Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. Avaliações 243

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Since meeting Dirk and the team when we were working in Holland in 2021, they have never once let me down, fast service, quick replies and great prices and product range 6 stars!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behulpzaam bij het zoeken naar naar het juiste materiaal voor de job alsook correcte en snelle levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er wordt door Dirk v/d Pol Kok uitstekend advies gegeven over de producten en nieuwe producten. Dirk komt regelmatig langs om te informeren en adviseren. Erg tevreden over de producten welke g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een kleine communicatiestoring een verkeerd product ontvangen, jammer want er was spoed bij. MAAR binnen 2 dagen het juiste product ontvangen op een manier die ik nog niet vaak heb meegemaakt!!! N... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Distribuidora de ferramentas
  2. Fornecedor de Equipamentos para Construção
  3. Fornecedores do setor metalúrgico

Metaaltechniek is een technische groothandel die zich onderscheidt met de kennis van het schuur- en slijpproces. Wij helpen bedrijven om dit proces te optimaliseren en zo op arbeidskosten te besparen. Hiervoor leveren wij diverse kwaliteitsmerken schuur- en slijpmiddelen, (pneumatische) machines en PBM's om zo een onafhankelijk advies te kunnen geven. Wij leveren veel uit voorraad en bieden scherpe prijzen. Neem gerust contact op voor advies of meer informatie.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

243 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

snelle stipte levering waar mogelijk

snelle stipte levering waar mogelijk
degelijk verpakt

28 de abril de 2026

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat een mooie review, dankuwel! In ons magazijn zijn ze ook altijd erg blij als hun werk gezien en gewaardeerd wordt. We zorgen dat uw compliment op de juiste plek terecht komt!

Vriendelijke

Vriendelijke, vlotte verkoop

27 de março de 2026

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review! Als we nog iets voor je kunnen doen, horen we dat graag!

Supply Chain Manager

Fijne service en klant gerichte organisatie

2 de abril de 2026

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, precies die zaken benoemd die we zelf ook belangrijk vinden. We zijn blij met onze langdurige relatie.

6 star service

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wow, what a wonderful review! We're so happy with it! Here's to many more wonderful years of collaboration!

Snel geleverd

29 de janeiro de 2026

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, goede service en vooral het meedenken is wat wij als zeer prettig ervaren

27 de janeiro de 2026

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wauw, bedankt voor deze mooie review. Dat is ook precies waarin wij het verschil willen maken, dat meedenken. Fijn dat u dat ook zo ervaart!

Top!

Zoals altijd snelle verzending. Prima webshop met professionele kwaliteit artikelen.

8 de janeiro de 2026

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor dit mooie compliment! Laten we op dezelfde voet zo doorgaan!

snelle reacties

snelle reacties, complete levering/afhandeling

16 de outubro de 2025

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, Angelique. Daar zijn we blij mee. Laat het gerust weten als we nog zaken kunnen verbeteren.

Behulpzaam en meedenkend.

15 de outubro de 2025

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor de mooie review! We hopen dat de bewerkingen helemaal lukken met de gekochte producten!

Fantastische service

Fantastische service. Belletje of mailtje? En de volgende dag op de deurmat en dan nog in een stevige doos ook. Factuur volgt later; levering eerst.

16 de outubro de 2025

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat een mooie review, dank voor uw uitgebreide reactie en waarderen. Daar zijn we blij mee!

top zoals altijd

9 de outubro de 2025

Resposta da Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Dat is mooi om te horen, fijn! Bedankt voor deze mooie review!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.