Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Steakmessen in de Black Friday sale gekocht, 10 dagen niks gehoord, niks geleverd. Mail gestuurd, zouden vandaag of morgen opgestuurd worden. Vandaag mail dat ze de messen iet meer hebben en niet wete... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had een beetje pech met mijn prachtige Ken Onion CRKT mes: de kogellager was kapot en daardoor was het mes total loss. Helaas was het mes niet meer te verkrijgen, maar Pieter van CS wist nog wel een... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de recreação

We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

3 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ben uiterst tevreden

Ben uiterst tevreden
Bij bestellen via internet ging het om eea reden niet goed. Daarom gebeld.
Kreeg iemand aan der lijn die ik wel maar zij mij niet kon verstaan.
Ze vroeg mij om terug te bellen. Dit gedaan tijdens dit gesprek kon ik ineens wel via internet bestellen.
Mes werd keurig en in goede staat geleverd

28 de fevereiro de 2021

Goede service.

Ben erg tevreden over de service Want ik had hoofdletters vergeten in te vullen voor een gravure op het mes wat ik besteld had. Binnen een paar dagen na mijn bestelling werd ik erover gebeld en gevraagd of ik het wel goed had doorgegeven dat had ik dus niet en werd direct aangepast en 2 dagen later was mijn pakketje al thuis.

25 de fevereiro de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Feedback

Positief:
De messen die ik hier heb besteld zijn hartstikke mooi. Gigantisch assortiment. Gravure ook mooi gezet. Klantenservice nam vrij snel op toen ik een vraag had. Al een aantal keer over de jaren heen besteld, zou hier zeker vaker messen bestellen. Aanrader.

Negatief:
Een aantal jaar geleden heb ik ook een resencie geschreven en geen 5 sterren gegeven. Dit was o.a. omdat de mobiele versie van de site niet goed werkte wanneer je de telefoon kantelt. Kort daarna ben ik gebeld of ik mijn recensie naar 5 sterren wilde veranderen, omdat ze altijd 5 sterren krijgen. Vond dat niet heel eerlijk.

Kort geleden heb ik ook een messen setje besteld met een "rainbow" coating. Prachtig setje, gravure ook heel goed gezet. Maar toen die binnen kwam zag ik dat er op de doos "WARNING Cancer and reproductive harm P65warnings" stond. Ik had graag van tevoren willen weten dat de coating kankerverwekkend is. Dit is niet aangegeven op de site. Zodra ik een review/waarschuwing wilde schrijven, crashte de mobiele webpagina en zag ik alleen maar cijfers en letters. Dat kan beter.

Kortom, zo heb ik het ervaren:

prima assortiment

mooie gravure

klantenservice benaderd je hoe dan ook snel

wat technische minpunten

uiteraard de klant benaderen of die zijn review wilt veranderen niet helemaal ok.

22 de fevereiro de 2021
Avaliação não solicitada
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles prima in orde en netjes geleverd

Alles prima in orde en netjes geleverd. Verzenden mag wel wat sneller. Na ontvangst van de zgn track and trace code duurt het nog 2 dagen voordat het pakket bij post NL is. En dat is lastig plannen als je het pakket aan de deur wil aannemen op je vrije dag.

22 de fevereiro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Levering ging wat moeizaam.

Levering ging moeizaam, maar uiteindelijk snel en correct na een telefoontje én een mail. Had beetje pech met de medewerker aan de telefoon die echt niets nuttigs kon vertellen en achteraf ook verkeerde info bleek te hebben gegeven.
Meneer vertelde dat het pakketje diezelfde dag zou worden verstuurd maar dat bleek pas 2 dagen later na een nieuw bericht van mij.
Allemaal wat knullig maar verder oké

21 de fevereiro de 2021

Zeer goed

Heel goede service, snelle levering, goede producten en goede prijzen. Zeker een aanrader

20 de fevereiro de 2021

Eind goed, al goed

Fijne karambit ontvangen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering ging even mis, omdat juiste toevoeging huisnummer niet was ingevuld. Ben snel en goed geholpen door de klantenservice en heb mijn bestelling alsnog snel binnengekregen. Ik ben heel tevreden!

Levering zoals het hoort

Levering zoals het hoort. 1 Product uit mijn bestelling was even niet voorradig maar daar kreeg ik keurig bericht over. Na een paar dagen wederom info en de vraag of een deellevering gewenst was.

Top winkel!!

Top winkel
Heb 3 maal een product besteld op deze website twee daarvan zijn snel gekomen. Het andere product kwam een tijd later op de site stond dat het product 2 tot 5 werkdagen Levertijd. Maar het kwam er later op neer dat dat kan betekenen dat het product op dat moment niet leverbaar is ik had dus contact opgenomen met deze winkel en kreeg al snel antwoord en het is uiteindelijk wel goed gekomen. Verder is er een optie voor het graveren van messen waardoor ik een mooi persoonlijk cadeau aan mijn vader kon geven. Al met al is dit een duidelijke webwinkel met een breed assortiment en een duidelijke website.

Ik zal zal zeker nog iets bestellen hier en ik raad het ook aan voor mensen die een mooi mes zoeken of voor mensen die messen verzamelen.

17 de fevereiro de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.