Mevino Avaliações 106

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Mevino.dk i forbindelse med en stor fest, som vi netop har afholdt. Stina var en uvurderlig rådgiver gennem hele processen og hjalp os med at sammensætt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdens bedste service. Da post nord smider pakken væk, afleverer uden jeg er hjemme, så den stjæles og sidst men ikke mindst ødelægger forsendelsen, så sender Mevino igen og giver endda et gavekort p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service hos Mevino. Fantastisk til at finde de perfekte vine til menu når vi skal have gæster. Og hurtig levering hvis vi har brug for det. Smagekasserne er rigtig gode til at finde de vine... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har igennem årene prøvet diverse hjemmesider til levering af vin, men MEVINO er noget helt unikt på alle planer, så nu bestiller jeg kun derfra. Fremragende service og ikke mindst god vejledning i... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vinhos
  2. Clube do vinho
  3. Adega
  4. Importador e atacadista de vinhos

Escrito pela empresa

Vinabonnement & altid særligt udvalgte kvalitetsvine fra passionerede vinbønder i Europa. Levering direkte til dig. Vi har ALTID gratis fragt. Vi gør os umage med altid at finde de bedste vine til dig til de bedste priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og har altid det bæredygtige element for øje. Målet er at give dig den bedste oplevelse fra køb, til indhold, til levering og service. Vi vil være det fleksible valg, det nemme valg, det økonomiske valg og det grønne valg. Helt enkelt vil vi være din favorit vinhandel. Med vores mål for øje, har vi derfor skabt et vinabonnement hvor vi hver måned eller hver 2. måned - du bestemmer! Sender 6 spændende vine direkte til dig. Alle særligt og nøje udvalgt, ud fra årstid og med henblik på at give dig en god oplevelse og lidt ekstra luksus til hverdagen og weekenden. Vores vine og vinbønder vil være nøje beskrevet og der vil følge lækre opskrifter med hver eneste måned der passer til kassens indhold. Som loyal abonnements kunde får du månedens særligt udvalgte smagekasse med 10% rabat måned efter måned til bare 625,50 dkk,- pr. forsendelse. Abonnementet er fleksibelt og kan bestilles hver måned eller hver 2. Det kan nemt sættes på pause, ændres i hyppigheden eller der kan bestilles ekstra. Det er naturligvis uden binding og du har fuld kontrol og styring over abonnementet fra din personlige konto. Vi leverer direkte og gratis til din dør hver eneste gang.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super gode vine og en ekstrem…

Super gode vine og en ekstrem servicemindet vinforretning. De fortjener virkelig alle 5 stjerner og gerne en ekstra stjerne hvis det var muligt:-).

12 de março de 2024

Resposta da Mevino

Tak for de utrolig flotte ord 🤩

Gode vine

Gode vine, gode priser. Altid super god service og levering 👌🥂🍾🍷

12 de março de 2024

Resposta da Mevino

Tak for ordene, en fornøjelse at få lov at levere vine til jer 🤩

Vine og match i top.

Mevino leverer skønne vine og perfekte match til vores smag.

15 de fevereiro de 2024

Resposta da Mevino

Tak for de flotte ord, vi er overordntligt glade for i nyder vores vine 🤩

Skøn vin 🍷

Skøn vin 🍷
God smagsoplevelse
Svare til det forventede
Fornuftige priser
Høj service 👍
Vil til enhver tid anbefale MEVINO

17 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Tak Bente for de flotte ord -vi leverer gerne en anden gang 🍷 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mevino yder altid super service. Også når man har fået bestilt lidt for sent 🤗🥂🍾

30 de dezembro de 2023

Vi står altid klar til at hjælpe 😉 🥂🍾

Favorit vinhandel

Lækre og nøje udvalgte ofte økologiske vine. Fine sammensætninger til forskellige anledninger, og gode beskrivelser på hjemmesiden, som hjælper til det rette valg. Altid fantastisk service eller hjælp 🤍🍷

6 de dezembro de 2023

Resposta da Mevino

Tak Sine, det er altid en fornøjelse at hjælpe med vine 🍷

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering.
Sendte dog 1 kasse for lidt i følge bestilling, men var meget søde og hurtigt til at svare på mail og sende den manglende kasse. 👍😃

3 de dezembro de 2023

Resposta da Mevino

Tak Peter for din pæne anmeldelse og for tålmodigheden med kassen 😉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Lækker vin og levering fra dag til dag lige til døren.
Apsolut et firma der er vil anbefales herfra

29 de novembro de 2023

Resposta da Mevino

tak Winnie for de pæne ord, det er vi helt vildt glade for.

Hurtig leveringen

Leveringen inden for 24 timer lige til døren.

3 de outubro de 2023

Resposta da Mevino

Tak for din feedback. Vi er vilde med at vi kan rykke lynhurtigt ud med varerne til jer. Rigtig god weekend 🥂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt og spændende at få tilsendt en…

Dejligt og spændende at få tilsendt en smagekasse hver anden mdr.
God service og godt koncept

28 de setembro de 2023

Resposta da Mevino

Tak for de pæne ord og for at bakke op om vores vin abonnement, det er en fornøjelse at sende vine afsted til jer.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais