Mijnreisproduct

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Mijn zoon heeft, zonder overleg via mijnreisproduct een OV-chipkaart aangevraagd. Uiteraard tegen een veel hogere prijs dan via de normale weg. Eerste keer dat hij zelf iets besteld, krijg je dit. De... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In oktober mislukte één automatische incasso. Ik kreeg maar één mail, waarvan ik dacht dat die over een andere incasso ging die ik al had betaald. Een brief heb ik nooit ontvangen. Toch kreeg ik op €1... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

27 maart een ov chipkaart besteld, zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Echter nu vandaag nog niks ontvangen. Krijg na meerdere keren contact geen reactie en geen ov chipkaart. Maar wel €30,- servi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vanwege de misleidende website (naam lijkt erg op hetgeen in de informatie van school staat) helaas ook met deze fraude-tent in zee gegaan. Onwetendheid en de Google rating heeft hiervoor gezorgd.... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Todas as avaliações

32 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

NIET BETROUWBAAR…

Website lijkt op het oog betrouwbaar maar als je even logisch gaat nadenken en verder gaat zoeken kom je al gauw achter dat ze niet betrouwbaar zijn, bijna €90 om een ov-chipkaart aan te vragen terwijl op de website van ov chipkaart kost dit maar €7,50. Lees aub eerst recensies en niet gelijk bij de gesponsord websites bestellen. Ben er bijna ingetrapt.

18 de agosto de 2025

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Vragen 44,50 voor een product dat 7,50 kost. En maken bovendien fouten in de aanvraag die vervolgens niet gewijzigd kunnen worden. Wel raar dat je via een email van DUO naar deze site wordt doorgeleid

5 de agosto de 2025

Zeer slecht

Zeer slecht, na 4 weken nog steeds geen OV Kaart.
Door verkeerde link hier terecht gekomen.
Na contact met ov-chipkaart.nl binnen drie dagen een kaart in huis (voor €7,50 i.p.v. €44,50).

Niet in zee gaan met mijnreisproduct.nl!!!!!

15 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichting! Niet erin trappen!

Mijn dochter van 17 is hierin getrapt! Ze dacht dat deze de officiële site voor de ov-kaart is! Staat als eerste zoekresultaat op google en maken misbruik van de onwetendheid en naïviteit van jongeren die nu voor het eerst in hun leven een ov-kaart moeten regelen! Op dezelfde dag nog gebruik gemaakt van het herroepingsrecht via mail EN contactformulier en eerste reactie was dat we daar geen gebruik van mochten/konden maken omdat het een gepersonaliseerd product is, ‘op maat’ gemaakt. Tweede reactie, een uur later, is terugbetaling beloofd, binnen 10 werkdagen. Eerst zien, dan geloven. Ik heb geen goed woord over deze mensen, die bovendien telefonisch ook niet bereikbaar zijn!
Update: in de middag had mijn dochter het geld terug op haar rekening. Gelukkig.

14 de agosto de 2025

oplichters

oplichters 31-8-2025 heeft me dochter een OV daar besteld. ten 1ste veelste duur. en ten 2de nooit binnen gekomen ze zit al 14 dagen erop te wachten.

en bij ov-chipkaart.nl kost deze gewoon 7.50 en deze is ook te koppelen aan duo

14 de agosto de 2025

Pas op, oplichters!

Mijn vader, die al op leeftijd is, dacht dat dit de officiële website was voor het aanvragen. Hij had helaas het kopje (MijnReisproduct handelt niet namens en is geen vertegenwoordiger van OV-chipkaart.nl, maar een online intermediair voor het aanvragen van een OV-chipkaart) gemist. Helaas zijn het oplichters, die wel de schijn wekken het officiële bedrijf te zijn door de stijl en kleuren van de NS te gebruiken. Mijn vader is helaas zijn geld kwijt en heeft nooit een OV chipkaart gekregen.

9 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet intrappen en kijk met je kinderen…

Niet intrappen en kijk met je kinderen mee!

Ook mijn dochter (16) heeft via deze site een ov chipkaart besteld en er €37,50 voor betaald.

Op 15-06-2025 de bestelling gedaan en nog steeds niet binnen
Met mijn Reisproduct is geen contact te krijgen ondanks de beloften die ze ook daar doen.

Kortom oplichting!
Mail gestuurd en betalen ze niet terug volgt er aangifte

8 de agosto de 2025

Niet intrappen!!

Wat een idiote site, want ze bieden de ov chipkaart die 7,50 kost, huppakee voor 44,50 aan. Door de kleurstelling geel/blauw dacht mijn zoon dat het de officiële site is, WAT NIET ZO IS. Toegegeven, er staat in de kleine lettertjes dat ze een intermediair zijn, maar het riekt toch wel naar misleiding. Want van die administratiekosten word je vast snel rijk. Niet instinken, gewoon de niet-gesponsorde links volgen!! Ik heb een vrij stevige mail gestuurd en we krijgen ons geld gelukkig terug.

Misleiding en oplichting

Mijn zoon van 17 jaar was niet op de hoogte hoe je een ov-chipkaart aanvraagt en heeft dat per ongelijk op de site van Mijnreisproduct gedaan. Wat ze doen is helemaal niets extra ten opzichte van de officiele website en daar betaal je dan € 30,- extra voor. Dit is dus gewoon misleiding en ik vind dit zelfs oplichting.
Dit soort sites moeten gewoon verboden worden.

