De bouwset van de zware graafmachine is echt leuk om te maken, soms wel gepriegel. Toen tijdens het bouwen wat onderdeeltjes misten zijn die zonder problemen door Metal Makers opgestuurd. Echt super... Ver mais
Duidelijke site en gave producten. De opruimrobot voor mijn zoon van 12 gekocht. Nog best pittig om te maken. Er miste een onderdeel maar na Whats app contact meteen zonder problemen nagestuurd. Heel... Ver mais
Metal Makers is dé plek voor hobbyisten en modelbouwliefhebbers! Wij zijn gepassioneerd over het aanbieden van unieke en uitdagende metalen bouwpaketten die je creativiteit en geduld op de proef stellen. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan bouwpakketten in verschillende moeilijkheidsgraden, van realistische dieren tot gedetailleerde voertuigen en mechanische modellen. Of je nu een beginner bent of een ervaren puzzelaar, er is altijd een uitdaging die bij jou past. Metal Makers biedt bouwpakketten met uitdaging – daag jezelf uit met precisiewerk en ontdek de maker in jezelf, allemaal in DIY-stijl. Onze metalen bouwpaketten bieden niet alleen urenlang plezier, maar geven je ook de kans om iets tastbaars en indrukwekkends te creëren. Nadat je jouw model hebt geassembleerd, kun je het trots tentoonstellen als decoratie of zelfs besturen (bij sommige modellen met een afstandsbediening). Perfect als cadeau voor een dierbare of voor jezelf om van te genieten!
Blankertlaan 8, 1911SK, Uitgeest, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Afgelopen december heb ik een mooi pakket besteld waar ik sindsdien af en aan met plezier aan heb gewerkt. Vorige week ontdekte ik dat er helaas een aantal onderdelen ontbraken. Nadat ik hierover via de website contact had opgenomen, kreeg ik al binnen een dag een reactie met de mededeling dat de ontbrekende onderdelen kosteloos zouden worden nageleverd. De andere dag lagen ze inderdaad al in de bus. Dat noem ik nog eens snelle en goede service!

Resposta de Metal Makers
Snel geleverd, en een klein probleempje razendsnel opgelost, door het, kosteloos, opsturen van een kapot onderdeel.

Resposta de Metal Makers
Leuke bouw dozen en goede service

Resposta de Metal Makers
Super, er ontbrak een onderdeeltje. Kregen we netjes opgestuurd. Leuke bouwsets, we gaan vaker bestellen hier.

Resposta de Metal Makers
Een fantastisch mooi product.Duidelijke. Instructies.Leuk om alles in elkaar te zetten.
Goede after sale.nazending van product dat manco was perfect geregeld

Resposta de Metal Makers
Mooi bouwpakket ontvangen waar een kleinigheidje aan mankeerde. Metal makers heeft dit snel en netjes opgelost.

Resposta de Metal Makers
Leuk bedrijf, goeie website, snelle reacties op vragen. Bij mij levering miste ik in het bouwpakket één onderdeel, hier kon ik even over appen en met een week had ik het juiste onderdeel kosteloos thuis gestuurd gekregen. Ik zou er zeker weer iets bestellen!

Resposta de Metal Makers
Een echte blikvanger. goed materiaal
Een zeer leuke bouw ervaring

Resposta de Metal Makers
Duidelijke site en gave producten. De opruimrobot voor mijn zoon van 12 gekocht. Nog best pittig om te maken. Er miste een onderdeel maar na Whats app contact meteen zonder problemen nagestuurd. Heel prettig!

Echt super service

Resposta de Metal Makers
De levering was prima, een mooi model ben er mee bezig beleef er veel plezier van.

Resposta de Metal Makers
Ik heb twee verschillende bouwpakketten bij deze firma gekocht, ik ben er zeer tevreden over, alleen bij pakket ontbraken twee onderdelen, nadat ik dit bij hun had gemeld, werden deze kosteloos nagezonden. Dus alle waardering voor de service.

Resposta de Metal Makers
Mijn zoon was de handleiding kwijt van de bouwdoos. Deze werd ons zeer snel digitaal opgestuurd. Waarvoor hartelijk dank! We kunnen terug verder bouwen!

Resposta de Metal Makers
Na ontbreken onderdeel van metalen grote graafmachine is betreffend onderdeel meteen per brief opgestuurd
Heel goede service.
Jan Groot

Pakket snel verzonden
Netjes verpakt.
Voor iemand met dikke vingers zijn de onderdelen klein blij dat er een pincet bij zit
Heb een mini bankschroef gekocht bij de Praxis voor 9euro want je komt een hand tekort.
Ziet er op het eerste oog leuk uit

Resposta de Metal Makers
Het was leuk om te doen en ik kon iets anders doen. Ik vond het wel een beetje een uitdaging, maar dat was juist leuk.

Resposta de Metal Makers
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.