Vi har haft en fantastisk oplevelse med Mevino.dk i forbindelse med en stor fest, som vi netop har afholdt. Stina var en uvurderlig rådgiver gennem hele processen og hjalp os med at sammensætt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Verdens bedste service. Da post nord smider pakken væk, afleverer uden jeg er hjemme, så den stjæles og sidst men ikke mindst ødelægger forsendelsen, så sender Mevino igen og giver endda et gavekort p... Ver mais
A empresa respondeu
Altid god service hos Mevino. Fantastisk til at finde de perfekte vine til menu når vi skal have gæster. Og hurtig levering hvis vi har brug for det. Smagekasserne er rigtig gode til at finde de vine... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har igennem årene prøvet diverse hjemmesider til levering af vin, men MEVINO er noget helt unikt på alle planer, så nu bestiller jeg kun derfra. Fremragende service og ikke mindst god vejledning i... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vinabonnement & altid særligt udvalgte kvalitetsvine fra passionerede vinbønder i Europa. Levering direkte til dig. Vi har ALTID gratis fragt. Vi gør os umage med altid at finde de bedste vine til dig til de bedste priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og har altid det bæredygtige element for øje. Målet er at give dig den bedste oplevelse fra køb, til indhold, til levering og service. Vi vil være det fleksible valg, det nemme valg, det økonomiske valg og det grønne valg. Helt enkelt vil vi være din favorit vinhandel. Med vores mål for øje, har vi derfor skabt et vinabonnement hvor vi hver måned eller hver 2. måned - du bestemmer! Sender 6 spændende vine direkte til dig. Alle særligt og nøje udvalgt, ud fra årstid og med henblik på at give dig en god oplevelse og lidt ekstra luksus til hverdagen og weekenden. Vores vine og vinbønder vil være nøje beskrevet og der vil følge lækre opskrifter med hver eneste måned der passer til kassens indhold. Som loyal abonnements kunde får du månedens særligt udvalgte smagekasse med 10% rabat måned efter måned til bare 625,50 dkk,- pr. forsendelse. Abonnementet er fleksibelt og kan bestilles hver måned eller hver 2. Det kan nemt sættes på pause, ændres i hyppigheden eller der kan bestilles ekstra. Det er naturligvis uden binding og du har fuld kontrol og styring over abonnementet fra din personlige konto. Vi leverer direkte og gratis til din dør hver eneste gang.
Informações de contato
Sjællandgade 17, 6500, Vojens , Dinamarca
- +45 23 71 62 24
- mevino@mevino.dk
- mevino.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super vin
Vinen er endnu ikke drukket endnu, men vi kender den og den er god. Hurtig levering på bopælen.

Resposta da Mevino
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle ved Mevina. Det er kvalitetsvin og man får en fantastisk vejledning og betjening.

Resposta da Mevino
Lækker vin til billige priser
Lækker vin til billige priser. Personlig og hurtig betjening.

Super god service
Super god service. Modtog æske med 6 glas, hvor et var gået i stykker. Nyt glas på vej med det samme.

Gode smagsoplevelser
Hos Mevino er man sikker på en god smagsoplevelse, god vejledning. Altid lækker kvalitet og service i top.

Stinas engagement
Stinas engagement, store viden og søde væsen, gør det til en super god oplevelse at handle hos Mevino

Varen er tip top
Varen er tip top, og I overholder leveringsaftalen. What's not to like?!

Resposta da Mevino
Fantastisk vin til gode priser og som…
Fantastisk vin til gode priser og som altid god service, skuffer aldrig.

Resposta da Mevino
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.