Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering. Og varen levede 100% op til forventningen. Og så blev jeg blev positivt overrasket over en håndskrevet personlig hilsen - det er god stil👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog min kjole få dage efter den blev bestilt. Kjolen fra Gaspar levede helt op til mine forventninger. Dejligt at modtage pakken hvor der er skrevet en lille personlig besked.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid go’ service ved køb hos MosterD Jeg kører gerne fra Silkeborg til Herning for at besøge butikken, og vælger jeg levering, sker det hurtigt og altid med en sød, personlig hilsen…😊👍 Stort udva... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores
  2. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Velkommen til en verden af lækkert boliginteriør Leder du efter de perfekte detaljer til at skabe den rette stemning i dit hjem? Eller et par få unikke tilføjelser, der virkelig kan give din bolig masser af karakter og personlighed? Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget nem og overskuelig hjemmeside 😃…

Meget nem og overskuelig hjemmeside 😃 meget hurtigt betjening og levering 😃 faktisk har jeg ikke oplevet nogen hurtigere 😃 lækkert tøj og levet helt op til billeder og beskrivelse 😃 lækkert tøj der også er god kvalitet og holder i vask 😃 Så glad for jeg har opdaget Moster D 🥰

27 de setembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alt lykkes til sidst

Modtog først den forkerte farve, efter lidt skriveri frem og tilbage med kundeservice, fandt vi en løsning. Jeg modtog den rigtige farve og fik retur label til min retur pakke. Dette gør at min anmeldelse ikke er helt i top. Da det blev lidt ekstra bøvlet. Men fedt at det blev løst.

22 de setembro de 2025

Super lækker jakke

Super lækker jakke. Passer perfekt👌 dejligt med hurtig levering. Personlig lille hilsen er altid et +🥰
Er altid lidt nervøs, med hensyn til indpakning. Men den var super sikkert, pakket. 😁

10 de setembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mega lækker butik og god service sidst…

Mega lækker butik og god service sidst jeg var forbi.
Bedømmelse af mit køb fra netbutikken må vente da det ikke er modtaget endnu. Lidt misvisende at det står både “pre-ordre”og “på lager”ud for produkterne på webshoppen. Nu har jeg ventet i 2 uger så mit køb må være “pre”

28 de agosto de 2025

Jeres ALTID gode humør

Jeres ALTID gode humør, fede tøjstil, der er noget til alle stilarter og former.
I er så fantastiske til at sige jeres mening, uden at pakke noget ind❤️👍
Og så selvfølgelig jeres altid hurtige respons på mails og ordrelevering❤️
Ja, what’s not to like.
Tak for jer🥰
Kh Mariann Godskesen
Randers

27 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais