Mijnraamdecoratie.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Website is duidelijk met goede instructies hoe je moet meten. Wordt vrij snel geleverd en een vriendelijke prijs. De lamellen zijn heel mooi en goed afgewerkt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.

Detalhes da empresa

1. Loja de Persianas
  2. Loja de Cortinas
  3. Loja de artigos domésticos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

392 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

62 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prima bedrijf

Prima website. Gemakkelijk om te bestellen. Houden je op de hoogte van de voortgang. Uitstekende levering. Keurig op tijd.

8 de dezembro de 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden, goede service goed matriaal wat ook op de site staat kwa kleur maat.
En kwa bezorgen goed ingepakt en je krijgt bijvoorbeeld elke minuut te zien waar de bezorger rijd en die was ook zeer vriendelijk.
Ik ben 100 procent tevreden

1 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima kwaliteit en service.

Fijne site. De aangevraagde staaltjes de volgende dag in de bus. Duidelijke communicatie over de levering. De raamdecoratie was perfect uitgelijnd. Dit was de 2e keer dat we via de site raamdecoratie hebben besteld omdat we de eerste keer ook dik tevreden waren.

13 de novembro de 2025

Goede kwaliteit, mooie jaloezieën

De kleine showroom bezocht, goede uitleg gekregen. Heb de order nog enkele keren aangepast, wat geen probleem was. De bestelling werd met een kleine 2 weken geleverd, goed verpakt en voorzien van instructies. Montage was geen probleem. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, daarom 5 sterren!

15 de agosto de 2025

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl

Beste Arie, dit soort reviews zijn altijd leuk om te lezen! Dank je wel hiervoor en nog veel plezier van de raamdecoratie

Tevreden!!

De bestelling en de levering gingen vlot. De jaloezieën zaten goed ingepakt. Goede kwaliteit! Wij zijn super tevreden!!

26 de outubro de 2025

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl

Fijn om te lezen dat u super tevreden bent! Veel plezier van de raamdecoratie gewenst - Team Joe Benelli

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

bekend bedrijf waar ik al jaren…

bekend bedrijf waar ik al jaren bestel,jammer dat er niet meer kleuren zijn voor de duo raambekleding

25 de agosto de 2025

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij zijn continue op zoek naar vernieuwing en verbetering en zullen uw feedback hierin zeker meenemen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn vorige jaloezieën waren kapot door…

Mijn vorige jaloezieën waren kapot door een ongelukje met een klunzige buurman dus nogmaals besteld. Weer prima kwaliteit. Snel en goed verpakt geleverd. Ziet er prachtig uit en de prijs is helemaal oké

25 de outubro de 2025

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor de review! Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van de raamdecoratie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superblij met onze nieuwe pligee raamdecoratie

Prima product ontvangen binnen de afgesproken levertijd. Vriendelijke hulp bij de showroom in Rhoon, bestellen ging ook vrij gemakkelijk.

1 de outubro de 2025

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl

Goedemiddag, wat fijn om te horen dat het allemaal goed bevalt! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jd wordt joed op de hoogte gehouden

Jd wordt joed op de hoogte gehouden. Snelle levering en goede montage. Vriendelijke mensen.

2 de outubro de 2025

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl

Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie! - Team Joe Benelli

Mijnraamdecoratie geeft meer

Bij mijnraamdecoratie zie je alles op het gebied van raam decoraties, ook de instructie om het raam op de juiste manier op te meten, wij hebben het volgens de instructie gemeten en de jaloezie was perfect op maat, bedankt hiervoor.

11 de setembro de 2025

Bevestiging jalouzieen

Snelle levertijd en perfecte maatvoering. Zeer degelijk verpakt op product te beschermen en met sticker goed aangegeven in welke doos het bevestigingsmateriaal zit.
Puntje van kritiek: ik heb jalouzieen met 10 mn brede banden. Bij muurbevesting drukken deze banden het opgetrokken pakket van de muur af. Wellicht een idee om dit te vermelden op de site.

4 de setembro de 2025