Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice! Da min ene støvle desværre gik i stykker, og modellen var udgået, var der ingen problemer med at få penge retur inden for få dage. Og selvfølgelig købte jeg så en anden - næsten ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et par støvler. Hurtig levering, ingen problemer med at bytte støvlerne til et par der var et nummer større. Pengene for det første par støver, blev retuneret efter 4 dage👍 En god oplevelse... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin hjemmeside, let og overskuelig, meget hurtig levering. Der ville være én stjerne mere, hvis ikke at den yderste rem blev monteret så langt fremme. Den sidder et generende sted så jeg ikke kan brug... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God reklamationsbehandling! Efter 1½ års brug knækkede et par af snørestropperne på mine vandresko, og Merrell gav pengene tilbage, hurtigt og uden diskussion. De laver i øvrigt nogle fantastiske van... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Escrito pela empresa

Udendørs fodtøj til mænd, kvinder og børn. Vandrestøvler, løbesko & mere - perfekt til alle dine udendørs eventyr. Fri levering ved køb over 599,-

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Kan anbefales.

27 de setembro de 2024

Hej Jette

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på både ris og som i dette tilfælde ros.

Vi ønsker dig en rigtig god mandag.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Forsåvidt tilfreds men ikke med hensyn…

Forsåvidt tilfreds men ikke med hensyn til returbetaling
skoene var lige smalle nok og skulle byttes ,returneret d 2/10-24 og nu er det d 8/10 og ingen penge endnu det
Er ikke godt nok. Jeg kan nemlig ikke købe andre sko
før jeg har modtaget returpenge. Er gammel pensionist
så jeg har ingen penge at undvære
Mvh Jette f

23 de setembro de 2024

Hej Jette

Tak for din anmeldelse. Vi tager alt feedback til os så vi kan gøre det endnu bedre i fremtiden. Vi beklager det har taget for lang tid med din refundering. Jeg kan se vi i dag kl. 11.18 har modtaget din pakke på vores lager. Du skulle dermed gerne have pengene inden for 5 bankdag - det går ofte hurtigere dog.

Jeg håber vi kan få lov at imponere med vores levering og returnering en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog et par fuldstændigt fantastiske…

Modtog et par fuldstændigt fantastiske Moab speed i dag, man kan mærke kvaliteten lige så snart foden ryger i 10/10.

Hurtig levering og god pris også

24 de setembro de 2024

Hej Sebastian

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre Merrell lever op til sit ry om komfortable sko i høj kvalitet.

Vi ønsker dig en rigtig god dag

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

No quality control

I received a product that was sent without quality control. there was a tear in the crotch of the shoe, I returned it back and for this I will be charged for the amount to be refunded! Why should I suffer the company's mistake? It does not suit Merrell to have both a defective product and a deduction.

14 de setembro de 2024

Hi Zeki

I am very sorry for this bad experience you have had with our Merrell product. Unfortunately mistakes happen and we would very much like to correct it. We are sorry that you have not reached out to us before shipping the parcel back to us. Not only would we be happy to refund you for your full amount and credit you with some good will but it could also have been handlet much more efficiant.

Had you gotten in contact with us we would of course have helped you to the best of our ability. But this is the first time we are hearing from you so it is very hard to take your review seriously as it does not reflect how to handle cases like this.

I would love to help you in this process and make sure you get a pair of Merrell shoes that live up to our reputation. You can get in contact with us via: Shop@merrell.dk. Here we will do everything in our power to help you out.

I wish you a great day and look forward to hearing from you on our customer care team.

All the best

Fantastisk service

Fantastisk service, fede sko og lynhurtig levering!

12 de setembro de 2024

Hej Christina

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på ris og roser.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bedste skor jeg købt i lang tid helt…

De bedste skor jeg købt i lang tid helt sikkert!

13 de setembro de 2024

Hej Michael

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre skoene lever op til deres ry.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

/ Team Bundgaard

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har efterhånden købt et par merrell sko…

Har efterhånden købt et par merrell sko nu og kan ikke forstå at jeg engang har gået i andet.

De er behagelige og giver lige 2 cm på højden, hvilket heller ikke er dårligt.

18 de setembro de 2024

Hej Pivert

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på den. Behagelighed er en af vores top prioriteter.

Vi ønsker dig en rigtig god dag

Fantastiske sko

Fantastiske sko - ville købe igen. Super god ankel støtte og behageligt design.

3 de setembro de 2024

Hej Cecilia

Tusinde tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Super fede sko

Super fede sko, der sidder godt på foden.
Jeg er meget glade for mine Speed Solo.

Levering var også hurtig.

31 de agosto de 2024

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre både sko og levering var en god oplevelse.

God oplevelse igen

God oplevelse igen

21 de agosto de 2024

Hej Dan

Tak for din anmeldelse og godt at høre kvaliteten af vores brand er vedvarende.

Helt okay handel

Helt okay handel - godt produkt

21 de agosto de 2024

Hej Niels

Tusinde tak! Vi er glade for at høre både handel og produkt var godt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I har være meget forstående overfor…

I har være meget forstående overfor bytte af sko og I sendte penge retur så vi kunne købe nye og derefter sende de gamle sko retur
tak for tilliden

22 de agosto de 2024

Hej Anette
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at kunne hjælpe.
Rigtig god dag til dig.

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering. Dejligt at returlabels er vedlagt.
I øvrigt var 2 af de par jeg fik tilsendt lige det jeg ønskede.

12 de agosto de 2024

Hej Thomas

Det er vi glade for at høre. Vi ser frem til at kunne hjælpe med dine funktionelle fodtøjsbehov i fremtiden.

Dbh.

Hurtig levering af herresko

Hurtig levering af herresko, som desværre ikke passede. Sende dem retur og fik pengene på min konto efter få dage

29 de julho de 2024

Hej Henning

Tusinde tak for din fine anmeldelse og feedback. Ked af at høre skoene ikke passede men glad for at høre hele processen herom var gnidningsfri.

Dbh.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I am still waitinggggg

I am still waitinggggg
I am waiting an answer for a defected shoes never used from 4 years.
4!
Never had a solution
Never used the shoes.

12 de agosto de 2024

Hi

Sorry to hear about your bad experience. I have asked for more information on your order so I can better assist you.

Kind regards

25 de julho de 2024

Hej Kirsten,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Med venlig hilsen,

Jacob fra Merrell

Alt som lovet

Alt som lovet. Hurtig levering. Skoenes gode kvalitet kender jeg allerede.

30 de julho de 2024

Hej Birgit,

Tak for din anmeldelse! Godt at vide, at alt levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med både levering og kvalitet.

Med venlig hilsen,

Jacob fra Merrell

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais