Super hurtig levering. Og varen levede 100% op til forventningen. Og så blev jeg blev positivt overrasket over en håndskrevet personlig hilsen - det er god stil👍
Veja o que dizem as avaliações
Modtog min kjole få dage efter den blev bestilt. Kjolen fra Gaspar levede helt op til mine forventninger. Dejligt at modtage pakken hvor der er skrevet en lille personlig besked.
Altid go’ service ved køb hos MosterD Jeg kører gerne fra Silkeborg til Herning for at besøge butikken, og vælger jeg levering, sker det hurtigt og altid med en sød, personlig hilsen…😊👍 Stort udva... Ver mais
Virkelig god service 👌 Hurtig svar på mail - ordre hurtig fremme Meget flot butik 🤩 Meget god hjælp i butikken 🤩
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til en verden af lækkert boliginteriør Leder du efter de perfekte detaljer til at skabe den rette stemning i dit hjem? Eller et par få unikke tilføjelser, der virkelig kan give din bolig masser af karakter og personlighed? Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted.
Informações de contato
Industrivej syd 9B, 7400, Herning , Dinamarca
- Info@mosterd.dk
- mhome.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid god og hurtig service
Altid god og hurtig service
Jeg har hørt meget om Moster D
Jeg har hørt meget om Moster D, og mit første besøg bliver ikke det sidste. Ekspedienten der hjalp mig var rigtig god til at finde tøj, der faldt i min smag. Jeg tog derfra med tøj, som jeg er virkelig glad for og som jeg føler mig godt tilpas i.
Har modtaget den fineste nederdel
Har modtaget den fineste nederdel. Fin hjemmeside med overblik over varer. Modtog pakke og et håndskrevet brev. Med tak for køb og ha en god dag. Det betyder også noget.
Kæmpe anbefaling herfra
Kundeservice i topklasse
Kundeservice i topklasse.
Flot butik
Skønt personale, der altid er i godt humør og meget hjælpsomme❤️
Moster og Camilla giver altid god service og godt humør
Moster og Camilla laver altid de skønneste live med nyheder og gode tilbud. Eller besøg dem i butikken, bliver mødt med smil og hvad kan vi gør for dig…. Kundetjekke i højsæde, altid en mega god oplevelse. Tak for Jeres altid gode humør, det smitter🤩
Stort udvalg og hurtig levering
Jeg har købt en blå Isay bluse, den er super fin og stemmer overens med billedet. Moster D har et stort udvalg, gode tilbud og hurtig levering.
Lækre varer og hurtig levering som…
Lækre varer og hurtig levering som altid ☺️.
Rigtig god forretning👍
Super betjening
Super betjening. Forespurgte på en benlængde,inden køb af et på lækre denim bukser.Fik hurtig svar. Modtog de fedeste denim bukser 👍👍
Hernings flotteste butik.
Altid en fornøjelse at komme ud i butikken Moster D eller være med når de har live salg.
Man bliver altid mødt med smil, gode råd, en lille sjov kommentar og de fineste varer har de. Har lige købt den smukkeste kunstige buket. Tak til Kamilla og de andre søde piger ( og Mænd) for altid den bedste service . Og så er det Hernings flotteste butik med et stort udvalg af lækkert tøj og brugskunst. Helt klart. 5 stjerner til dem fra mig.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Smuk kjole til en god pris. Og en sød skriftlig besked på leveringsordre. Tak for en god oplevelse.
Flot overskuelig side
Flot overskuelig side. Hurtig levering.
Lækre varer og hurtig forsendelse
Super lækre støvler, som blev sendt så hurtigt som muligt. Ingen slinger i valsen ❤️ Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang. I har sådan nogle skønne varer ☀️
Yderst tilfreds med hele forløbet fra…
Yderst tilfreds med hele forløbet fra bestilling til levering af varen 🤗
Super flot - handler gerne igen
Jeg har bestilt en evigheds buket - den er super flot - over forventning - pakket perfekt i en kasse og fremstod helt fin og klar til vase.
Super hurtig levering. Og vedlagt den fineste besked. Tak 🥰
Super nemt
Super nemt. Havde et spørgsmål angående fragt, som blev hurtigt besvaret
Super hurtig og nem handel
Super hurtig og nem handel. Varen levede op til forventningerne
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.