Stik erin

Stelletje mongolen, lig al dagen te wachten op mijn overpriced OV. hoop dat mensen dit zien voordat ze de ov kopen want dit zijn vieze achterlijke scammesrs. Een studentenov kost 7,50 en koop je via mijnovchipkaart.nl niet via deze randdebielen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Veel te dure en niet ontvangen ov…

Veel te dure en niet ontvangen ov chipkaart
Helaas ben ik er ingetuind.
Het zijn een stelletje oplichters.
Heb een veel te dure kaart besteld voor mijn zoon. Achteraf kwamen wij daarachter.
Hadden via contact eerst gevraagd of ze het op wilde sturen en nog een keer contact gezocht om het bedrag terug betaald te krijgen.
Elk dubbeltje moeten wij omdraaien en dan krijg je met oplichters te maken die jou je centen afhandig maakt zonder er wat voor terug te krijgen.
Hebben via de officiële website een kaart besteld. Kosten ons 7,50 en die hadden wij binnen een week binnen

22 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Je betaald € 30,00 extra voor niets!!!

Komt als eerste in beeld als je een persoonlijke OV-chipkaart moet bestellen. Maar dan kost een kaart plots € 30,00 meer!! Niet ingetrapt en ik hoop dat er zo meer mensen gewaarschuwd worden!! Zou verboden moeten worden om mensen zo te misleiden.

1 de agosto de 2025

Beste ,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden en vinden het jammer dat we hierin tekort zijn geschoten.

We zouden graag de gelegenheid krijgen om te kijken of we er samen uit kunnen komen. Wilt u zo vriendelijk zijn om contact met ons op te nemen via info@mijnreisproduct.nl zodat we samen tot een oplossing kunnen komen? Geef a.u.b. uw ordernummer door. Uw feedback is voor ons erg waardevol en helpt ons om onze diensten verder te verbeteren.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we uw vertrouwen in ons kunnen herstellen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

is niet de officiële website om OV…

is niet de officiële website om OV kaart te bestellen. waar dit op de echte site €7,50 kost ben je op deze site €44,50+€37 kwijt. Deze website maakt misbruik van mensen die niet opletten.

30 de julho de 2025

Oplichters!!!!

Oplichters!!!!! Geloof niet de reviews over dat jij je geld terug krijgt!! Ze spelen de wijsneus uit aan de telefoon . Hoop dat je stikt in die 40€

30 de julho de 2025

Misleiding

Ik voel me enorm misleid! Bij het aanvragen van een OV chipkaart kwam deze site bij mij gek genoeg bovenaan te staan. Het zag er allemaal prima uit. De kaart is ook netjes binnengekomen en werkt. Maar wat blijkt; een chipkaart kost 7,50 euro om aan te vragen bij de officiële site. Ik heb 44,50 euro betaald! Dat is 36 euro te veel! Op de vraag hoe hun prijs is opgebouwd en waarom deze zo veel hoger is, krijg ik geen antwoord. Op Whatsapp wordt namelijk helemaal niet snel gereageerd, zoals ze pretenderen….

10 de julho de 2025

Pas op, scam

Pas op! Deze site komt als het eerste naar boven als je een ov kaart wilt bestellen. Stelletje oplichters. Kost 30 euro meer dan normaal. Ik trapte erin, annuleerde binnen een paar minuten per mail. Annulering wordt geweigerd, want herroepingsrecht niet van toepassing want al verwerkt. Ik vraag mij af hoe je binnen 2 minuten een ov chipkaart kunt produceren op zondag, terwijl je het nog door moet geven aan de werkelijke producent. Ik ga dit via mijn rechtsbijstand aankaarten. Het kan maar 30 euro zijn, maar ze leiden vast veel meer mensen om de tuin, en dat moet stoppen!!

Reactie hieronder slaat ook nergens op, want ik had al contact opgenomen tot twee keer toe. Nu nog een keer gedaan, en krijg weer geen oplossing, maar wel een vervelend mailtje terug van ene Jeanette. Bestel hier nooit!!!

27 de julho de 2025

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Klantenservice kan beter!

Mijn zoon van 16 dacht op deze manier zijn veel te dure ov-kaart aan te moeten vragen. ‘s Avonds toen ik er achter kwam meteen een mail en whatsapp bericht gestuurd om de verkoop op basis van zijn leeftijd te vernietigen. En vervolgens is contact onmogelijk. Ze reageren niet op whatsapp, e-mail (website zegt dat er binnen 6 uur tijdens kantooruren gereageerd wordt… dus niet) en telefonisch niet bereikbaar. Wel ov-kaart gekregen maar die kunnen ze terugkrijgen. Update: op zondagmiddag werd er via whatsapp gereageerd en is de zaak naar tevredenheid opgelost.

22 de julho de 2025

Beste ,
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het doet ons goed om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op lichters niet mee in zee gaan!

Op lichters niet mee in zee gaan. Nooit een product ontvangen!

23 de julho de 2025

Misleiding ten top

Onwetendheid en de Google rating heeft hiervoor gezorgd.
Gesommeerd het bedrag a 44,50 terug te storten. Inmiddels wel mijn zakelijk netwerk en justitieel team ingeschakeld.
We wachten af😉

17 de julho de 2025

Oplichters!

Helaas zijn wij er ook ingetrapt. 44,50 uitgegeven voor iets wat 7,50 hoort te kosten en Ideal kun je niet storneren. Direct een mailtje gestuurd, maar of ze ooit antwoorden is maar de vraag. Adres is nep, net als kvk-nummer en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

18 de julho de 2025