 ringer de nu er den klar, jeg køre ind(fra Holbæk) for at hente den d.14/3 kommer der ind og får at vide der lige 30-45min. Så er den klar, hvorfor melde de den klar d.11/3. Prøv at spørger om jeg føler mig grin, jeg vil også rette henvendelse til Samsung omkring dette forløb.
Torben Bjorholm
anbefaling til mig selv om at komme…
anbefaling til mig selv om at komme igen en anden gang.
Super god service og information om en…
Super god service og information om en stærk gamer PC af Mikkel hos mentech i Glostrup. Vi kommer helt sikkert igen.
Venligt, dygtigt, anbefalelsesværdigt…
Kom tilfældigt i butikken og fik venlig, ligefrem og fuldt forståelig forklaring om diverse pc produkter til bestemt formål. Intet pres for køb, rigtig god tid til min uvidenhed. Fik dagen efter komplet hjælp til opstart af den pc jeg købte. Den bedste overraskende oplevelse jeg har haft med it -ever. Ros, anerkendelse og anbefaling til mig selv om at komme igen en anden gang.
Købte en telefon med defekt skærm
Skidt oplevelse med køb og kundeservice. Jeg er efterfølgende blevet opsøgt telefonisk med henblik på at forbedre kundeoplevelserne fremadrettet.
Fastfrossen IPhone skærm
Min Iphones skærm var fastfrossen efter en natlig opdatering og jeg kunne overhoved ikke trykke på skærm når jeg ville ringe/modtog sms med mere
Kontaktede i første omgang Apple Support og fik vejledning over tlf om hvad jeg skulle gøre samt fik at vide at min mobil nok ville miste al data og skulle nulstilles
Jeg gjorde alt hvad Appel havde anbefalet men intet hjalp
Spurgte dem hvor jeg kunne gå hen og få fysisk hjælp da jeg ikke har et spor forstand på det
Mentech blev anbefalet og jeg ringede igår og fik lov at komme efter job
Teknikeren har magiske fingre 😉)og fik vækket min skærm igen jubi 🙏🙏🙏🙏
Den unge mand i receptionen tog sig tid at forklare mig diverse anbefalinger ang mobilens hukommelse trods der var kø bag mig
Den unge mand forklarede det i et sprog jeg forstod
Super super service 👍
Vil klart anbefale jer til familie og venner og kommer gerne igen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.