Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... Ver mais
Website is duidelijk met goede instructies hoe je moet meten. Wordt vrij snel geleverd en een vriendelijke prijs. De lamellen zijn heel mooi en goed afgewerkt.
In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... Ver mais
Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.
Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd
Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Eerst voor ons keukenraam besteld
Dit omdat wij toch even de kleur een breedte 7cm zelf wilden bekijken met band of koort bij de showroom langs geweest
Goed geholpen met maten en advies
Voor onze woonkamer gewoon online besteld... super makkelijk duidelijke communicatie per mail
Zijn blij met kwaliteit en resultaat
Echt aanrader

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Snelle en adequate reactie op mijn mail, nadat er wat mis ging bij het bestellen. Producten conform afspraak en keurig verzorgd afgeleverd. Montage is eenvoudig zelf te doen. Tevreden met het resultaat.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Moeder overleden, getracht bestelling te annuleren van de order die mijn moeder had geplaatst. Niks was mogelijk nul begrip zelfs geen condoleance. Hele slechte ervaring.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Prima produkt. Snelle levering en goed contact met bedrijf.
Ik kan jullie alleen maar aanbevelen.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Super gegaan met bestellen tot aan bezorgen,raamdecoratie ziet er hoogwaardig uit en werkt heel soepel maar is ook mooi op maat,ben over het algemeen zeer tevreden met dit bedrijf.Complimenten van mijn kant.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
heel goede zaak netjes op maat geleverd en snel aan rader

Goede kommunicatie
geleverd volgens leverings datum
En een mooi produkt geleverd

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Goede kwaliteit van de luxaflex. Mooi op maat gemaakt. Goede communicatie over de levering.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Makkelijke installatie.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Aardige mensen en snelle levering

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
De lamellen zijn mooi van kleur, zoals aangevraagd. Het pakket was erg goed ingepakt. Ophangen was simpel. Erg blij met de bediening die in gelijke kleur is.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Producten zijn van goede kwaliteit en prijs. Transparant en Duidelijke omschrijving van producten en werkwijze bij inmeten op de website. Vriendelijk en behulpzaam Klantgericht personeel. Zeer positief een voorbeeld voor veel andere bedrijven.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Mooie kwaliteit en zorgvuldig geleverd. We zijn er blij mee

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Alles was goed gecommuniceerd mee levering, de maten klopten precies zoals ik ze door had gegeven. En hoe je het moest bevestigen had ik al ruim van te voren in me mail ook handig lijkt me?

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Mooie raamdecoratie voor een goede prijs. Vriendelijk geholpen en snel geleverd.

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Alles prima in orde, duidelijke infoover levertijden

Resposta da Mijnraamdecoratie.nl
Goede service, prachtige vouwgordijnen. Alles verliep volgens afspraak.