Metal Makers Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een super ervaring met Metalmakers! De bestelling was snel binnen en netjes verpakt. Onze neefjes vonden het geweldig en eerlijk gezegd vonden wij het minstens zo leuk om er samen mee bezig te z... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super geweldige service bij Metal Makers. Pakketten zien er goed verzorgd uit en ben er zeer blij mee , problemen worden opgelost . Dus eigenlijk zijn er geen problemen , top bedrijf met mooie p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen december heb ik een mooi pakket besteld waar ik sindsdien af en aan met plezier aan heb gewerkt. Vorige week ontdekte ik dat er helaas een aantal onderdelen ontbraken. Nadat ik hierover via... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stevige kwaliteit met goeie afwerking/plan waardoor je niet teveel zit te sukkelen met moeilijk toegankelijke vijsjes. Bij levering opgemerkt dat er een aantal onderdelen ontbraken maar dit werd ze... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de maquetes
  2. também em
  3. Auto-Montagem

Metal Makers is dé plek voor hobbyisten en modelbouwliefhebbers! Wij zijn gepassioneerd over het aanbieden van unieke en uitdagende metalen bouwpaketten die je creativiteit en geduld op de proef stellen. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan bouwpakketten in verschillende moeilijkheidsgraden, van realistische dieren tot gedetailleerde voertuigen en mechanische modellen. Of je nu een beginner bent of een ervaren puzzelaar, er is altijd een uitdaging die bij jou past. Metal Makers biedt bouwpakketten met uitdaging – daag jezelf uit met precisiewerk en ontdek de maker in jezelf, allemaal in DIY-stijl. Onze metalen bouwpaketten bieden niet alleen urenlang plezier, maar geven je ook de kans om iets tastbaars en indrukwekkends te creëren. Nadat je jouw model hebt geassembleerd, kun je het trots tentoonstellen als decoratie of zelfs besturen (bij sommige modellen met een afstandsbediening). Perfect als cadeau voor een dierbare of voor jezelf om van te genieten!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

91 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

55 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goede ervaring.

Vlotte levering goede prijs.
Bouwdoos met duidelijke bouwbeschrijving en kompleet.
Top product.

27 de novembro de 2025

Resposta da Metal Makers

Hi Henk, hartelijk dank voor je review! We zijn blij dat het allemaal bevalt en wensen je nog veel bouwplezier.

Groeten,

Mechanische stier, sprinkhaan

Snelle verzending, goede support achteraf.

27 de novembro de 2025

Resposta da Metal Makers

Hi Beny, we zijn blij dat je blij bent met je bouwpakketten en wensen je nog veel plezier met het in elkaar zetten!

Superleuk om te bouwen

Superleuk om te bouwen, kids vinden het leuk om te helpen en soms zijn een paar kleine handjes erbij wel handig. Ga zeker vaker bestellen.

29 de novembro de 2025

Hoi Michel,

Wat leuk om te horen, bedankt voor de positieve review! We hopen je graag weer terug te zien als klant, en voor kinderen hebben we natuurlijk ook altijd wat leuks in het assortiment :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Super slechte service bij incompleet pakket

Super slecht. Toegezonden pakket bleek na twee uur bouwen door kleinkind incompleet en had er begrijpelijk genoeg van. Retour gezonden. Willen pakket retour gezonden niet vergoeden vanwege kleine beschadiging door omdat deze moeilijk open ging en nu kunnen ze hem niet verkopen. Grote kwats. Alsof ze van een pakket die meer dan 300 onderdelen en 15 euro kost gaan uitzoeken wat ontbreekt voor weer verkopen.

26 de novembro de 2025

Beste Jaap,

Jammer om te lezen dat uw ervaring anders was dan gehoopt. We willen graag wat meer context geven, zodat andere klanten een volledig beeld hebben van wat er is gebeurd.

Toen u ons meldde dat er een onderdeel ontbrak, hebben wij direct aangeboden dit kosteloos op te sturen. U heeft ervoor gekozen dit niet te willen ontvangen en het bouwpakket te retourneren. Hoewel onze voorwaarden aangeven dat retourkosten bij een bestelling onder de €50,- voor de klant zijn, hebben wij deze kosten uit coulance volledig voor onze rekening genomen.

Bij ontvangst bleek het pakket echter deels gebouwd en de verpakking beschadigd. Wij staan niet voor verspilling en de waarde van het bouwpakket speelt voor ons geen enkele rol in de afweging om iets wel of niet opnieuw te verkopen. Wel brengt het herstellen van de verpakking en het volledig demonteren van een begonnen model tijd en kosten met zich mee. Daarom konden wij in dit geval het aankoopbedrag niet restitueren.

We begrijpen dat dit teleurstellend is, maar we staan achter onze werkwijze en voorwaarden, die er zijn om voor alle klanten dezelfde service en duidelijkheid te bieden. Mocht u alsnog vragen hebben, dan denken we graag mee.

Alles is duidelijk

Alles is duidelijk, snel en op tijd

3 de novembro de 2025

Hoi Huub,

Bedankt voor je review! We waarderen dit enorm. We hopen je in de toekomst nog eens terug te zien.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit, goede service en leuke uitdaging

Veel plezier gehad met het bouwen van de sprinkhaan. Complex, maar daardoor een leuke uitdaging.
De onderdelen zijn echt van kwaliteit en worden geleverd in genummerde sorteer bakjes, wat het overzichtelijk en geordend maakt.
Toen bleek dat ik een onderdeel mistte waren ze goed bereikbaar en is dit zorgvuldig opgelost.
Erg goede ervaring! Zou zeker nog een set bestellen!

22 de novembro de 2025

Hoi Lars,

Ontzettend bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je het bouwen zo leuk en uitdagend vond. Op naar je volgende bouwavontuur!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle nalevering van ontbrekende onderdeeltjes.

Bij het controleren van alle onderdelen ontbraken er 2 kleine stripjes. Via e-mail contact gezocht en nog dezelfde dag bericht ontvangen dat de 2 onderdeeltjes gratis worden toegestuurd. TOP-service.

10 de novembro de 2025

Hoi,

Erg bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij je zo snel te kunnen helpen. Heel veel bouwplezier toegewenst!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Erg netjes verpakt en met extra bubbel folie er omheen. De verpakking ziet er al erg mooi uit en nu even wachten met maken want het is een december cadeau.

2 de novembro de 2025

Hoi Linda,

Bedankt voor je positieve reactie en veel plezier met het geven van jouw cadeau!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

netjes geleverd volgens afspraak.

netjes geleverd volgens afspraak.
alles is mooi verpakt

27 de outubro de 2025

Hoi Marco,

Bedankt voor je positieve review! We zien je graag terug voor je volgende bouwproject.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering van de producten en…

Snelle levering van de producten en goed verpakt.
Helaas miste er een paar onderdeeltjes.
Heb een mailtje gestuurd en ze hebben netjes de onderdeeltjes opgestuurd.
Top bedrijf. Zou hier zeker nog en keer wat bestellen

6 de outubro de 2025

Hoi,

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met Metal Makers en de service die wij bieden. Heel veel bouwplezier gewenst en we zien je graag terug!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Keurig verpakt.
Voor herhaling vatbaar!

21 de outubro de 2025

Hoi Jielies,

Wat goed om te horen, bedankt voor je positieve review! We hopen je gauw weer terug te zien.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pakket heeft slechte onderdelen!

Pakket heeft slechte busjes, fabricagefout. Positieve reactie gekregen en snel nieuwe busjes ontvangen.
Service bij onvolkomen heden is goed en voor vele bedrijven een voorbeeld hoe ze met gegronde klachten om moeten omgaan!

22 de outubro de 2025

Hoi,

We zijn blij om te horen dat onze oplossing is bevallen. Zoals gezegd staan wij 100% voor klantenservice en maken dit ook graag waar. Veel plezier nog met het bouwen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet te assembleren

De kwaliteit van de producten is erg slecht. Veel plastic, nauwelijks te assembleren en veel typfouten op de verpakking.

15 de outubro de 2025

Hoi Jasper,

Jammer te horen dat het bouwpakket niet aan je verwachtingen voldeed. Dit specifieke pakket is één van onze kleinere modellen, waardoor het relatief wat meer kunststof onderdelen bevat dan onze grotere metalen sets.

Het formaat helpt dan natuurlijk ook niet met de montage (of maakt het juist uitdagend, net hoe je het bekijkt). We nemen je opmerkingen serieus en kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Hopelijk tot ziens voor een van onze vele andere bouwpakketten met veel meer metaal!

Snelle en goede service

29 de setembro de 2025

Hoi Ferry,

Nogmaals bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat alles naar wens is, daar doen we het voor.

Waar voor je geld

Waar voor je geld, erg mooi bouwpakket.

3 de outubro de 2025

Hoi Gaya,

Dankjewel voor je review, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met je creatie.

Goede en snelle service

Goede en snelle service.
Onderdeel miste ik, werd nabezorgd via de post. Ik kan weer verder met mijn bouwpakket

13 de setembro de 2025

Hoi!

Fijn dat we je zo snel konden helpen. Veel plezier met de rest van de bouw!

Altijd goede service

Inmiddels meerdere keren besteld, en steevast snelle levering, vriendelijke service, en uitstekende kwaliteit van producten

24 de setembro de 2025

Hoi Rutger,

Nogmaals bedankt! We vinden het genot om je bouwverhalen te volgen, hou dat vol!