Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik mit smartwatch fikset hos Mentech af en tekniker ved navn Emma. Hun var hurtig til at få uret fikset. Kundeservicekvaliteten var meget god, både hos tekniker Emma og værkstedet som helhed... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Martin for at gå hele vejen da vi ved et huskøb havde fået en robotplæneklipper med i handlen. Problemet var blot at den var låst til den tidligere ejers app og konto som var blevet slett... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Assistência Técnica de Informática
  2. Serviço de Conserto para Equipamentos Audiovisuais
  3. Serviços e Manutenção de Computadores
  4. Oficina de Conserto de Eletrônicos
  5. Oficina de reparos de celulares
  6. Serviço de reparos de telefones

Escrito pela empresa

Mentech udfører reparationer, og service på alt IT udstyr. Vi er som de eneste i Danmark autoriseret af bl.a. Samsung, Acer, Lenovo, Motorola, Asus, Dreame, Gorenje, Hisense, Asko, Huawei og mange flere, og vi tilbyder reparationer både inden, og uden for garanti. Ved reparation hos Mentech bevarer du en eventuel garanti igennem producenten, reparationer udføres af certificerede teknikere, med originale dele. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, og oplev danmarks bedste service

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 43% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dyrt, ikke til at stole på, lange udsigter

De brugte flere uger på at reperare min telefon. Først da jeg tager kontakt for at spørge om en update, fortæller de mig de mangler min pin-kode for at komme igang med opgaven. Da telefonen kommer tilbage er der er et tydeligt gab mellem skærm og telefon, hvilket gør telefonen ikke længere er vandtæt. Jeg orker ikke at tage kampen med dem og accepterer det bare. Da telefonen skal igennem samme reperation 1½ senere vil de ikke reperare den på deres garanti, som ellers er 2 år. Ydermere vil de have næsten det dobbelte af hvad reperationen ville koste ved et andet værksted. Kan ikke anbefales.

15 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik mit smartwatch fikset hos…

Jeg fik mit smartwatch fikset hos Mentech af en tekniker ved navn Emma.
Jeg fik jævnligt sms-beskeder med statusopdateringer på min reparation.
Beskederne var både brugbare og venligt skrevet. Det link jeg fik til deres status-side var også brugbar.

Jeg fik også en personlig besked fra min tekniker, der spurgte om produktet virkede som ønsket, eller om fejlen var opstået igen. Rigtig værdsat 👍

16 de abril de 2026

Hej Jacob,

Mange tak for din fine feedback – det er utrolig dejligt at læse om din positive oplevelse hos os.

Tak til Martin og Mentech

Problemet var blot at den var låst til den tidligere ejers app og konto som var blevet slettet.

Det blev fikset og nu er græsset ikke længere en halv meter højt 😎

16 de abril de 2026

Hej Stig,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg sendte min under et år gamle…

Jeg sendte min under et år gamle Samsung Galaxy Z Fold 7 ind til Mentech, da inderskærmen pludselig flækkede tværs over i midterfolden. Dette er en meget velkendt svaghed og produktionsfejl ved Samsungs foldbare telefoner, som jeg også har oplevet på mine tidligere Fold-modeller, hvor det uden problemer er blevet dækket af garantien.

Til trods for at telefonen er underlagt Købelovens formodningsregel, valgte Mentech og Samsung at afvise min garantireklamation. Deres undskyldning var et lille, ubetydeligt kosmetisk mærke helt ude i kanten af skærmen, som de påstod var en "trykskade", der havde forårsaget bruddet. Telefonen og skærmen fungerede dog upåklageligt på trods af dette lille mærke, lige indtil skærmen pludselig flækkede i folden. Det er tydeligvis bare en utrolig nem og gennemskuelig måde at smyge sig uden om deres garantiansvar på.

Oven i hatten gav de mig et decideret ublu prisoverslag på knap 7.000 kr., hvis jeg selv ville betale for reparationen. Til sammenligning tager andre anerkendte reparatører 5.800 kr. for præcis samme udskiftning. Da jeg bad dem matche prisen, hvis de ville beholde opgaven, var der ingen hjælp at hente.

Min oplevelse er, at Mentech blindt kører efter stive manualer for at lade kunden betale for producentens fejl, og derefter forsøger at score en klækkelig overpris for at løse problemet.

Jeg endte med at afvise deres tilbud og bede om at få min telefon retur. Jeg kan bestemt ikke anbefale Mentech. Stå fast på jeres rettigheder, og indhent altid priser fra andre værksteder, inden I lader jer spise af med deres standardafvisninger og vanvittige priser.

15 de abril de 2026

Hi Christian,

I’m sorry to hear that our service did not meet your expectations. I would like to look into this further and address your concerns.

Could you please send an email to feedback@mentech.dk , and we can look over this with our team?

Thank you for bringing this to our attention.

Best regards,
Fredrik
Mentech A/S

Hurtig og venlig service

Fra første kontakt, var der hurtig og meget venlig service.

14 de abril de 2026

Hej Vanessa,

Jeg fik min ThinkPad repareret

Jeg fik min ThinkPad repareret under garantien hos Mentech lige ved dets udløb. Jeg fik fat i Pawel, som var super hjælpsom. Ved udlevering af bærbaren kunne jeg se, at touchpad var helt i højre side af "hullet", så der var et stort gab i venstre side. Det fik de løst på stedet, imens jeg måtte vente lidt. Teknikeren ved navn Dennis kom endda ud og justerede den sammen med mig, da det ikke var så nemt at ramme rigtigt (Lenovos design kunne være bedre her). Hvis du skal have noget repareret kan jeg varmt anbefale Mentech.

14 de abril de 2026

Hej Philip,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en god oplevelse behagelig…

Det var en god oplevelse behagelig person

7 de abril de 2026

Hej Pia,

Det var rigtigt nemt

Det var rigtigt nemt, at oprette en garantisag på min
Samsung Galaxy Z Flip 5. Fik en postnord label på mail.
Der gik 11 arbejdsdage så havde jeg min telefon igen og alt virker som det skal, så jeg er glad

11 de abril de 2026

Hej Ole,

Professionel og effektiv reparation

Jeg havde for ganske nylig problemer med mine Galaxy Buds3 Pro idet der ikke længere kom lyd ud af den venstre. Jeg indleverede dem derfor til Norlys der så igen indleverede dem til reparation hos Mentech.
Kort tid efter fik jeg den første og meget informative besked fra dem om reparationen af mine Buds3. Under hele processen holdt de mig opdateret om reparationen. Det kan jeg rigtig godt lide. Men jeg var nu egentlig også fuldstændig sikker på at mine Buds3 var i gode og professionelle hænder. Meget betryggende for mig at vide at der her er tale om en virkelig professionel virksomhed der med tydelig stolthed sætter en stor ære i at udføre det nødvendige arbejde. Nu er de så blevet returneret til butikken der også lige netop har givet mig besked om at jeg kan afhente dem. Jeg glæder mig til igen at kunne bruge dem.
Derfor kan jeg med denne positive oplevelse give dem fem stjerner, samt mine varmeste anbefalinger.
Mange tusind tak til både Diana og Simon hos Mentech A/S.

4 de abril de 2026

Hej Lars,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wael fra Mentech

Vi havde problemer med en opvaskemaskine som var omfattet af garanti. Maskinen gav nogle usædvanlige problemer og vi havde derfor aftale med Mentech ad flere omgange, med 2 forskellige teknikere. Den ene overholdt ikke en aftale med os - derfor kun 4 stjerner. Den anden, som hedder Wael, havde vi mest kontakt med, Han alene, sammen med sin medhjælper - de 2 kunne alene trække 5 stjerner. De var ekstremt behagelige og holdt aftaler - og slutteligt løste de problemet med maskinen. Tak WAEL.

1 de abril de 2026

Hej Morten,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var et godt forløb fra start til…

Det var et godt forløb fra start til slut.

Mentech informerede løbende undervejs, så jeg hele tiden kendte status på min reparation. Det gik relativt hurtigt og alt har virket upåklageligt siden.

Alt dette står også i slående kontrast til Huawei, hvor min skærm er fra. Det var tæt på umuligt at få klare svar fra dem og de ville ikke dække et ødelagt motherboard, som gik i stykke en ugen efter garantien udløb.

Det er sidste gang, at jeg handler hos Huawei, men ikke sidste gang, at jeg vil bruge Mentech.

25 de março de 2026

Hej Tue,

Flawless experience

Flawless experience, recommend!

15 de janeiro de 2026

Hej,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Redning af mega dyrt TV, netop røget ud af garanti

Efter lang dialog med Samsung Support for at få bestilt noget service/reparation som virkede ret svært at få selvom vi gerne ville betale da TV blot er 2½ år gammelt, men derfor udenfor garanti og reklamation.

Til al held valgte en supporter i strømmen af mails frem og tilbage at nævne Mentech som mulighed nu jeg ikke søgte gratis hjælp.

Det blev til den vildeste og mest positive oplevelse i mange år. Et er at der kom ret hurtig professionelt svar og høj fleksibilitet. Enhed blev sendt ind til dem og vores kontakt havde på forhånd bestilt stump hjem fordi jeg havde accepteret at der var risiko for at noget andet var dødt. Samme dag som enhed landede hos dem så ringede Pawel og fortalte at nu var det reppet, vi talte lidt frem og tilbage for uden TV/Skærm kunne han ikke teste, men fandt et andet TV hvor stik passede og det famøse "klik" kom. Fredag eftermiddag landede kassen og i weekenden hængte vi TV tilbage på sin plads.

Klasse oplevelse og udgiften var mere end acceptabel når man tænker på den service og hastighed som de valgte til yde her, hvilket de sikkert gør altid.

20 de março de 2026

Hej Kim,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været en god oplevelse med at…

Det har været en god oplevelse med at min tlf fungerer igen det er ikke sidste gang jeg bruger jer

23 de março de 2026

Hej Stine,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Glad for reparation og tips til opvaskemaskine

Jeg havde besøg af en virkelig behagelig tekniker, Mohammed - han både reparerede min opvaskemaskine, ringede ca 1/2 time før ankomst og gav mig gode tips til min fremtidige brug af maskinen.

12 de março de 2026

Hej Anette,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og effektiv rep af asko vaskemaskine

Det var en rigtig god håndtering af rep på vores asko vaskemaskine. Kilerem sad lidt skævt på bagsiden. God og hurtig service, venlig, professionel og dygtig teknikker.
Alt fungerer perfekt nu, så varm anbefaling herfra.

17 de março de 2026

Hej Charlotte,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Arrogante folk på verkstedet som ikke…

Arrogante folk på verkstedet som ikke følger forbruker loven. Svarer med samme svar som ikke omhandler faktisk feil og nekter å sjekke meldt feil.

16 de março de 2026

Hi Mikal,

Could you please send an email to feedback@mentech.dk
with a few additional details, including the service number you received? This will allow me to review your case thoroughly and get back to you with a proper response.

Thank you for bringing this to our attention.

Best regards,
Fredrik
Mentech A/S

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Service i butikken (Glostrup)fremragende; kommunikation før noget mangelfuld

Fantastisk service i butikken i Glostrup: meget venlig og imødekommende modtagelse; et forsøg på stedet på at løse mit problem (glemt adgangskode) og efterfølgende hurtig og effektiv hælp fra en tekniker ("ude bagved"). Jeg fik endda lidt rabat da forsikringen ikke dækkede.

Forud for ankomst i butikken havde jeg forsøgt at komme i kontakt med firmaet via sms og mail - der er ikke noget telefonnummer) - da det ikke fremgik tydeligt om jeg skulle oprette en sag inden jeg tog derud. Sms'en sendt fredag aften og mailen sendt mandag morgen blev først besvaret samtadigt med at jeg ankom til butikken. Jeg valgte at oprette en sag hjemmefra da jeg ikke havde hørt fra dem, og modtog en sms med besked om at en mail med oplysninger om hvad jeg så skulle gøre, netop var afsendt. Den modtoges samtidigt med den anden mail og sms'en.
Derfor kun 4 stjerner. Men jeg vil afgjort bruge firmaet igen hvis behovet opstår.

9 de março de 2026

Hej,

// Fredrik – Mentech A/S

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais